Yazar |
Mesaj |
-
mustafa497
Acemi Üye
|
28.09.2012, 14:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
geri isteriz o özelliği |
|
↑
|
|
|
-
ruhlarindunyasi
Acemi Üye
|
28.09.2012, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: Layer kaldırmak |
|
|
Bu ne biçim iş 50 kişimi şimdi yazdı bu layer konusunda acaba sayakmı, daha haberi olmayan kaç kişi var acaba |
|
↑
|
|
|
-
metin2-bilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.09.2012, 14:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorum sayısına bakılırsa layer sistemini kullanan sayısı 50'den fazla gibi?
Ayrıca yeni sisteminizi anlayışla karşılarım bunun server parası var domaini var çalışan maaşları var şusu var busu var ama reklam özgürlüğü paketiniz çok pahalı yani makul bir fiyat olsa neyse alırım da 65-66 lira çok fazla.
Bence herkes bu fiyatın 15-20 lira olmasını anlayışla karşılayıp gerginliği bitirir.
Peki ya sizce webme? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarimkurdu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.09.2012, 14:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
denizmerkezi yazmış: Bildiğim kadarıyla burada kimseyi silah zoru ile tutmuyorlar bu servis kendini geliştirmek isteyenler için.
evet dogru tutmuyorlar da bs de yönetici akraban felan mı var senin bakıyorum herkes şikayetcı sen daha savunuyorsun nasıl bişey bu anladım adamlar buraya emek veriyo ilk acıldıgı yıllarda bs de kücük reklamlar vardı üste oda iyiydi herkes kendini o zaman geliştirrebilirdi... şimdi ise kendi yaptıgını kendi görür sadece .______________ Bizi Beğenin..! | Bizi Takip Edin..! | Bize Ulaşın..!
|
|
↑
|
|
|
-
mesemears
Acemi Üye
|
28.09.2012, 14:36 (UTC) Mesaj konusu: Layer kaldırmak |
|
|
yazık oldu ,bedava sitem reklam koyacaksa bari bir tane daha alt bölüme koysun ,bu böyle olmaz ki,,,,bedava site gitti yazık |
|
↑
|
|
|
-
ahmetdesign
Acemi Üye
|
28.09.2012, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Buna katlanmak zorundayız. Eğer reklam olmazsa tr.gg sitelerinde bedava-sitem.com' un geliri nereden gelecek arkadaşlar ? Hep olumsuz yönden düşünüyorsunuz. Lütfen bardağın dolu tarafına bakalım biraz. |
|
↑
|
|
|
-
nasilyapicam
Acemi Üye
|
28.09.2012, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ahmetdesign yazmış: Buna katlanmak zorundayız. Eğer reklam olmazsa tr.gg sitelerinde bedava-sitem.com' un geliri nereden gelecek arkadaşlar ? Hep olumsuz yönden düşünüyorsunuz. Lütfen bardağın dolu tarafına bakalım biraz.
İnsaf...Ya iyide ben gelir elde edemedikten sonra burada emek harcamam doğrumu? ______________ <center><iframe id="fr" src="http://www.youtube.com/subscribe_widget?p=nasilyapicam" style="overflow: hidden; height: 80px; width: 468px; border: 0;" scrolling="no" frameBorder="0"></iframe></center> |
|
↑
|
|
|
-
besiktas-1903bjk
Aktif Üye
|
28.09.2012, 16:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ahmetdesign yazmış: Buna katlanmak zorundayız. Eğer reklam olmazsa tr.gg sitelerinde bedava-sitem.com' un geliri nereden gelecek arkadaşlar ? Hep olumsuz yönden düşünüyorsunuz. Lütfen bardağın dolu tarafına bakalım biraz.
Bir şey sorabilir miyim peki sizde niye layer çıkmıyor yoksa ben mi göremiyorum! Size göre hava hoş. |
|
↑
|
|
|
-
ahmetdesign
Acemi Üye
|
28.09.2012, 16:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Bedava-Sitem'e birşeyler oluyor Bedava-Sitem.com ve sitelerimiz hep r10.net'e yönlendiriliyor Tarık bey bir çözüm bulun buna. |
|
↑
|
|
|
-
ahmetdesign
Acemi Üye
|
28.09.2012, 16:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@besiktas-1903bjk ne alaka layerin çıkmaması. bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
28.09.2012, 16:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ahmetdesign yazmış: Arkadaşlar Bedava-Sitem'e birşeyler oluyor Bedava-Sitem.com ve sitelerimiz hep r10.net'e yönlendiriliyor Tarık bey bir çözüm bulun buna.
dostum tarayıcında sorun olabilir bende öyle bir yönlenme olmuyor çünkü ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
besiktas-1903bjk
Aktif Üye
|
28.09.2012, 17:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ahmetdesign yazmış: @besiktas-1903bjk ne alaka layerin çıkmaması. bazen çıkıyor bazen çıkmıyor.
bilmiyorum artık şuan mobilim sitene en az 10 kere girdim çıkmadı. |
|
↑
|
|
|
-
gulkentsitesi
Acemi Üye
|
28.09.2012, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sayın yetkili,
Ben, tespit ettiğiniz %0.05 oranı içindeki yani o 50 kişiden biriyim, hergün sitemi açar, sitemle ilgilenirim, hergün o sinir bozucu katman'ın açılmaması için kayıt yaparım, sizin de istediğiniz sitemizle ilgilenmemiz değilmi?? Bedava sitemin amacı bu değilmi?? Şimdi bu, sitesiyle hergün ilgilenen sadık bir kullanıcınıza ceza olmuyormu yani..reklamsa üstte zaten reklam var, Sitem ticari bir beklentisi olan bir sitede değil üstelik ve benim sitem gibi birçok site var,bence bu bir haksızlıktır ve bir an önce bu hatadan dönülmelidir.
Saygılarımla. |
|
↑
|
|
|
-
tireliyiz
Acemi Üye
|
28.09.2012, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: REZALET |
|
|
Bu kadar saçma bir açıklama olabilir ve bunun da adı REZALETTİR. |
|
↑
|
|
|
-
goznurunet
Aktif Üye
|
28.09.2012, 19:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar;Bu uygulama nedeniyle siteme girmez ve güncellemez oldum,fiyat konusunda indirim bekliyoruz (En fazla 30TL veririm) ve bir de ödeme şeklini çeşitlendirmelisiniz,biz kullanıcıların birçoğu paypal kullanımını bilmiyor yada uğraşmak zor geldiği için yan bile bakmıyoruz. ______________ <center><iframe id="fr" src="http://www.youtube.com/subscribe_widget?p=nasilyapicam" style="overflow: hidden; height: 80px; width: 500px; border: 0;" scrolling="no" frameBorder="0"></iframe></center> |
|
↑
|
|
|
|