Yazar |
Mesaj |
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
19.09.2012, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imagerial yazmış: Şu moderator muhabbetli başlığı görünce tekrar yazayım dedim;
Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına. Moderator olmak için başvuruyu yaptıktan sonra burada takır takır kullanıcıları uyaran, imzasını değiştiren bir çok kullanıcıya rastladım. Bunları görünce ben utandım siz nasıl bunu yapıyorsunuz anlamadım. Sanki cennete gidecekmişsiniz tavrı içerisinde bir şeyler yapıyorsunuz. Biraz sakin...
Doğru diyorsun üstad. zaten daha moderator rütbesi yokken bu tür şeyler yapılması gerçekten çok dikkat çekici ve tuhaf şeyler. Eğer o arkadaşların bir tanesi moderator olursa Bu söylediklerimi yanlış anlar. ve Beni belki banlamak için elinden gelenleri yaparlar. Ama ben açık sözlü birisiyim. ve Söylediklerimi yeri ve zamanında bazen dışarı vururum. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
19.09.2012, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gomerc yazmış: Merhaba @imagerial.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki amacım moderatörlere yardım etmek ve onlarda bilir.Her şeye koşamıyacakları için yardım etmek istedim.İmzamıda kullanıcılara yardım etmek amacıyla koydum.Yani bundan kastım yok.Evet moderatör başvurusuda yaptım ve sırf yeşil olmak için post kasmam.Elimden geldiğince yardım etmek isterim.Mod olmamın amacı illa 1-2 konu kilitlemek değil.Yapmak istediğim forumdaki tüm kilitli konuları kaldırıp temiz tutmak yaptıktan sonrada yetkim alınabilir.Benim aklımdan geçen yardımdan başka bir şey değildir.Ayrıca bedava-sitem dışında bir çok yerde modluk yaptım.Kullanıcılara da mod oldum diye de atmam veya ben modum sen kullanıcısın gözüyle bakmam.Moderatör olsam olmasam yine yardım edicem.Ayrıca söz konusu moderatörlük değil benim için.
Neyse.Nasılsın.Nasıl Gidiyor Hayat ?
Hımm, ben herhangi birinin ismini vermedim. Neden üzerinize alındınız bilemiyorum. Ben üstüme alınıyorum çünkü dediklerinizin hepsini yapıyorum diyorsanız sizin bileceğiniz iş. Her şeyin hayırlısı diyelim. Ben sadece bu işi o kadar büyütmenin manası olmadığından bahsettim zaten bana kalırsa moderator alımları saçma bir durum. Böyle olunca herkes havalara giriyor, moderator oldum havasına bürünüyor.
Ne desem boş. Dediklerimin size bir yararı olacağını düşünmüyorum bu durumda size iyi çalışmalar dilemekten başka bir şey yapamam______________ |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
19.09.2012, 19:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forumda saydığım 5 kişi var bu moderatör alımı ile imzalarını ve mesajalrına hareketlilik getiren ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
ayinsitesi
Acemi Üye
|
19.09.2012, 19:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına. Moderator olmak için başvuruyu yaptıktan sonra burada takır takır kullanıcıları uyaran, imzasını değiştiren bir çok kullanıcıya rastladım. Bunları görünce ben utandım siz nasıl bunu yapıyorsunuz anlamadım. Sanki cennete gidecekmişsiniz tavrı içerisinde bir şeyler yapıyorsunuz. Biraz sakin...
