+ Grafikerliği Mi Daha Çok Sevdin Mod'luğu mu? Fark eden bişi yok her ikisinide cok sevdim
+ Hangi Araba Markasını Seviyorsun? Peugeot
+ Alex Mi Melo Mu ? Alex
+ Pc Mi Tel Mi ? Bilgisayar..
+ Gezmek Mi Dinlenmek Mi? Hem gezmek hem dinlenmek
+ Bs Mi Tv Mi? Hem bedava-sitem hemde televizyon
+ En büyük korkun veya endişen nedir? Arının sokması. bi kac sene önce bende büyük korku ve endişe yarratı.
+ Daha çok yalnız başına mı yoksa insanların arasında mı vakit geçirmeyi seversin? Daha cok tek başıma vakit gecirmeyi severim..
+ Seni mutlu eden birkaç küçük şeyi sayar mısınız? Ailem Arkadaşlarım dostlarımın olması ve sağlıklı olmam
+ Hayalindeki tatile nereye gitmek istersin? Herhalde yurt dısına cıkmak isterdim
+ Eğer geçmişe gitmek için zaman makinesi verilseydi düzeltmek istediğin üç şey ne olurdu? Düzeltmek istediklerim 3 şey degilde 1 şey olurdu. Bi Gece arkadasıma gezerken başımı bi demire carpmıştım zamanla gecti o yara ama izi kaldı gelenlikle onu soruyorlar geçmişe dönmek isteseydim ozaman orda daha dikkatli olurdum ve böyle olay yaşanmasını istemezdim.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
+ En çok hangi durumlarda sevinirsin veyahut mutlu olmak için ne yaparsın? Bir işle uğraşıyorsam ve o iş önemliyse o işde başarılı olursa bu durumlarda cok sevinirim. Mutlu olabilmek icinde bir kişinin yardıma ihtiyacı varsa eğer anladıgım konudan ise yardım edip sorunu cözerim. Mutlu olabilmek icinde bunu yapardım ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
+ (GrafikDizayn DIşında O Kral ondan Başka)EN Beğendin sit hangi site oldu hackerfriend , gururum5
+ Ne olacak bizim bu sakaryasporun hali ? Bilmiyorum dostum allah yardımcıları olsun sakaryasporun ( sakaryam ) ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.