Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj01.10.2012, 16:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

böyle bır sacmalık yok siteleri berbat ettiniz. ama kaybeden bedava sitemde olacak
Mesaj01.10.2012, 18:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tamam para verilmiyor edilmiyor da bizim yaptığımız siteden de bedava sitemin hiti artmıyor mu? eleştiri değil bu sadece insanlar burada uğraşıyorlar ücretsiz bir şey sunmuşsunuz onu da 2 gün sonra istediğiniz kıvama getirebiliyorsunuz adam şimdi ona 60-70 tl verene kadar gider kendi de hazır bir site alır istediği reklamı da koyar...Nerde kaldı ücretsiz hizmet nerde kaldı samimiyet kusura bakmayın da ayıp eden sizsiniz...İnsanların emeklerine de acımanız yok bu mesajlar için de kişilerin sitelerini kapatıyorsanız zaten size diyecek bir kelime yoktur...
Mesaj01.10.2012, 21:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

bence webme çalışanları biraz düşünerek acele etmişler bu kararları ile biraz daha düşünmeleri gerekli gibi geldi bana kalırsa Razz Idea

ee zamanla düzeltebilecek seviyeye gelmeleri temennimiz şimdilik...

Arrow abi onu bunu bırakta komedisiniz inan, tam bi fiyaskosunuz gelmiş geçmiş en iyi hizmet anlayışında bir kuruluş bu kadar ucuza kaçmamalıydı ben sizi bu kadar da bilmezdim emin olun Wink

Neyse bizim yazdıklarımızın burdan öte kaydı değeri yok nasılsa ama yinede birkaç kişi anlar umarım bazı şeyleri her ne kadar istediği gibi anlasada
Mesaj02.10.2012, 07:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitemi Kapatacam

Layer kaldırma tamamen kalktı ise üyeliğimi kapatacam.
Mesaj02.10.2012, 08:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Sitemi Kapatacam

hizmetliler yazmış:
Layer kaldırma tamamen kalktı ise üyeliğimi kapatacam.

evet tamamen kalktı
Mesaj02.10.2012, 13:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Layer

Layerleri bari kaldıralım. Kimse girmiyor siteye daha.
Mesaj02.10.2012, 14:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

topluca siteleri silelim..
Mesaj02.10.2012, 19:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Reklam Layer'i (Türkçe olarak KATMAN'ı kullansak daha iyi olmaz mı) sitemizi ilk açışta çıkıyor, bilgisayar kapatılmadığı sürece diğer açışlarda çıkmıyor,
Bir de dikkatimi çeken (bilmiyorum ben de mi öyle oluyor) katmanın sağ üst köşesindeki çarpıya katmanı kapatmak için tıkladığımda reklam açılıyor, çarpının solundaki yere bastığım zaman katman kapanıyor, windows'ta çarpı işareti bir sayfayı kapatmak amacı ile kullanılıyorsa ve de buradaki çarpı reklam açıyorsa burada ayrıca dürüst olmayan bir durumda var demektir .
Mesaj02.10.2012, 19:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Reklam

Bs gelirini çıkarmak için bu layerleri kullanıyor. Fakat Bs Kadar bizim de haklarımız var. Sitemi kapatabilirsinz.
Zaten sitemin en altındaki saçmalığı bir türlü düzeltemediniz. Reklam Konusuna gelince Adsense tr.gg gelirlerini düşürdü. Kullanmıyorum ama kullanan arkadaslar için kötü olmuş. Bence siteye yazı tipi veya üsteki reklamdan alta da konulmalı.sitemi kapatabilirsiniz Embarassed
Mesaj03.10.2012, 10:36 (UTC)    
Mesaj konusu: layer'i kaldırmak

layer'i 7 gün kaldırmak olayı biti diyorsunuz sayın yöneticiler bunu bi rdaha gözden geçirirseniz memnun oluruz soruyorum bedava sitemde wep sitesi kurmanın bir avantajı kaldımı yani ben nasıl reklam alayım bu kadar reklam olan wep sitesine reklam verirlermi en azından poop olarak acılan kısmını iptal etmek mümkün olsaydı iyi olurdu diye düşünüyorum tabi wep site sahibi sizsiniz takdir sizin biz sadece yorum yapa biliriz birde reytinkleri etkiledi diye düşünüyorum iyi çalışmalar...
Mesaj03.10.2012, 10:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar Tamam anlıyoruz.Sitenize giren ziyaretçilerin memnun kalmasını istiyorsunuz.Ancak biraz da webme'nin açısından düşününün.Onlarında belli ihtiyaçları,belli kazanç yöntemleri var.
Mesaj03.10.2012, 14:00 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: layer

rahmiyeliler yazmış:
Madem ki bu uygulamayı ortalama 50 kişi kullanıyor bırakın kullansınlar kardeşim daha iyi işte 50 kişi hariç tüm kullanıcılarınız reklamlarınızı izliyor demek ki ... Açıklamanız kimsenin bu paketi satın almadığını itiraf eder gibi,

50 kişiye layer uygulamasını kullanmalarını çok mu görüyorsunuz.???

yorumlara bakarsak pek 50 kişi gibi görünmüyor.sayfaya girmeden reklam çıkıyor bencede virüslü sayfalara benzedi böyle kimse girmiyor artık.
Mesaj03.10.2012, 15:51 (UTC)    
Mesaj konusu: Layer Reklamı

Ya bu nasıl iştir be hala layer kaldırma gelmedi admin lütfen şunu artık düzelt biliyorum sizlerde para kazanıyorsunuz anlayışla karşılıyorum ama Lütfen ya herkes şikayetçi Lütfen
Mesaj03.10.2012, 16:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya webme iyiki kaldırmış layer reklamı Smile ne kadar tartışmaya açık bir toplummuşuz bir haftada 14 sayfa olmuş ve hepsinde tartışma dolu,memnun olmayan bıraksın b-s yi .com'a geçsin o zaman burada kimse inkar edemez ben bile b-s ile başladım css,html nedir fln o yüzden hemen hemen herkez b-s sayesinde bazı şeyleri öğrendi şimdi kalkıpta yok layer kalkmış yok su - bu olmus deyip karalamaya kalkmayın tamam adı üstünde "bedava-sitem" her şeyın ücretsiz,reklamsız olması lazım ama kolay değil sitelerin paraları nereden çıkacak webme cebındenmı ödeyecek ? o yüzden "gülü seven dikenine katlanır" misali katlanmak zorundayız başka çare yok Wink Razz
Mesaj03.10.2012, 17:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimci-amca2 yazmış:
ya webme iyiki kaldırmış layer reklamı Smile ne kadar tartışmaya açık bir toplummuşuz bir haftada 14 sayfa olmuş ve hepsinde tartışma dolu,memnun olmayan bıraksın b-s yi .com'a geçsin o zaman burada kimse inkar edemez ben bile b-s ile başladım css,html nedir fln o yüzden hemen hemen herkez b-s sayesinde bazı şeyleri öğrendi şimdi kalkıpta yok layer kalkmış yok su - bu olmus deyip karalamaya kalkmayın tamam adı üstünde "bedava-sitem" her şeyın ücretsiz,reklamsız olması lazım ama kolay değil sitelerin paraları nereden çıkacak webme cebındenmı ödeyecek ? o yüzden "gülü seven dikenine katlanır" misali katlanmak zorundayız başka çare yok Wink Razz

Çok doğru söylemişsin ağzına sağlık kardeş...
Gülü seven dikenine katlanır.
İnşallah bu tartışma daha da uzamadan biter... Rolling Eyes

Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
Önceki mesajları göster: