Yazar |
Mesaj |
-
pratikvideoizle
Acemi Üye
|
06.10.2012, 19:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
simurggrafik yazmış: Merhaba bs yönetimi.
Öncelikle size teşekkür ederim. Bize kendi sitemizi sunma gibi bir imkan "sunmuştunuz". Ama artık ne yazıkki bu karşıma çıkan reklamdan dolayı artık kendi sitemi kapatır oldum. Bu arada sizede iyi bir haber vermek istiyorum. Reklam firmamdan uyarı maili aldım. Yani yaklaşık olarak hesabımda birikmiş 27 euro yu az daha kaybedicektim. Sitelerimi google blogspot a taşıyorum. Ancak birşey aklıma takıldı. Şimdi diyorsunuzki 29.90 euroya (30 euroda değil ek olarak bu tıpkı satılsın diye 19.90 yaparlarya bir kazağı onun gibi olmuş. Müşteri gelipte aa bu ne kadarda ucuzmuş. Bak 20 lira bile değil der gibi.) yani 65 tl ye reklam özgürlüğü paketi sunuyorsunuz. Karşılığındada herhangi bir host paketi yok. Yine aynı hesap tr.gg li git babam. Bende işte natro hostingin web sitesine girdim. Oradaki fiyatları araştırmaya başladım. 22 dolara pek ala yeterli bir host satın alabilirim. Şimdi ben gidipte bu parayı neden tr.gg li bir site için vereyimki. Hiç olmazsa ne bileyim bir domain verseydiniz keşke diyorumda oda yok işte. Neyse şuanlık sitelerimi blogspota taşıyacağım. Rica ediyorum sitelerimi tamamen taşıyana kadar kapatmazsanız sevinirim
Merhaba;
Aslına bakarsanız fiyat o kadar pahalı değil,Com'lu bir site domain+hosting+backup+güvenlik bir yıl en ucuzu 100$.Türkiyede'ki Host firmalarının bir çoğu sınırlı bayt ve erişim veriyor.Burada sınır yok,virüs,hack derdi yok,iyi bir orjinal içerikle 10.000-20.000 ziyaretçi alabilirsiniz ve bu parayı bir ayda çıkarırsınız?Yani bu yazım ne yalakalık olsun diye nede reklam içeren bir yazı değil.Benim bir adet sitem Premium da adını buraya yazmıyorum reklam algılanmasın diye.Bu mesajı yazdığım sitem de daha yeni biraz index alsın onuda Premiuma çeviricem.Siz bilirsiniz yani.Blog yine açın ama TR GG sitelerin yeri başka bunu Google bile biliyor.Karar sizin ben etkilemek adına değilde "Forum" bir paylaşım alanı olduğu için yazdım.Sevgi ile kalınız.... |
|
↑
|
|
|
-
07sanalgezegen
Aktif Üye
|
07.10.2012, 08:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eğer her yer reklam olursa bedava sitemin artık bedava olmasını bi ayrıcalığı kalmamış demektir,biz kullanıcılar diğer ücretli reklamlara bile zor katlanırken şimdi bide bu çıktı....
sonuc olaraka bedava sitem bu güne kadar olan diğer free wep sitelerinden farkını kaybetmiş olur ...
inşallah bu duruma kısa sürede iyi bir çözüm bulunur. |
|
↑
|
|
|
-
masterpi
Acemi Üye
|
07.10.2012, 13:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba
Siz degerli B-S yonetimine..
layerlar hakkinda ne kadar tepki verilse de sonucta uygulanan sistemi kabul etmek zorundayiz.
ama en azindan indirim yapilirsa emin olun ki bu kadar insan tepki yerine sizlere tesekkur edecektir.ve kazanan siz olacaksiniz.sonucta biz bu sitelere onca emek vermisiz.indirim hakkimiz da olmali.kimi arkadaslar b-s kuruldugundan beri burdalar.bende 4 yildir bs deyim.sizden ricamiz bizi dinlemenizdir.
Tarik beyde dahil karsi tarafa bizim cikarlarimizi korudugu icin cok tesekkur ediyorum.
saygilarimla ....
|
|
↑
|
|
|
-
karikaturdunyasi
Acemi Üye
|
08.10.2012, 09:11 (UTC) Mesaj konusu: layerlar |
|
|
ekranda en önde görünen layer can sıkcı. üstte yanda reklamlar neyse de ...
bir de verdiğiniz reklam ile web sayfamız arasında alaka yok . ona da dikkat edilmiyor. sanırım ben de yakın zamanda buradaki sayfamı kapatacağım.
saygılar. |
|
↑
|
|
|
-
tanktarihi
Acemi Üye
|
08.10.2012, 12:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
B-S'nin üzerimizde emeği çoktur. İlk kez burada site kurduk kendimizi geliştirdik belki biraz HTML bilgisi edindik...
Yemek yediğimiz kaba pisleme gibi niyetimiz yok sonuçta kimse üyelerini reklamlarla boğuşturmak istemez(para hırsı yoksa tabi ). Ama herkesinde söylediği gibi bende tekrarlayayım; reklam kaldırma ücretiniz şaka gibi.
Yani bu devirde bu paraya reklam kaldırıp hala tr.gg uzantılı site kullanana gülerler Eminim şu anda reklam kaldırma satın alanların sayısı parmakla sayılmayacak kadardır. Ama şu ücreti ne bileyim 10 lira filan yapmış olsanız elbette alanlar olur en azından sürümden kazanırsınız
Sonuç olarak, B,S'yi mantık çerçevesinde hareket etmeye davet ediyorum |
|
↑
|
|
|
-
heeri
Acemi Üye
|
08.10.2012, 22:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tanktarihi yazmış: B-S'nin üzerimizde emeği çoktur. İlk kez burada site kurduk kendimizi geliştirdik belki biraz HTML bilgisi edindik...