Bravo! Kesinlikle katılıyorum size. Bu moderatör muhabbeti açılınca herkes bi' üslubunu değiştirdi yarı-moderatör gibi davranmaya başladı. Yapmayın arkadaşlar doğal olun en iyisi |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
19.09.2012, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Anlayamıyorum çözemiyorum.... Neden yani sadece moderatör olmak için forumda olma çabaları..... Bu forumu sevmeyen burda durmasın boşuna yer işgal etmesin. Ben 5 senedir burdayım ve bu foruma ne laf söyletirim ne de huzurunu bozacak insanı rahat bırakırım açık konuşiyim. Evet bende moderatör olmak istiyorum ve başvuruda bulundum. Ama ben rütbem olsun havam olsun diye değil. Yada konu kilitliyim kullanıcı banlıyım diye değil. Sırf bu forum eskisi gibi hatta eskisinden daha iyi, cıvıl cıvıl olabilsin diye! Şimdi merak ediyorum moderatör alımları yapıldıktan sonra burada ki online kullanıcı saysısı düşecek mi ne kadar düşecek. Giden kişiler de kendini belli eder ve bu saatten sonra gözümden düşer. Amaç rütbeyi ele alıp hava atmak olmasın tek amaç Bedava-sitem Forum....! ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
19.09.2012, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: Merhaba,
Anlayamıyorum çözemiyorum.... Neden yani sadece moderatör olmak için forumda olma çabaları..... Bu forumu sevmeyen burda durmasın boşuna yer işgal etmesin. Ben 5 senedir burdayım ve bu foruma ne laf söyletirim ne de huzurunu bozacak insanı rahat bırakırım açık konuşiyim. Evet bende moderatör olmak istiyorum ve başvuruda bulundum. Ama ben rütbem olsun havam olsun diye değil. Yada konu kilitliyim kullanıcı banlıyım diye değil. Sırf bu forum eskisi gibi hatta eskisinden daha iyi, cıvıl cıvıl olabilsin diye! Şimdi merak ediyorum moderatör alımları yapıldıktan sonra burada ki online kullanıcı saysısı düşecek mi ne kadar düşecek. Giden kişiler de kendini belli eder ve bu saatten sonra gözümden düşer. Amaç rütbeyi ele alıp hava atmak olmasın tek amaç Bedava-sitem Forum....!
Seçimlerden sonra o 5 kişiyi sana bildireceğim bak gidiyorlarmı kalıyorlarmı izle ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
bilgi-pinari
Uzman Üye
|
19.09.2012, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Zaten kimin doğru, kimin yanlış yaptığını "Moderatör Seçimleri" açıklanınca göreceğiz...______________
Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
|
|
↑
|
|
|
-
webjury
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.09.2012, 19:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kusura bakmayın ayinsitesi benim hesabım yanlış hesaptan mesaj attım . Ben de bir şey demek istiyorum. Önceki moderatör seçimine çok itiraz etmiştim. Nedeni nasıl seçildiğini bilmememdi fakat bu seçimde kim seçilirse seçilsin o kişi adına mutlu olurum Başından beri başvuruyla seçim olmasını istiyordum bu gerçekten çok iyi oldu. Moderatör alımları yüzünden konuşma tarzını, genel üslubunu değiştirenler gerçekten çok sırıtıyor. Zaten Tarık bey moderatörleri seçerken herkesin geçmişine vb. bilgilerine bakacak ve kullanıcının sadece son zamanlarda böyle bir davranış değişikliğini gördüğünde farkedecektir |
|
↑
|
|
|
-
bilgi-pinari
Uzman Üye
|
19.09.2012, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webjury yazmış: Kusura bakmayın ayinsitesi benim hesabım yanlış hesaptan mesaj attım . Ben de bir şey demek istiyorum. Önceki moderatör seçimine çok itiraz etmiştim. Nedeni nasıl seçildiğini bilmememdi fakat bu seçimde kim seçilirse seçilsin o kişi adına mutlu olurum Başından beri başvuruyla seçim olmasını istiyordum bu gerçekten çok iyi oldu. Moderatör alımları yüzünden konuşma tarzını, genel üslubunu değiştirenler gerçekten çok sırıtıyor. Zaten Tarık bey moderatörleri seçerken herkesin geçmişine vb. bilgilerine bakacak ve kullanıcının sadece son zamanlarda böyle bir davranış değişikliğini gördüğünde farkedecektir
Çok haklısınız....
Tarık bey kesinlikle en doğru seçimi yapacaktır.______________
Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
|
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
19.09.2012, 19:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tekrar söylüyorum amacım yardım etmek.Ha isterseniz çekerim başvurumu sorun değil.
