Yazar |
Mesaj |
-
webbloger
Acemi Üye
|
23.09.2012, 12:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kendi tasarımlarımızı css sekmesi altından yapmaya devam edebileceğiz değilmi ? |
|
↑
|
|
|
-
millisair
Acemi Üye
|
23.09.2012, 12:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
css tasarım yetiyo şu extralar geliştirilse.. ______________ Gökten inmez bir de hiçbir şey...Bütün yerden taşar;
Kendi ahlâkıyle bir millet ölür, yahud yaşar.
|
|
↑
|
|
|
-
ahmetdesign
Acemi Üye
|
23.09.2012, 12:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni IceBlue tasarımları, güzel CSS Tasarımlar olabilir... |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
23.09.2012, 12:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1) Yine kendi CSS Tasarımlarınızı Ekleyebileceksiniz..!
2) CSS Tasarımlar yetiyor diyen arkadaşım.. CSS Tasarım kullanmasını bilmeyen o kadar çok arkadaşımız var ki biz onlara destek olmaya çalışıyoruz.. Ekstralarda geliştirilir..
3) Logo kısmını siz "Site Adresiniz" olarak yazın... Kendinize ait hiçbir şey olmasın..
4) Belki aralarda bir iki tane yeni Iceblue tema da eklenebilir geliştirilerek ama şuan sadece CSS Tasarım düşünülmektedir... |
|
↑
|
|
|
-
enqlishhelp
Aktif Üye
|
23.09.2012, 15:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ahmetdesign yazmış: Yeni IceBlue tasarımları, güzel CSS Tasarımlar olabilir... İyi Fikir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
enqlishhelp
Aktif Üye
|
23.09.2012, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: Re: Beyler dreamwawer ile link içeriği ekleme nasıl oluyor |
|
|
kidoxs yazmış: Beyler hazır tasarımın içinde linkler var bu link ler de ben oyunlarım gibi şeyler yükleyeceğim bunu yapamıyorum link içeriğine dreamwawer ile nasıl olacağını bilmiyorum arkadaşkar lütfen bir yardımcı olun PARA verecem ya acil cvp bekliyorum her dk cvp geldimi diye bakmaktan bıktım Ne Para Vermesi Bu İşler 2 Sn Lik İşler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bakulemapa
Acemi Üye
|
23.09.2012, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: Sitede Tasarımı İyi Yapamıyorum Yardımcı oLur Musunuz? |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
tvhaxball
Acemi Üye
|
23.09.2012, 16:56 (UTC) Mesaj konusu: Tasarım |
|
|
Çok iyi düşünmüşsünüz tebrik ederim |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
23.09.2012, 17:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Elimde daha önceden kendim hazırladığım bir kaç tema var bakalım olursa olur göndereyim. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
mustafaozkara
Acemi Üye
|
23.09.2012, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: tasarım |
|
|
Elimde daha önceden kendim hazırladığım bir kaç tema var bakalım olursa onları koyarım buraya
|
|
↑
|
|
|
-
ayanoyun
Acemi Üye
|
23.09.2012, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı Olsun.______________ Sitemize Bekleriz .
http://ayanoyun.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
arabeskrapin
Acemi Üye
|
24.09.2012, 04:26 (UTC) Mesaj konusu: iyi olurdu |
|
|
Bence bu uygulama iyi ama bedava sitem tasarim eklerken tasarimlari kaydetme. Tusuda olsa her ekledigimiz güzel editledigimiz temalar sitenin icinde hazir dursa iyi olurdu... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
masterpi
Acemi Üye
|
24.09.2012, 06:45 (UTC) Mesaj konusu: Re: iyi olurdu |
|
|
arabeskrapin yazmış: Bence bu uygulama iyi ama bedava sitem tasarim eklerken tasarimlari kaydetme. Tusuda olsa her ekledigimiz güzel editledigimiz temalar sitenin icinde hazir dursa iyi olurdu...
aynen Katiliyorum.cok guzel dusunce.... |
|
↑
|
|
|
-
mustafaozkara
Acemi Üye
|
24.09.2012, 07:53 (UTC) Mesaj konusu: Re: iyi olurdu |
|
|
masterpi yazmış: arabeskrapin yazmış: Bence bu uygulama iyi ama bedava sitem tasarim eklerken tasarimlari kaydetme. Tusuda olsa her ekledigimiz güzel editledigimiz temalar sitenin icinde hazir dursa iyi olurdu...
aynen Katiliyorum.cok guzel dusunce....
AYNEN BENDE KATILIYORUM
|
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|