SizceBen Halımıyım |
Haklısınız. |
|
[ 0 ] |
Haklı Değilsiniz. |
|
[ 0 ] |
|
Toplam Oylar : 0 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
hemenyakala
Acemi Üye
|
18.10.2012, 14:37 (UTC) Mesaj konusu: Yaptığım Tasarımları A Designer Kısmını Değiştirmes Suçmudur |
|
|
Merhaba,
Ben Tasarım Yapıyorum ve Sitemde Bu Tasarımları Yayınlıyorum İsteyen Kişilerde Bu Tasarımları Alıyor Bedavadan ama Benim Tek Kazancım İse Tasarımların Altına Koyduğum Designer: By_Hemenyakala Linkidir Böylelikle Tasarımı Alan Kişinin Sitesine Giren Ziyaretçi Linke Basıp Oda Tasarım Alabilir Benim Tek Kazancım Budur Bu İşten Ama Bazı Kişiler Israrla Değiştirip Israrla Düzeltmiyeceğim Diyorlar. Peki Bu Designer Kısmını Değiştirirlerse Sitelerini Kapattırabilirmiyim Designer Kısmını Değiştirmek Suçmudur? SizdenBunu Öğrenmek İstiyorum... |
|
↑
|
|
|
-
yokumuzyok
Acemi Üye
|
18.10.2012, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: Re: Yaptığım Tasarımları A Designer Kısmını Değiştirmes Suçm |
|
|
hemenyakala yazmış: Merhaba,
Ben Tasarım Yapıyorum ve Sitemde Bu Tasarımları Yayınlıyorum İsteyen Kişilerde Bu Tasarımları Alıyor Bedavadan ama Benim Tek Kazancım İse Tasarımların Altına Koyduğum Designer: By_Hemenyakala Linkidir Böylelikle Tasarımı Alan Kişinin Sitesine Giren Ziyaretçi Linke Basıp Oda Tasarım Alabilir Benim Tek Kazancım Budur Bu İşten Ama Bazı Kişiler Israrla Değiştirip Israrla Düzeltmiyeceğim Diyorlar. Peki Bu Designer Kısmını Değiştirirlerse Sitelerini Kapattırabilirmiyim Designer Kısmını Değiştirmek Suçmudur? SizdenBunu Öğrenmek İstiyorum...
Coprighti sana ait ise suç kapattırabilirsin... |
|
↑
|
|
|
-
m-e-r-a-k
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.10.2012, 14:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarımları sen free tasarım sitelerinden veya wp tasarımlarını tr.gg ye uyarlıyorsan
ben kendim kodladım diyebilir ama tasarımı sen çiziyosan kapattırabilirsin. ______________ güle güle bs (!) |
|
↑
|
|
|
-
hemenyakala
Acemi Üye
|
18.10.2012, 14:53 (UTC) Mesaj konusu: Tabikide |
|
|
Tasarımları Ben Yapıyorum Ama bunu Nasıl Kanıtlayabilirim Bilmiyorum |
|
↑
|
|
|
-
yokumuzyok
Acemi Üye
|
18.10.2012, 14:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
hemenyakala
Acemi Üye
|
18.10.2012, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: Sağolda |
|
|
Bu ücretle Alınıyor Başka Türlü Bunu Kanıtlayamazmıyız? |
|
↑
|
|
|
-
yokumuzyok
Acemi Üye
|
18.10.2012, 15:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımları çizerken arkaplanı birbirinden farklı tonlarda renklerle yap mesela 3 ton kullan bu tonlara coprightini koy link olarak değil ama normal çizerken yaz oraya sonra değişirlerse tasarım bozulur zaten...Gine çalarlarsa yolla supporta maili onlar halleder. ______________ Emeğe Saygısı Olmayanın , Emeğine Saygı Olmaz ! |
|
↑
|
|
|
-
hemenyakala
Acemi Üye
|
18.10.2012, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: Anlamadınki |
|
|
YaPILAN tASARIMI aLIYORLAR dESİGNER kISMINIdEĞİŞTİRİYORLAR aLSINLAR sORUN dEĞİL aLSINALR dİĞE Ypıyorumzaten ama desgner kısmınıdeğiştirmeleri kötü luyor |
|
↑
|
|
|
|