Yazar |
Mesaj |
-
haberci-m
Acemi Üye
|
12.09.2012, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: Bir html kodlarına başka bir dosyayı yerleştirme |
|
|
ben bir sayfa yaptım php uzantılı ancak bedava sitem dosyalarına giremediğimiz için o dosyayı sunucuya atamıyorum ama kodum için illaki gerekli o dosyayı html kodlarıma nasıl bağlarım ? |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
12.09.2012, 17:12 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bir html kodlarına başka bir dosyayı yerleştirme |
|
|
haberci-m yazmış: ben bir sayfa yaptım php uzantılı ancak bedava sitem dosyalarına giremediğimiz için o dosyayı sunucuya atamıyorum ama kodum için illaki gerekli o dosyayı html kodlarıma nasıl bağlarım ?
Kodları yayınlarsanız ona göre bir çözüm önerisinde bulunabilirim. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
haberci-m
Acemi Üye
|
12.09.2012, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
daha kod yok böyle bir yol varsa yapıcam |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
12.09.2012, 19:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İşte o php kodunuzu yazın.Ftp aracılığı ile sunucunuza yükleyin html kodlarıylada çağırın bu kadar. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
haberci-m
Acemi Üye
|
13.09.2012, 08:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava Siteme NAsıl Yüklenir FTP Olmadığı İçin Zor Oluyor |
|
↑
|
|
|
-
tasarimsepeti
Acemi Üye
|
14.09.2012, 10:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iframe |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
14.09.2012, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haberci-m yazmış: Bedava Siteme NAsıl Yüklenir FTP Olmadığı İçin Zor Oluyor Bs ftpye yüklenmez ücretli hosting almalısınız. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
comicturk
Aktif Üye
|
14.09.2012, 10:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iframe ile ekleyebilirsiniz. ______________ Özel Mesajlara Cevap Vermiyorum.. |
|
↑
|
|
|
-
addoyun
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
anadolulular
Uzman Üye
|
28.09.2012, 07:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar,
Phpyi maalesef burada kullanamazsınız.
Ancak bedava host domain sitelerine kayıt olup oraya yükleyerek Bedava Sitem'den oraya link verebilir yada iframe kodunu ekleyebilirsiniz.
İyi çalışmalar... |
|
↑
|
|
|
-
site-tools
Aktif Üye
|
25.10.2012, 11:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
<!--#include file="Adres." -->
Bu kodu kullanarak başka sitede veya başka dosyayı bu kod ile sanki o sayfadaymış gibi gösterin.
İyi Günler... ______________ Site-Tools © 2012-2013.
"Tüm hakları saklıdır.."
"Yeni mobil site üretebilmenin en kolay yolu!" |
|
↑
|
|
|
|