Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj27.09.2012, 19:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

karamanbilgi yazmış:
admintarik yazmış:
Değerli arkadaşlar,

hepinizin sıkıntısını ve tepkisini çok iyi anlayabiliyorum. Kullanıcıların çoğunun maddi anlamda da ailelerine bağlı olduklarını biliyorum fakat bilmeniz de fayda var ki, bu kararı ben koymadım.
Ben de eve geldiğimde bu ilanın Almancasını mailimde gördüm ve çevirip yayınladım. Kızgınlığınızdan dolayı hepiniz dahi bana tepki gösterebilirsiniz, fakat bu ben değil de başkası olsaydı aynı duyuruyu Türkçeye çevirip yollaması gerekirdi.

Kaldı ki, ben uluslarası bir sitede moderatörlük yaptım ve benim de kullanıcı olarak hesabım vardı ve ücretlerin artmasından şikayet etmiştim. Bu durumdan dolayı site sahibine mail yolladım ve kararlarının kesin olduğu yönünde duyum aldım. Fiyatların düşürülmesi konusunda tekrar mail atarım ama bunun sonucunda kara ne verilir ben de bilmiyorum. Fakat bugün merkezden gelen mailde bu kararın değişmeyeceği yönündeydi...

Bilginize.
Admin Tarik

Arkadaşlar admin tarık abim çok güzel açıklama yapmış gördüğümüz gibi onunla alakası yok benim fikrim supporta hepimiz mail atsak acaba düzeltirlermi

Laughing Laughing Onun için boşuna mesaj atmayın.Arkadaşlar.Tarık bey hepsine yetişemiyor maalesef ayrıca konular hep aynı sürekli aynı açıklamayı yapmasına gerke yok Rolling Eyes
Mesaj27.09.2012, 19:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

admintarik yazmış:
Değerli arkadaşlar,

hepinizin sıkıntısını ve tepkisini çok iyi anlayabiliyorum. Kullanıcıların çoğunun maddi anlamda da ailelerine bağlı olduklarını biliyorum fakat bilmeniz de fayda var ki, bu kararı ben koymadım.
Ben de eve geldiğimde bu ilanın Almancasını mailimde gördüm ve çevirip yayınladım. Kızgınlığınızdan dolayı hepiniz dahi bana tepki gösterebilirsiniz, fakat bu ben değil de başkası olsaydı aynı duyuruyu Türkçeye çevirip yollaması gerekirdi.

Kaldı ki, ben uluslarası bir sitede moderatörlük yaptım ve benim de kullanıcı olarak hesabım vardı ve ücretlerin artmasından şikayet etmiştim. Bu durumdan dolayı site sahibine mail yolladım ve kararlarının kesin olduğu yönünde duyum aldım. Fiyatların düşürülmesi konusunda tekrar mail atarım ama bunun sonucunda kara ne verilir ben de bilmiyorum. Fakat bugün merkezden gelen mailde bu kararın değişmeyeceği yönündeydi...

Bilginize.
Admin Tarik

Merhaba
tarık bey bende 3 yıllık b-s kullanıcısıyım.anlattıklarınız konusunda haklısınız.ama gelin görün ki bizimde muhatabımız sizsiniz.dolayısı ile dün geceden beri 7-8 sayfalık mesajların b-s kullanıcılarının tepkisinide sizde mazur görün.varsa elinizden gelen birşey en azından fiyat 15-20 lira veya layer ı tekrar geri getirme v.s gibi kullanıcılara kolaylık olarak karşı tarafa bizleri savunmalısınız.sizden RİCA mız olarak.
YAZIK ! o kadar emeklerimize geceli gündüzlü çalışmalarımıza.
Bu konuda elinizden geleni yapacağınıza yürekten inanıyorum.

Bu mesajları iletin LÜTFEN....

