eğer sayarsam burada sayfaya sığmaz,herkez benim kardeşimdir ama illa isim say derseniz takdir ettiğim ve kardeşim deyebileceğim baya kişi var bunlardan sadece bir kısmını yazabilirim
...
fayecy
...
ve diğerleri...
Teşekkürler.. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung
Hayaller-de bu arkadaşımı çok seviyorum çünkü hayatımın en büyük sırlarını o biliyor ve sadık kaldığı için bir dost bir kardeş olarak çok seviyorum.
Skmedia onunla bizzat tanıştım. Başıma gelen talihsiz bir olayda ıstanbulda sadece bir telefonla koşa koşa ıstanbulun bir ucundan yanıma geldi. Harbi delikanlı.
Sinanoğlu54 bir gurbetçi olarak yaşantısını sıkıntılarını ve dertlerini benimle paylaşan iyi bir abla ve hemşehrim
gururum5 herzaman heryerde ablasının gülü der bana bende çok severim ablamı onun yeri ayrı bende
Türkmayası burdaki en resmi ve samimi olduğum arkadaşım
sevgi sitem herşey bir yana o bir yana benim için.
Damlapınarı yazdığım yazılar ve makalelerimin en büyük hayranıydı ve bu duygu karşılıklıydı
bu başlık beni çokk eskiye götürdü ama gelgelim dostlar ben bu listedeki ve diğer arkadaşların yazdığı bir çok ismi kırdım hor gördüm ağır laflar koydum engelledim sildim... Ama yüreğime söz geçiremedim onları haylen çok seviyorum ve beni sevdiklerinden hiç şüphem yok ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
Sevdiklerim kendilerini bilir.. Buraya yazıp belirtmemin bir önemi yok.
Bir kaç listeye baktım beni yazmışlar sağ olsunlar teşekkür ederim.. ama mert'e katılıyorum
iyi akşamlar.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
(biara seni cepten arıyacağım muhabbet ederiz,hep mesaj olmuyor) ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
(biara seni cepten arıyacağım muhabbet ederiz,hep mesaj olmuyor)
Mesaj hakkımda bitti abi artık oda yok Kontör yükleyeyim ararım seni Müsait bir zamanda. En müsait gün pazartesi. ______________ Dostlarım: Aykut - Semih Abi - Onur Abi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.