Yazar |
Mesaj |
-
masterpi
Acemi Üye
|
27.09.2012, 06:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
al benden de o kadar. bu gidisle b-s ye artik uye bulamiyacaksiniz.heves filan kalmadi ya kusura bakmayin.
|
|
↑
|
|
|
-
etutdersi
Acemi Üye
|
27.09.2012, 06:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
böle baskıcı bir yönetim görmedim biraz bizede açıyın tamam anlıyoruz para kazanıyorsunuz ama bu sayfa gibi açılan reklam çok çirkin duruyor siteden yani kullanmayan olabilir ama kullanana kolaylık sağlayın bu ne bilesiniz bu reklam çok kötü siteden insanı soğutuyor. |
|
↑
|
|
|
-
lider51
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.09.2012, 06:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
umarım kısa zamanda buna bi çare bulunur.Yoksa sitelerimizde ne ziyaretçi kalacak nede bizlerde heves. |
|
↑
|
|
|
-
etutdersi
Acemi Üye
|
27.09.2012, 06:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
demekki para insana herşey yaptırıyor yani blogspot.com yönelmemizimi istiyorsunuz anlamış değilim reklam sitesine döndü sitemiz bira anlayış bekliyorum. |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
27.09.2012, 07:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bildiğim kadarıyla burada kimseyi silah zoru ile tutmuyorlar bu servis kendini geliştirmek isteyenler için. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
karamanbilgi
Acemi Üye
|
27.09.2012, 07:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu sistem kendimizi geliştirmek içinse reklamlar sayesinde hiç kimesenin gelişesi gelmiyor |
|
↑
|
|
|
-
umutciceklerimm
Acemi Üye
|
27.09.2012, 07:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten yapılan çok ayıp |
|
↑
|
|
|
-
ardateknikservis
Acemi Üye
|
27.09.2012, 07:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
denizmerkezi yazmış: Bildiğim kadarıyla burada kimseyi silah zoru ile tutmuyorlar bu servis kendini geliştirmek isteyenler için.
silah zoruyla tutmuyor diyorsun sen o reklamlardan memnunmusun dedikleri %5 i kullanıyor diyorlar sana sorum kaç tane fake hesabın var yada denemi hesabı %5 in kullanıyo olması çok normal |
|
↑
|
|
|
-
igdirdogusgazetesi
Acemi Üye
|
27.09.2012, 08:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu reklam zulmünden kurtarın lütfen. Tamamen saçmalık heryer reklam oldu ziyaretçi virüs bulaşmış sanıyor ve bir daha sitemize girmiyor. Tamamen kaldırın ya da en azından haftalık layer kaldırma olayını tekrar uygulamaya sokun. Böyle olmuyor... |
|
↑
|
|
|
-
berker19
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.09.2012, 08:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gururum5 yazmış: Bu açıklamadan dolayı ne diyeceğimi bilemiyorum.Şok olmuş vaziyetteyim bırakın ziyaretçiyi artık kendi siteme kendim dahi girecek yüzüm yoka.Ziyaretçilerin sitelerimize girdiklerinde ettikleri küfürlerden kulaklarımız çınlar durur artık.Bu konuyla ilgili artık tek söz etmem forumda ,nede olsa ne hissettiğimizin önemi yok bs nin gözünde.Artık susuyorummm.
gururum5 arkadaşıma katılıyorum daha ne diyelim bs yi daha iyi yerlere çıkaracağız dediğiniz bu işler ise biraz zor yaparsınız BS yi yükseltmek üyelerle olur müşterilerle değil.... AHANDA BENDE SUSTUM ARTIK.... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
27.09.2012, 08:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İki tarafında kendine göre geçerli sebepleri var.
Webme tarafından bakarsak.masrafları karşılamak için ideal bir yol yok reklamlardan başka ki sonuna kadar haklılar giderleri karşılamanın yolunu aramakla.
Biz üyeler açısından bakarsak.Sitelerimize giren ziyaretçiler reklamlardan dolayı sitede kalmıyorlar ve hitlerimiz düşüyor.
Umuyorum ki webme ne kendini nede bizi üzecek bir sistem yapmayacaktır.Her iki tarafda mutlu olacaktır. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
radyofarkfm
Acemi Üye
|
27.09.2012, 08:37 (UTC) Mesaj konusu: Re: LAYER'LER HAKKINDA GENEL DUYURU |
|
|
admintarik yazmış: Değerli üyelerimiz,
bildiğiniz üzere uzun süredir kodlama alanında, sayfanızdaki layer'ları 7 günlüğüne popunder ile değiştirme özelliği vardı.
Bu işlem 7 günün sonunda, aynı işlemle tekrar 7 günlüğüne aktif hale getiriliyordu.
Biz şu sıralar, kodlama alanında yeni düzenleme yapmaktayız ve bu yüzden bu özelliği bugün itibariyle sistemden kaldırmış bulunmaktayız.
Bu konuyu uygulamadan önce, ilgili uygulamanın kaç kişi tarafından kullanıldığına dair analiz yaptık ve gördük ki, kullanan kişilerin sayısı günden güne azalmaktadır. (Bunu yüzdelik oran olarak belirtecek olursak, yaklaşık % 0,05'tir). Popunder'i tüm kullanıcılar arasında kullanan üye sayısı ise ortalama olarak 50 kişidir.
Fakat dilerseniz yıllık 29,90 €'ya "reklam özgürlüğü paketi" alarak reklamları tamamen ortadan da kaldırabilirsiniz.
Daha detaylı bilgi için http://www.bedava-sitem.com/tr/Premium/ linkini ziyaret ediniz.
Sevgilerle,
admintarik ben kullanıyordum güzel oluyordu reklamsız ama bence az kullanılmasının nedeni farklı yollarla mesela reklam engelleyen html kodlarının kullanılması yada layer in anlamını bilmeyen arkadaşların olması. Ayrıca yıllık euroya layer kaldırma hiç kullanılmaz. |
|
↑
|
|
|
-
yigittahadogan54
Acemi Üye
|
27.09.2012, 08:41 (UTC) Mesaj konusu: Oha Lan |
|
|
Ya Kardeşim Heryer Reklam Doldu Wallaha Ya Pagerank 1 den 0 düştü
Eski BS yi özledim yeminle
Pakediniz satmıyor diye 50 kişinin kullandığı uygulamayıdamı kaldırıyosunuz alıcamğımızı sanıyorsunuz böyle yaparsanız zaten kimse almaz !!
tarık bey hata yapıyosunuz . ______________ Yigittahadogan54.tr.gg Silinmiş !
Yigittahadogan54.tr.gg Silinmiş !
Yigittahadogan54.tr.gg Silinmiş ! |
|
↑
|
|
|
-
prografix
Acemi Üye
|
27.09.2012, 08:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Özgürlük paketine 29,90 Diyorsunuz Bu Para Türk Lirası bakımından 69.2130 TRY Yapıyor Kardeşim.Bizler Gider o paraya Host+domaın Alır Reklamla Felan Uğraşmayız..
2.Her yeri reklam yaptınız sayfaya Girince menuleri tasarımları logoları göremiyoruz.Gelde Ziyaretci Sövmesin Şimdi.
Yeminle ESKİ BS yi Özledim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.09.2012, 09:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Susuyorum dedim fakat bu haksızlık karşısında susmayı bir türlü kendime yediremiyorum.Bu layer reklam saçmalığı için sadece Tarık beyi suçlamak manasız bu tip konularda tek başına karar verdiğini sanmıyorum , hatta kendisininde bu uygulamayı desteklediğini hiç sanmıyorum.Geçenlerde bir arkadaş benjamin beyin tatilde olduğunu yazmıştı kış gelince tatil bitince sanırım kasa boşaldı böyle bir uygulamaya geçme gereği duydular.Yazdıklarımı umarım Benjamin beyde okur belki o zaman onun hakkındaki tam olarak dile getirilemeyen düşüncelerimizi anlar.Ya kızarlarsa 5 yıllık emek verdiğim sitelerimi silerlerse diye korkup susmak benim kişiliğime ters.3, 5 AYLIK SİTESİ OLUPTA BURDA YÖNETİMİN HAKSIZ TAVRINI SAVUNANLARA SİZLERDE 5 SENE EMEK VERSENİZ, SİTELERİNİZİ BİZİM GİBİ ÇOCUĞUNUZ GİBİ SEVSENİZ EMİNİM BÖYLE KONUŞAMAZDINIZ.Unutmasınlarki bs yi bs yapan seneler,aylar,günler boyunca sitelerimize emek verip tr-gg ismini net aleminde duyuran, yaptığımız siteler sayesinde ziyaretçi akışı olup o reklamlara tıklanıyor bunu nasıl göz ardı edersiniz?. Sizler bu üyeleri küstürür sitelerinden soğutursanız siteler güncellenmez hitler ve tabi sizinde kazançlarınız düşer.Tabi birde google var oda elbetteki afferim demiyecektir bu salak reklam yüzünden zamanla tüm tr-gg sitelerinin pr değerleri ve ziyaretçilerini,indexlerini düşürecektir.O zaman bs nin cenaze namazını kılarken emin olun en ön safhada ben durucam. ______________ |
|
↑
|
|
|
|