Yazar |
Mesaj |
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
17.09.2012, 21:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Olay aynen budur hocam.
Ve bıraktığınız hiç bir zaman yere düşmeyecektir
Ve aramızda yeni olan arkadaslarımıza aynen bunlar aktarılıyor. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
onder6665
Aktif Üye
|
18.09.2012, 11:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cunobag yazmış: Sürekli birileri kulağımı çınlatıyor
hayırdır
önder özlettin
Vay vay vay kimleri görüyorum kimleri. ______________
.{Css , Html / Xhtml Coder..}
..{Pro Validation -- W3}
|
|
↑
|
|
|
-
keremmetekerem
Acemi Üye
|
18.09.2012, 17:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu yazılanları gördükçe keşke o yıllarda bedava-sitem'le tanışsaydım diyorum.. bedava-sitem'le ilk tanışmam 3. sınıftayken gerçekleşmişti, uzantının com olacağını zannedip keremeglencecom.tr.gg diye bir site açmıştım, anlamamıştım ne html'den ne başka birşeyden bırakmıştım . Daha sonra eglencest ile hazır kodlar kullanarak html hakkında çok küçükte olsa bilgi edinmiştim. Şimdi, bu siteyi işletiyorum ve 8. sınıftayım, üstte de söylediğim gibi keşke bu forumla daha önceden tanışsaymışım, zira öyle bir şey olsa bugün abim diyebileceğim sizin gibi profosyonellerden çok şey öğrenirdim. Evet, her ne kadar forumun bir demirbaşı olmasam da ben bile bedava-sitem'in son durumunu görüyorum. Hatta gelirler burada da reklam yaparlar.
Dediğim gibi böyle bir ortam tekrardan oluşturulabilirse en küçük katkıya hazırım. Sizlerden öğreneceğim çok şey var. |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
18.09.2012, 17:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkmayasi yazmış: informess yazmış:
Tuna ABİ ve onur ABİ sizi uyarmak benim haddime değil ama lütfen abi bu güzel başlıkta, anılarımızı canlandırdığımız bu hoş başlıkta gelin barışın ve eskisi gibi olabilmesi için birlikte mücadele edelim. Eğer beni biraz olsun seviyorsanız kırmazsınız abi... [/b][/color]
Hocam sefalargetirdiniz , 6665 ile
Kardeşim bu konuda doğrusun ... Forumdan daha fazla yazmamamız gerekiyor. ama son kez yazayım burdan
tabi başlığın ruhu adına sana da bir sorum var bilgiliyiznet...daha başka neler vardı, hatırlayamadım
Konu yanlış anlaşılıyor... Sanki modlardan için görevlerini iyi yapmıyormuş dücüncesini yaşıyormuşum gibi bir izlenim yaratılmış. Onurla aramdaki bir sorun, o kadar. Onur, sen biraz farklı yerden aldın konuyu... zaten özelden açık açık yazdım.
Bir süre site açtım her yeni tr.gg kullanıcısı gibi en eskilerinde ve en tanınmışlarından birisi bilgiliyiznet evet. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
18.09.2012, 17:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
keremmetekerem yazmış: Bu yazılanları gördükçe keşke o yıllarda bedava-sitem'le tanışsaydım diyorum.. bedava-sitem'le ilk tanışmam 3. sınıftayken gerçekleşmişti, uzantının com olacağını zannedip keremeglencecom.tr.gg diye bir site açmıştım, anlamamıştım ne html'den ne başka birşeyden bırakmıştım . Daha sonra eglencest ile hazır kodlar kullanarak html hakkında çok küçükte olsa bilgi edinmiştim. Şimdi, bu siteyi işletiyorum ve 8. sınıftayım, üstte de söylediğim gibi keşke bu forumla daha önceden tanışsaymışım, zira öyle bir şey olsa bugün abim diyebileceğim sizin gibi profosyonellerden çok şey öğrenirdim. Evet, her ne kadar forumun bir demirbaşı olmasam da ben bile bedava-sitem'in son durumunu görüyorum. Hatta gelirler burada da reklam yaparlar.
Dediğim gibi böyle bir ortam tekrardan oluşturulabilirse en küçük katkıya hazırım. Sizlerden öğreneceğim çok şey var.