Şahsen Konuşuyorum.
Başvurumu çekebilirim eğer beni çekemiyorsanız veya gareziniz varsa yalnız benim size yok bunu bilin.
İmzadakileride kaldırım he değişen ne olucak ? Şahsen amacım yardım etmek.Bunu moderatörlerde biliyor.
Moderatör seçilmedim napıcam ? Bedava-Sitemi bırakmak gibi bir durumum yok.Yardımlara devam ediceğim.Yenilikler düşünüceğim.
Yani benim hakkımda sorunlarınız varsa konuşun.Benim Amacım diğerlerinden farklı.Sırf İlan başlığı geldi diye uyarmaya vs. başlamadım eskidende yapıyorum.
Beni bilen bilir.He bu arada post kastığımı düşünenler varsa şu cevabı vermek isterim günde 1000 konu bile kasabilirim ama ne gerek var ? amacım yardım etmek post kasmak değil.
Ortamı gerdiysem ve sürç-i lisan ettiysek affola
Bu arada herkese İyi Akşamlar. |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
19.09.2012, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ek olarak.
Yazdığım konularda bilerek uyarıcı sözler kullanıyorum ki disiplinli olalım yani açılan konu birdaha tekrarlanmaması vs. gibi.
Üslubumu bunun için değiştirdim.Bunu belirtmek istedim. |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
19.09.2012, 19:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence moderator alımları geçmişe göre değil. Ettiği yardımlara göre yapılmalıdır. Düşüncesindeyim. Fakat bu bizlerin yapacağız iş değildir. Seçimler yapılana kadar bu konu hakkında düşüncelerimi foruma yansıtmayacaktım. Ama bu forumun admin görevlisi Tarık abimdir. Seçimleri istediği gibi istediği şekilde yapar. Moderatorluk ünvanını kimin aldığının önemi yok. Bu işi bilen birisi yapmalıdır. ve Bence seçimlere karşı gelmemekte fayda var. Aynı forumda takılan medeni insanlarız bizler bu forumu Tarık abi ile daha ileri götürecek muhterem insanlarız. Hepimiz birimiz, Birimiz hepimiz için. Moderatorluk olsun veya olmasın. Hepimiz insanız ve neticede allah'ın kuluyuz. Ben bu forumda her zaman elimden gelenin fazlasını yaptım ve yapmaya çalışacağım. Fakat moderator olmamın amacı daha iyi bir yerlere gererek daha iyi yardımlar yapabilmek ve forumun düzenini sağlıyabilmektir. Bu yüzden eğer ilerde moderator olursam herkes şunu bilsin ki, Eskisi gibi her soruya cevap veremem. ve Arkadaşlarıma yakınlık gösteremem. Çünkü moderatorluk onurlu bir iştir. Rüşvet veya bir çok şey ile suç duyurusunda bulunabilir. Bir çok kişi var. ua1905ua gibi değerli bir abimizi zamanında suçlayıp ortalığı ayağı kaldıran bir dolandırıcı vardı. ve Bu şahıs herkes'in arkasında şüpe bıraktı. Kendisini Hakan Bey gibi tanıtıp facebook gibi adreslerden insanları kandırdı. Bu gerçekten onurlu bir iş, Okulunuz olur falan giremezsiniz arkanızdan laf eden olur siz incilirsiniz. Moderatorluğunuz elinizden alındğında veya ayrılmak zorunda kaldığınızda nerese ise hiç dostunuz olmaz. Sadece arkanızda hayran bırakmış olursunuz. Bunların tümünü düşünerekten aday oldum. ve Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar.______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
19.09.2012, 20:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
19.09.2012, 20:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni seçilecek moderatörlerin seçiminde , şu anki moderatör takımınında fikri dikkate alınıyor.. Tarık Bey gelip bize , evet beyler size bir şey sormadım , şunları şunları mod yaptım. Hadi eyvallah diyecek kadar kötü bir admin değil İş bizde bitiyor.. Sonuçta çalışacak adam bizimle çalışacak.. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
forum09
Uzman Üye
|
19.09.2012, 20:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|