Yemek yediğimiz kaba pisleme gibi niyetimiz yok sonuçta kimse üyelerini reklamlarla boğuşturmak istemez(para hırsı yoksa tabi ). Ama herkesinde söylediği gibi bende tekrarlayayım; reklam kaldırma ücretiniz şaka gibi.
Yani bu devirde bu paraya reklam kaldırıp hala tr.gg uzantılı site kullanana gülerler Eminim şu anda reklam kaldırma satın alanların sayısı parmakla sayılmayacak kadardır. Ama şu ücreti ne bileyim 10 lira filan yapmış olsanız elbette alanlar olur en azından sürümden kazanırsınız
Sonuç olarak, B,S'yi mantık çerçevesinde hareket etmeye davet ediyorum
gerekli açıklamaları çok güzel yapmıssın agzına eline koluna saglık ______________ |
|
↑
|
|
|
-
islamibilgim
Acemi Üye
|
09.10.2012, 05:09 (UTC) Mesaj konusu: islamibilgim.tr.gg |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
duetmatematik
Acemi Üye
|
09.10.2012, 05:27 (UTC) Mesaj konusu: hayret bişe |
|
|
sırf bu yuzden ziyaretci sayım yarıya indi bırakacagım artık yaaaa adamısinir ediyorsunuz ______________ www.duetmatematik.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
07sanalgezegen
Aktif Üye
|
09.10.2012, 09:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biz para kazanmasınlar demiyoruz!
zaten bedava sitem.com dan sitelerimizi düzenlerken de ellerine para geçiyor
sitelerde reklam olsun, fakat reklamın koyulacağı yer var koyulmayacağı yer var.
ayrıca kızların wep cam da ki dansları filan çıkıyor.
adamın anasına söver gibi sayfanın ortasında reklamın işiney
sonrada biz konuşunca kötü oluyor.______________
|
|
↑
|
|
|
-
erdemads
Acemi Üye
|
09.10.2012, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: Eskiden Bedava-sitem.com da Fazla Reklam Yoktu |
|
|
ben 2-3 senedir bedava-sitem.com kullanıcısıyım eskiden reklamlar fazla yoktu şimdi ise ziyaretçinin gözünü yoruyor en azından büyük banner reklamları aşağı tarafa alsınlar popup reklamıda kaldırsınlar ya... |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
09.10.2012, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar belki de defalarca açıklama yapılmıştır. Ama ben hiç bir şey yazmadım ilk defa düşüncelerimi dile getiriyorum. Emin olun ki, Admin Tarık Bey başta dahil olmak üzere herkes bu forum için bir şeyler yapabilme çabalarında. Emin olun yenilikler gelecek. Bakın mesela tasarımlar için duyuru yapıldı. Reklamlar bizlerin elinden gelen bir şey değil. Webme yönetiminin verdiği bir karar. Burada isyan çıkartmak sizleri forumdan ve bedava-sitem'den uzaklaştırmak dışında hiç bir işe yaramaz emin olun. Biraz zaman... Her şey düzene girecek ve yenilikler gelecek.. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
karadayiizle
Acemi Üye
|
09.10.2012, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
layer eski haline gelmeli olmaz böyle |
|
↑
|
|
|
-
tanktarihi
Acemi Üye
|
09.10.2012, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Banner reklamı anladık tamam.
Sıkıntılardan dolayı pop-up eklendi onuda anladık tamam.
Afedersiniz ama zorla sayfa açtıran adult siteleri gibi neden kapat(x) basılan reklam açılıyor veya neden tıklanan reklam kapanmıyor?
Reklamında bi adabı vardır. Kendi siteme girmekten utanıyorum. |
|
↑
|
|
|
-
caltibozkir
Acemi Üye
|
10.10.2012, 06:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Reklam yüzünden tanıdığım 7-8 kişi sitesini sildi, en az 9-10 kişi ise güncelleme yapmıyor (en son 2011 tarihinde güncelleme yapmış), bu gidişle bende bırakacağım, 5 senedir kullanıyorum bs, ama sıktı artık, açılan pop-up müstehcem çıkıyor, köylüler şikayet ediyor... |
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.10.2012, 09:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dün burda yazmış olduğum iki yazım silindi.Benimle beraber 3-4 yazı daha silindi.2. yazımı yazdım 10 saniye sonra baktığımda artık bu yazının forumda olmadığı uyarısıyla karşılaşınca şok oldum kafama takıldı.İçinde hiç hakaret,küfür olmayan sadece öneri ve sitemlerden oluşan bu yazımı kim hangi hakla sildiyse delikanlı gibi ortaya çıkıp niçin sildiğini açıklasın.Bildiği kadarıyla Hakaret ve küfür olmadıkça herkez forumda fikirlerini beyan edebiliyordu ne oldu bs demokrasisine?. Bu konu hakkında Sayın Tarık beydende yardım talep ederim gerekirse.Burası kimsenin babasının forumu değil hoşuna gitmeyen başlıkları şahsi düşüncelerine göre silip keyfi haraket edemez.Bu konuda modlardan lütfen bir açıklama istiyorum bizim fikir beyan etme hakkımızdamı yok artık bs de? ______________ |
|
↑
|
|
|
|