by-gurgen ve moderatörümüz forum09 bugün silinen siteler listesindeki yerlerini aldı
peki NEDEN ?
bekliyoruz sebebini senerlerdir bu foruma hizmet verdim gerek mod gerek üye olarak bir sorun olduğunu düşünüyorum eğer yoksa bile bir açıklamayı hakettim neden sitem silindiğine dahil.
by-gurgen ve moderatörümüz forum09 bugün silinen siteler listesindeki yerlerini aldı
peki NEDEN ?
bekliyoruz sebebini senerlerdir bu foruma hizmet verdim gerek mod gerek üye olarak bir sorun olduğunu düşünüyorum eğer yoksa bile bir açıklamayı hakettim neden sitem silindiğine dahil.
Forum09
o eski başlık yüzünden olabilir aslında. Şu reklam sistemini eleşiren.
geçen gün tekrar yukarı çıkartılmıştı, serbest bölgenin derinliklerinden... ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
ben herhangi bir reklam hakkında açıklama yapmadım zaten beni bilen bilir bir karıncanın kalbini bile kırmam sonucu beklicez ona göre bende yolumu ayırıcam.
Ben zaten elbet birgün sitemin silineceğini biliyordum.Ancak onca emek boşa gitti diye üzülüyordum.Hatırlıyorum da sitemin pagerank'ının 1 olduğunu öğrendiğim andaki yüz ifademi
ben herhangi bir reklam hakkında açıklama yapmadım zaten beni bilen bilir bir karıncanın kalbini bile kırmam sonucu beklicez ona göre bende yolumu ayırıcam.
Forum09
Değerli üyeler,
aranızda bazı üyeleri sayfaları sebepsiz yere silinmiştir. Bu durum benim bilgimin dışında olup Benjamin Lochmann'dan bu konuda bilgi talebinde bulundum.
Eğer sayfalar yanlışlıkla kapatıldıysa sayfalarınız 24 saat içerisinde tekrar açılacaktır. ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
Evet açıklama yapıldı ama muhtemelen şöyle bir şey oldu.Bu silinen siteler aynı sunucuda olduğu için o sunucudaki tüm siteler silindi bunlardan biride by gurgen ve forum09 olabilir. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.