Yazar |
Mesaj |
-
sonmagazin
Acemi Üye
|
17.09.2012, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ekibe katılmak isteyen herkes sadece görevli arkadaşa özel mesajla ulaşsın.. Sonrasında gereken işlem yapılacaktır.. Ayrıca görev almak isteyenler geri çevrilmez..!
2. Tanıtım Videosu Siteye Eklenmiştir..! |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
17.09.2012, 18:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-sitem kullanıcıları, eğer sitede herhangi bir ekipte yer almak isterseniz bize pm atmanız yeterli... ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
tasarimkurdu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
anadolulular
Uzman Üye
|
17.09.2012, 20:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Arkadaşlar,
Röportajcı Muhammed(!) olarak sizleri sorularımla terleteceğimden emin olabilirsiniz. |
|
↑
|
|
|
-
div-layout
Acemi Üye
|
18.09.2012, 16:33 (UTC) Mesaj konusu: güzel |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bilgi-pinari
Uzman Üye
|
18.09.2012, 19:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sonmagazin yazmış: Ekibe katılmak isteyen herkes sadece görevli arkadaşa özel mesajla ulaşsın.. Sonrasında gereken işlem yapılacaktır.. Ayrıca görev almak isteyenler geri çevrilmez..!
2. Tanıtım Videosu Siteye Eklenmiştir..!
Videodaki ses kimin sesi... ______________
Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
|
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
18.09.2012, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım Mert'in sesi. |
|
↑
|
|
|
-
by-gurgen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.09.2012, 19:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: Bedava-sitem kullanıcıları, eğer sitede herhangi bir ekipte yer almak isterseniz bize pm atmanız yeterli...
Aynı Şekilde bana da ulaşabilirsiniz. Sorumluluk Alanım: Site İçi Popüler Konuları Seçme.. İlgilenler Ulaşabilir. |
|
↑
|
|
|
-
bscim-destek
Acemi Üye
|
19.09.2012, 09:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Proje sahibi grafikdizayndır böle tasarımlar sadece ondan cıkar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sonmagazin
Acemi Üye
|
22.09.2012, 11:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlara devam...
İlk Röportajımızı Yaptık..!
Web sitemizin röportaj sorumlusu olan Muhammed Saraç'ın ilk röportajını sizler için sitemize ekledik.. Röportajımızı yaptığımız kişi ise İNFORMESS..! Bu haftaki röportajımızda ekibimizde bulunan Ahmet Köksal'ı seçip ona kendi hazırlamış olduğu soruları yönelten Muhammed Saraç'a ve onu kırmayıp soruları en düzgün ve güzel yanıtlar ile bizlere ulaştıran Ahmet Köksal'a sonsuz teşekkürler..
Gelecek röportajımız için sizlerde röportaj yapmak istiyorsanız Muhammed Saraç (anadolulular)'a özel mesaj ile ulaşınız..!
Hayırlı uğurlu olsun =) (Devamını Okumak İçin Tıklayın) |
|
↑
|
|
|
|