Tr.gg siteni nasıl .com'da yayınlarım diyorsan İframe kodu diye birşey var yayınlamak istedigin ölcüleri yazıyorsun yayınlamak istedigin kodu yazıyorsun ve sitene ekliyorsun ama .com'da nasıl yapıldıgını bilmiyorum ______________
Tr.gg siteni nasıl .com'da yayınlarım diyorsan İframe kodu diye birşey var yayınlamak istedigin ölcüleri yazıyorsun yayınlamak istedigin kodu yazıyorsun ve sitene ekliyorsun ama .com'da nasıl yapıldıgını bilmiyorum
ilk baş hosting alıp yönlendirme yapmalısın ama bana sorarsan çok saçma birşey yaparsın neden dersen para verip.com alcan belese kurdugun siteyi yönlendirceksin bence uğraşma derim verdiğin paraya yazık olmasın (bu sözümü yöneticiler yanlıs anlamasın ama yalanmı ?) ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
ilk baş hosting alıp yönlendirme yapmalısın ama bana sorarsan çok saçma birşey yaparsın neden dersen para verip.com alcan belese kurdugun siteyi yönlendirceksin bence uğraşma derim verdiğin paraya yazık olmasın (bu sözümü yöneticiler yanlıs anlamasın ama yalanmı ?)
katılıyorum .com alıp parayla bedava sitemdeki sitene yönlendireceksin çok saçma olur baralı bir sitemi daha önemli bedava bir sitemi o imkan eline geçtiyse tr.gg yi bırakıp .com a geç derim
(Simdi kıskırtma sınıfına sokmayın kelimlerimi lütfen sadece gerçekleri döylüyorum) ______________ PCBLOGCU GAMES
---
KENDİ YAPIMIM OYUNLAR ÇOK TUTLDU BELKİ SENDE SEVERSİN BİR BAK BAKALIM SİTEYE
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.