Hoşgeldin kardeşim aramıza. Biliyorsun forumun belli başlı kuralları var. Bu kurallara uyulduğu sürece burda herkes huzurlu olur. İnşallah forum eskisi gibi olacak.. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
19.09.2012, 20:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ses verim sesime
Eskiler nerelerdesin neler yapıyorsunuz ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
19.09.2012, 20:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abron yazmış: Ses verim sesime
Eskiler nerelerdesin neler yapıyorsunuz
Seni burada görmek ne güzel ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
20.09.2012, 17:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abron yazmış: Ses verim sesime
Eskiler nerelerdesin neler yapıyorsunuz
Hoşgeldin dostum ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
20.09.2012, 19:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben gönülerlerini çok özledim. Birde sevgi-sitem'i hele orhan abimin eşsiz yorumları bize yorumculuğu öğretmişti. Forumda eskiden reklam başlıkları yerine yorum başlıkları açılırdı. Çok severdim o başlıkları ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
20.09.2012, 19:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biryaziatolyesi yazmış: Ben gönülerlerini çok özledim. Birde sevgi-sitem'i hele orhan abimin eşsiz yorumları bize yorumculuğu öğretmişti. Forumda eskiden reklam başlıkları yerine yorum başlıkları açılırdı. Çok severdim o başlıkları
ormelayı bende özledim. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
20.09.2012, 21:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gururum5 yazmış: Evet onur ablam çok güzeldi tr-gg-dostlugu.tr.gg sitemin adı.Bs ailesi toplanır saatler süren sohbetler yapardık sitedeki chatte. dostluk sitemin pr değeri 2 olmuş günlük hiti sanırım 2000 lerdeydi siteyi kapattığımda.Sebebine gelince o zamanlarki topliste sitesini ekleyen siteler bir zaman sonra minik banneri kaldırıyorlardı kızmıştım onlara Dostlarım çok rica etti siteyi aç diye yemin ettim o sebeblede açmadım.sonra Afillim kardeşime devrettim siteyi hala kapalı .
En son ua1905ua tarafından 20.09.2012 21:09:20 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
buldunya
Acemi Üye
|
20.09.2012, 21:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tr.gg de bu kadar reklam varken bu kadar üyenin hayla burda kalması ve paylaşıma devam etmesi doğrusu beni şaşırttı. Sonuçta şuan daha iyi sistemler üstelik google destekli sıfır reklamsız bedava host domain veren siteler var. Ya kimse bunları bilmiyor yada burdakilerin çoğu yeni ______________ HARCANIYORSUN... AMA BUNUN FARKINDA DEĞİLSİN.. |
|
↑
|
|
|
-
anadolulular
Uzman Üye
|
20.09.2012, 21:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
buldunya yazmış: tr.gg de bu kadar reklam varken bu kadar üyenin hayla burda kalması ve paylaşıma devam etmesi doğrusu beni şaşırttı. Sonuçta şuan daha iyi sistemler üstelik google destekli sıfır reklamsız bedava host domain veren siteler var. Ya kimse bunları bilmiyor yada burdakilerin çoğu yeni
Çok sevdiğim bir dostum olan canerfc'nin ünlü bir sözü aklıma geldi.
Gönülsüzlükle devam eden çıkarların konuştuğu her işin sonu ayrılıktır.
Biz çıkarcı değiliz neden gidelimki? |
|
↑
|
|
|
-
buldunya
Acemi Üye
|
20.09.2012, 21:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
burda olmanızın iki sebebi vardır bence.
ya web ile ilgili bişeyler öğrenmek
yada forumda takılıp zaman geçirmek
web ile ilgili bişeyler öğrenmek istiyorsan boşuna burda zaman harcarsın. zamanında naazimca vardı o kadar millete yardım etti noldu. ben o kadar millete yardım ettim noldu bu yardımlarımızın sonucunda sitelerimiz kullanılmaz hale geldi. benim index gittiği halde ziyaretçi alıyordum ana sayfaya 404 hatası verdirttiler.
burda emekleriniz boşa. eğer para kazanmak istiyorsanız başkasının(bedava sitemin) reklamını değil kendi reklamınızı yayınlamanız lazım. eskiden bir metin reklam verirken şimdi sitenin ana sayfası kadar reklam koymuşlar saçma değilmi sizce. wordpress blogger bunlarda hem paranızı kazanırsınız hemde belli bir kitleye ulaşabilirsiniz. arkasında google var sonuçta. neyse söyleyeceklerim bu kadar hayırlı geceler. sisteme erişimim engellenmişmi diye bakmak için girmiştim bi arkadaş bu sayfanın linkini mesaj atmış o yüzden yazdım. tekrardan iyi geceler ______________ HARCANIYORSUN... AMA BUNUN FARKINDA DEĞİLSİN.. |
|
↑
|
|
|
|