Mesaj27.09.2012, 20:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sevgili arkadaşlar,

bunu buraya yazmak veya söylemek istemezdim ama beni zor durumda bırakıyorsunuz.
Ben bu konuda zaten gerekeni yapıyor ve dünden beri ilgili birimlere yazıp çiziyorum. Premium üyeliğin ücretini yarı fiyatının altına düşürmeye çalışıyorum zaten, ama açık olmam gerekirse bana forumdan özel olarak yazılanlar, support'a gönderilen maillerin bazıları hiç hoş değil ve beni rahatsız ediyor.
Bunu burada açıklamak istemezdim ama zaten ben bu olayın peşini bıraktığımı söylemedim de. En azında 29,90 € olan premium üyelik ücretini 30 TL'ye düşürme teklifinde bulundum. En azından bunun (kur farkından dolayı) sadece Türkiye'de düşürülmesi gerektiğini söyledim. En kısa zamanda bana bu konuyla ilgili cevap verecekler.
Bunu bu şekilde ifade etmek istemiyorum elbette ama, ben buradan ayrılırsam benim kaybedeceğim birşey yok! Sadece ben zaten ilgileniyorken, bazı arkadaşların bana gönderdiği bunaltıcı mesajlar canımı sıkıyor. Ve açıkçası bu bu şekilde devam ederse, ben buradan da ayrılırım da.

Şimdi lütfen sabredin.
Mesaj27.09.2012, 20:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

admintarik yazmış:
Sevgili arkadaşlar,

bunu buraya yazmak veya söylemek istemezdim ama beni zor durumda bırakıyorsunuz.
Ben bu konuda zaten gerekeni yapıyor ve dünden beri ilgili birimlere yazıp çiziyorum. Premium üyeliğin ücretini yarı fiyatının altına düşürmeye çalışıyorum zaten, ama açık olmam gerekirse bana forumdan özel olarak yazılanlar, support'a gönderilen maillerin bazıları hiç hoş değil ve beni rahatsız ediyor.
Bunu burada açıklamak istemezdim ama zaten ben bu olayın peşini bıraktığımı söylemedim de. En azında 29,90 € olan premium üyelik ücretini 30 TL'ye düşürme teklifinde bulundum. En azından bunun (kur farkından dolayı) sadece Türkiye'de düşürülmesi gerektiğini söyledim. En kısa zamanda bana bu konuyla ilgili cevap verecekler.
Bunu bu şekilde ifade etmek istemiyorum elbette ama, ben buradan ayrılırsam benim kaybedeceğim birşey yok! Sadece ben zaten ilgileniyorken, bazı arkadaşların bana gönderdiği bunaltıcı mesajlar canımı sıkıyor. Ve açıkçası bu bu şekilde devam ederse, ben buradan da ayrılırım da.

Şimdi lütfen sabredin.

Tarık bey doğru söylüyor hiç suporta mail atmak,başlık açmak yada bu başlıkta yazmaya devam etmenin bir anlamı yok.Bizleri düşünen iyi bir adminimiz var onuda zora sokmayalım.Ben şahsım adına ne bu başlığa nede suporta bu konu ile ilgili tek kelime yazmıyacağım takiii Almanyadan cevap gelene kadar.Haydi artık sizde uzatmayın beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok şu anda.Benim bs deki en küçük sitem 2,5 yıllık en büyük sitemde 5. senesini doldurmak üzere yani bende çok emek veren ve sitelerini sevenlerdenim fakat mantıklı olmalıyız Tarık bey elinden geleni yapıyor.söz bende bitti.
Mesaj27.09.2012, 20:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tarık Bey emeğinize sağlık size güvenimiz tam,bekleyip göreceğiz bende aynı isimle Blog açtım şimdilik orada takılıcam bu olaylar düzelene kadar zaten düzelmezse de bir daha gelmem buralara...Bu da benim son sözüm olsun.
Mesaj27.09.2012, 21:06 (UTC)    
Mesaj konusu: REKLAMLAR

MERHABA

Ben konuyu pek anlamadım aslında. Şimdi siteye ilk girişte açılan o koçaman reklamdan bahsediyorsunuz herhalde .....

