tr.gg uzantılı sitelerimizin hostunu saglayan yaklasik 30-45 arası sunucusu bulunmaktadır.
Tüm tr.gg uzantılı siteler aynı serverde bulunmadığından, bazı kullanıcılarımız (panelinde) hata alabilir.
Daha dogrusu, sitelerinize kisa süreligine erisim saglanmaya bilir.
Bundan dolayi tedirgin olmamanizi belirtmek isteriz..
Temel olarak sitelerinizde aldiginiz kisa süren erisim sorunlari, ayni sorunlardan kaynaklanmaktadir.
Ôrnek vermek gerekirse.>> Burada sitelere direk erisim sorunu hakkinda aciklama yapilmistir..>>
Diger konumuz.>
Resim eklemeye çalıştığınızda "Internal Error" hatasıyla karşılaştığınızda, bu sorunun sizden olmadığını ve bizim veri tabanımızdan kaynaklanan geçici bir sorun olduğunu bilmenizi isteriz.
Sorunun geçici olduğunu tarafınıza bildirir, teknik destek ekibimizin bu sorunu gidermek için çalıştığını sizlere aktarmak isteriz.
Sevgilerle...
Admin Tarık
En son admintarik tarafından 24.09.2012 19:12:58 tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi
ben tr.gg ile girince, örneğin ciliz-web.tr.gg yapınca siteme girmiyor, sanki internet gitmiş gibi oluyor ya da sayfa açılmamış gibi. tr.gg yerine page.tl koyunca açılıyor. çözebilir misiniz ?
Merhaba.
Hiçbir site sebepsiz yere silinmez,elbet bir açıklaması vardır.
support-tr( at )webme.com 'a mail atınız.
(at) yerine @
"Haberler" başlığında "Oops." başlığını da inceleyiniz.
İyi forumlar.
Uzun zamandır bu çalışma devam ediyor mu, sitem silindi mi? http://www.kurdelenakisin.tr.gg sitesine erişemiyorum uzun zamandır? Eğer çalışmalar bittiyse ve hala buna rağmen erişemiyorsam büyük bir problem var ki hiçbir yasağı çiğnemedim... Sitemin hiti çok güzeldi ama uzun zamandır erişim olmadığı için google'dan da düştüm. Az-çok adsense geliri sağlıyordum ama şimdi siteye erişim yok...
Eğer geçiciyse lütfen biraz hızlı olun çünkü bu bize çok zarar verdi... Hatta birçok kişinin trgg'yi bırakmasına bile yol açtığını düşünüyorum...
Uzun zamandır bu çalışma devam ediyor mu, sitem silindi mi? http://www.kurdelenakisin.tr.gg sitesine erişemiyorum uzun zamandır? Eğer çalışmalar bittiyse ve hala buna rağmen erişemiyorsam büyük bir problem var ki hiçbir yasağı çiğnemedim... Sitemin hiti çok güzeldi ama uzun zamandır erişim olmadığı için google'dan da düştüm. Az-çok adsense geliri sağlıyordum ama şimdi siteye erişim yok...
Eğer geçiciyse lütfen biraz hızlı olun çünkü bu bize çok zarar verdi... Hatta birçok kişinin trgg'yi bırakmasına bile yol açtığını düşünüyorum...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.