Yazar |
Mesaj |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
01.08.2012, 19:25 (UTC) Mesaj konusu: FORUM ile ilgili önerilerinizi burdan dile getirin |
|
|
En son ua1905ua tarafından 21.01.2015 20:27:41 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

informess
Uzman Üye
|
05.08.2012, 16:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gençlere Özel bölümü daha canlı hale gelse forum canlanabilir. Kullanıcıları o bölüme çekecek icraatlar gerekli. Ama kesinlikle forum oyunları haricinde. Gençlere Özel'de yada Serbest Bölge'de çeşitli yarışmalar düzenlenebilir. Bu güzel bir aktivite olur. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
 |
-

hiperdizayn
Acemi Üye
|
09.08.2012, 11:40 (UTC) Mesaj konusu: yarısma |
|
|
bedava sitem en güzel site yarışması yapılsın bence çok iyi olur |
|
↑
|
|
 |
-

ayanoyun
Acemi Üye
|
06.09.2012, 12:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: bedava sitem en güzel site yarışması yapılsın bence çok iyi olur
bencede. |
|
↑
|
|
 |
-

eglenceni-yarat
Aktif Üye
|
06.09.2012, 12:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir ara haftanın sitesi vardı. Şimdi oda yok. Yada var ben göremiyorum  ______________ Dostlarım: Aykut - Semih Abi - Onur Abi
 |
|
↑
|
|
 |
-

erenyagizay
Acemi Üye
|
12.09.2012, 17:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence yeni tasarımlar eklensin.Daha güzel olur |
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
12.09.2012, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En iyi site yarışması, en iyi grafiker vb yarışmalar bayatladı bence artık popülerliği yok.
Bence yapılması gereken herkesin katılabileceği bir aktivite yapmaktır.Örneğin en iyi grafiker yarışması dediğimizde katılımcıları kısıtlıyoruz veyahut en iyi site dediğimizde yine kısıtlıyoruz.Vatandaş sitesi ile ilgilenmiyor olabilir ama forumdadır
Herkesin katılacağı aktiviteler yapılmalı misal bilgi yarışması olabilir  ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
 |
-

informess
Uzman Üye
|
13.09.2012, 08:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konulara çözüldü iconu eklenebilir. Bir kullanıcının probleme çözüldüğünde konuyu düzenleyerek çözüldüğünü belirtir. Bu forum düzeni ve flod'dan kurtulmak için yararlı olabilir düşüncesindeyim... ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
 |
-

fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
13.09.2012, 20:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Foruma eklenen büyük boyutlu resimler otomatikmen küçülsün. Bu bazı forumlarda var. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
21.09.2012, 13:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar,
Müzikler Kategorisinde Müzik Kodlarının paylaşılacağı bir başlık, Videolar Kategorisine ise Video Kodları paylaşılacak bir başlık getirilmeli.
İyi çalışmalar...  |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
21.09.2012, 13:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@ua1905ua
Video Kodları başlığını görmemiştim ama Müzik başlığı için verdiğin linkte sadece Radyo kodlarının paylaşılacağı yazılmış.. |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
21.09.2012, 13:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunun sebebi burada aciklanmis ..>>>
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=195539______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
21.09.2012, 13:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hocam orada Link paylaşımı yasaklandığı için Müzk Url(!) paylaşımı yasaklanmış.
Ben direk Müzik Kodu paylaşımını kastediyorum... |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
21.09.2012, 13:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Muzik url´ler sadece link olarak eklenmez zaten.
ilaa embed kodunu eklemek lazim embed kodunun icerisinde de müzik urls bulunmakta.
Bu yasaklanmisti.. Fakat bir güncelleme yapacagim.. Bakalim sonuc ne olacak. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
|