O reklamı kaldırmak için 29 £ istiyorsunuz Laughing Laughing Laughing

yani onca aydan sonra tam birşeyler öğreniyor ve uygulamaya çalışyordum...

yinede güzel di bakalım iyi veya kötü neler olacak bence biraz daha düşünün ......

herkese iyi yayınlar
Mesaj27.09.2012, 21:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu mesajı yazmama hissindeydim fakat ;
Tarık Bey'in yazmış olduğu son yazılar (duyurular) benim bu mesajı yazma isteğimi uyandırdı. Arkadaşlar Tarık Bey'de giderse yerine de kendi menfaatlerini düşünen biri gelirse ne yaparız? Bakın boşuna support'a mesaj atmayın zaten support benim demiş Tarık Bey. Bu yüzden 'Premium Paket' alacak olanlar mesaj yazsın artık. Konu dahada kirlenmesin kimsenin başı ağrımasın veya almayacak olan varsa da kendine yeni bir Bedava Host bulsun son sözüm budur iyi Cumalar...
Mesaj27.09.2012, 21:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

ali-guner size güle güle.
Biz buradaydık, buradayız, burada da kalacağız.
Mesaj27.09.2012, 21:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

anadolulular yazmış:

Sakin olun.
Ben her zaman bir üyeyi kaybetmektense kazanmaktan yana birisiyimdir. Onun kararıysa saygı duyarız. Reklam yapması yanlış bir davranıştı saten.
Mesaj27.09.2012, 22:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
anadolulular yazmış:

Sakin olun.
Ben her zaman bir üyeyi kaybetmektense kazanmaktan yana birisiyimdir. Onun kararıysa saygı duyarız. Reklam yapması yanlış bir davranıştı saten.

Ben sakinim. Razz
Mesaj28.09.2012, 04:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşım Her Yerde Reklam Var Zaten Çok Büyük Bir Saçmalık.
Mesaj28.09.2012, 08:47 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: reklam

esmekoyu-geyve yazmış:
reklamlarınız yüzünden sitelerimi kapatım.. yakında bunuda kapatacam..nebiçimbir anlayış bubukadar kötü bir reklam anlayışı olamaz..başka ülkelerdeki bedava sitemlere bakınız reklam yok debence kadar az..bizleri yolunacak kazgibi görüyorsunuz sanırım...

Neutral "BEDAVA SİTEM" Bu iki kelimenin anlamı nedir? Bilmeyenlere sözlüğe bakmalarını tavsiye ederim!...

Lütfen adınıza yakışanı yapın yada adınızı değştirin... Aksi halde tüm kullanıcıları protestoya davet ediyorum...
Mesaj28.09.2012, 08:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

anadolulular yazmış:
aykut-servis yazmış:
anadolulular yazmış:

Sakin olun.

Ben sakinim. Razz

Peki abi. Razz
Mesaj28.09.2012, 11:46 (UTC)    
Mesaj konusu: Layer kaldırmak

Bence kimse girmez ,artık sitelere,virüs gibi reklam var,reklam parasıda kazansam hiç gam yemeyecem,artık bizde taşınacaz bu gidişle, beş altı tane sitem daha var onlarıda silecegim,boşa kürek sallammaya gerek yok, yeni yönetimede hayırlı yönetimler artıkınn.... birde facabook ta gurup yaptım hepsi bu ne biçim site deyip dalga geçiyor Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Mesaj28.09.2012, 13:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

anadolulular yazmış:

anadolular kardeşim sana göre kolay olabiliir reklamı önemsemiyor olabilirsin ama bir çok kişi bu sayfalardan ekmek parasını kazanıyor mesela ben ve ayrıca bir kişinin haklı olan tavrına bu yazdığınız mesaj etik değil benim fikrimce
Önceki mesajları göster: