Yazar |
Mesaj |
-
enqlishhelp
Aktif Üye
|
24.09.2012, 10:00 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sitede Tasarımı İyi Yapamıyorum Yardımcı oLur Musunuz? |
|
|
Nasıl Yardımcı Olabilirim ? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
enqlishhelp
Aktif Üye
|
24.09.2012, 10:02 (UTC) Mesaj konusu: Re: iyi olurdu |
|
|
arabeskrapin yazmış: Bence bu uygulama iyi ama bedava sitem tasarim eklerken tasarimlari kaydetme. Tusuda olsa her ekledigimiz güzel editledigimiz temalar sitenin icinde hazir dursa iyi olurdu... Doğru Lafa Ne Deniyordu ? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
24.09.2012, 12:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ARKADAŞLAR İLK AŞAMADA TASARIMLARI BULMAK GEREKİYOR.. TASARIM SAYISI TAMAMLANDIKTAN SONRA ÖNERİLERİNİZİ DİKKATE ALACAĞIZ ANCAK İLK AŞAMADA LÜTFEN TASARIMLARINIZI YOLLAYIN. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
blogalp
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2012, 16:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sayın Tarık bey ve arkadaşlarım.
Tasarım konusunda kendimi geliştirdim bir tasarım çizip kodlayabiliyorum ama şu sıralar yapmam mümkün değil dersler üstüste geliyor. |
|
↑
|
|
|
-
vkaraselek
Acemi Üye
|
24.09.2012, 21:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sabırsızlıkla bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
logodersi
Acemi Üye
|
25.09.2012, 17:15 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sizin Tasarımlarınız |
|
|
admintarik yazmış: Değerli üyelerimiz,
Ekim ayı itibariyle yeni tasarımların aktif hale gelmesini istiyoruz. Bazı tasarımlar hazırken, biraz da sizin fikrinizi alalım dedik. Kendi tasarımına güvenen ve yayınlanmasını isteyen üyelerimiz kendi tasarımlarını Online-Games1 isimli moderatörümüze yollasınlar.
Herkese başarılar...
AdminTarık
arkadaşlar bide forumda üyelik sistemlerinde işlemler yapın çok basit ve zor durumda kalıyoruz |
|
↑
|
|
|
-
anadolulular
Uzman Üye
|
25.09.2012, 17:18 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sizin Tasarımlarınız |
|
|
logodersi yazmış: admintarik yazmış: Değerli üyelerimiz,
Ekim ayı itibariyle yeni tasarımların aktif hale gelmesini istiyoruz. Bazı tasarımlar hazırken, biraz da sizin fikrinizi alalım dedik. Kendi tasarımına güvenen ve yayınlanmasını isteyen üyelerimiz kendi tasarımlarını Online-Games1 isimli moderatörümüze yollasınlar.
Herkese başarılar...
AdminTarık
arkadaşlar bide forumda üyelik sistemlerinde işlemler yapın çok basit ve zor durumda kalıyoruz
Merhabalar,
konuyla alakası olmayan Önerileri Öneriler bölümünden yapınız.
İyi çalışmalar... |
|
↑
|
|
|
-
tr-vipgames
Acemi Üye
|
26.09.2012, 12:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu admin süper ya. |
|
↑
|
|
|
-
eglenceni-yarat
Aktif Üye
|
29.09.2012, 06:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Programlarım olaydı yollardım elimden geldiğince 1-2 tane. Sildi abim hepsini. Size yardımcı olamıyacağım bedava sitem'e. ______________ Dostlarım: Aykut - Semih Abi - Onur Abi
|
|
↑
|
|
|
-
tiryaki-isletme
Acemi Üye
|
29.09.2012, 12:39 (UTC) Mesaj konusu: Çok güzel bir proje |
|
|
Başarılar.Siteme yeni bir tasarım istiyorum.Mesela Iceblue'nun mor hali Icepurple gibi olabilir. |
|
↑
|
|
|
-
turkpivot
Acemi Üye
|
29.09.2012, 21:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım ne gerek var korkuyolar bende korkuyorum herkes o tasarımı alırsa (ki zor bi ihtimal.) Çalıntı sayılmaz mı ? Herkez kendi tasarımını kendi yapsın kendi kullansın bence |
|
↑
|
|
|
-
cular
Acemi Üye
|
30.09.2012, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: 1 Tasarım |
|
|
Admin Bunu Görmüşsen Sevinirim
Admin Bence Forum Sitesi tasarımalrı Eklemelisiniz. |
|
↑
|
|
|
-
workerdesign
Acemi Üye
|
01.10.2012, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Denicem ______________ Forum imza boyutu 460x60 olmalıdır -@ciz-dizayn |
|
↑
|
|
|
-
ahminel-ask
Acemi Üye
Konum: İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı Önce hafiften bir rüzgar esiyor; Yavaş yavaş sallanıyor Yapraklar, ağaçlarda; Uzaklarda, çok uzaklarda, Sucuların hiç durmayan çıngırakları İstanbul u dinliyorum
|
01.10.2012, 22:47 (UTC) Mesaj konusu: Tasarım |
|
|
güzel tasarımlar bekliyoruz..Kolay gelee... .)[ |
|
↑
|
|
|
-
ardateknikservis
Acemi Üye
|
02.10.2012, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bana göre bunlarla uğraşılacağına özel dosya upload sistemi yapsanız derdimiz çözülürr... |
|
↑
|
|
|
|