Yazar |
Mesaj |
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
09.09.2012, 00:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Bedava-Sitem Ailesi.!
Baslik Haberler Alt forumuna duyuru olarak eklenmistir.
Herkesin katilimini beklemekteyiz. Sizler icin var oldugumuzu unutmayiniz.!
Sizlere En iyi sekilde hizmet etmek icin mücadelemizi sürdürecegiz.!
Herkese basariler diler Hayirli Forumlar dileriz.! > Selametle.. <
______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 09.09.2012 00:14:26 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
dost13
Acemi Üye
|
09.09.2012, 05:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese başarılar dilerim.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgi-pinari
Uzman Üye
|
09.09.2012, 06:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
sanilcetesi
Acemi Üye
|
09.09.2012, 07:54 (UTC) Mesaj konusu: Eee süpermiş |
|
|
Süper miş. |
|
↑
|
|
|
-
yalmancrew
Acemi Üye
|
09.09.2012, 08:08 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bedava-Sitem Bilgi Yarışması Başlıyooor..! |
|
|
Gereksiz alıntı yapmayalım hocam.
imagerial.
En son yalmancrew tarafından 09.09.2012 08:26:48 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
09.09.2012, 08:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başlığın haberler bölümüne taşınması güzel olmuş. Şimdi daha çok ilgi çekecektir. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
appledizayn
Acemi Üye
|
09.09.2012, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: Başlığın haberler bölümüne taşınması güzel olmuş. Şimdi daha çok ilgi çekecektir.
Mutlaka dostum.. Yoksa inan haberim bile olmayacaktı. |
|
↑
|
|
|
-
onlinearts
Acemi Üye
|
09.09.2012, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: başarı |
|
|
Herkese başarılar..
(reklam içerikli cevapta bulunmayınız... @grafikdizayn)
En son onlinearts tarafından 09.09.2012 18:48:38 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
turkish--people
Aktif Üye
|
09.09.2012, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şimdiden hepinize başarılar diliyorum bu arada yarışmaya katılacak arkadaşlar elektrik şebekelerinin nereleri olduğunu bana ilete bilirlermi ? Allah muhafaza bir sorun çıkmasın korumaya alacağım bölgeleri ______________ |
|
↑
|
|
|
-
eglenceni-yarat
Aktif Üye
|
09.09.2012, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu yarışma şimdimi yapılır :S Daha erken başlamalıydı. Ev taşıcaz yarın. 3 ay net kapalı olcak :S ______________ Dostlarım: Aykut - Semih Abi - Onur Abi
|
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2012, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-siteme Tekrardan haraket ve heyacan getiren modlara teşekkürler Yarışmada yarışmacı arkadaşlara bol şans ,Karşımda ihitiyacınız olacakta ______________ |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
09.09.2012, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gururum5 yazmış: Bedava-siteme Tekrardan haraket ve heyacan getiren modlara teşekkürler Yarışmada yarışmacı arkadaşlara bol şans ,Karşımda ihitiyacınız olacakta
Güven tam ablacım. Büyük rakibinim ona göre. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
09.09.2012, 18:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese teşekkürler ve hepinize başarılar dilerim... Sorular özenle hazırlanıyor ve google'de ara bul soruları değildir..! Sorular tek tek kontrol geçiriliyor, cümleler değiştiriliyor, çoğu soru tekrardan yazılıyor veya sıfırdan oluşturuluyor... Yani soruyu kopyala+yapıştır sonra da cevabı kopyala+yapıştır ile puan alınabilecek sorular olmayacak.. Sorulardaki ayrıntılara dikkat edilecektir...
Ek olarak yarışma 1 hafta önce ayın 1'inde açıldı serbest bölgeye... Fakat duyurularda yayınlanmadı... Bazı sebeplerden dolayı... Yani anlayacağınız 1 hafta önce başlayacak yarışma kişilerin eksikliği nedeni ile başlayamamıştı.. İzin için Tarık Bey'e teşekkürlerimizi sunuyoruz...
Herkese sonsuz başarılar..
Cumartesi günleri yarışma günleri..! |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
09.09.2012, 18:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Herkese teşekkürler ve hepinize başarılar dilerim... Sorular özenle hazırlanıyor ve google'de ara bul soruları değildir..! Sorular tek tek kontrol geçiriliyor, cümleler değiştiriliyor, çoğu soru tekrardan yazılıyor veya sıfırdan oluşturuluyor... Yani soruyu kopyala+yapıştır sonra da cevabı kopyala+yapıştır ile puan alınabilecek sorular olmayacak.. Sorulardaki ayrıntılara dikkat edilecektir...
Ek olarak yarışma 1 hafta önce ayın 1'inde açıldı serbest bölgeye... Fakat duyurularda yayınlanmadı... Bazı sebeplerden dolayı... Yani anlayacağınız 1 hafta önce başlayacak yarışma kişilerin eksikliği nedeni ile başlayamamıştı.. İzin için Tarık Bey'e teşekkürlerimizi sunuyoruz...
Herkese sonsuz başarılar..
Cumartesi günleri yarışma günleri..!
Kardeşim, bir kaç sorum olacak sana.. Xat chat sistemi üzerinden mi yapılacak? Eğer öyle ise orada şöyle bir sorun var, mesela kullanıcılar cevapları yazınca herkes de ilk mesajı kimin yazdığı aynı gözükmez. Çoğu kişide aynı gözükür ama bazılarında farklı gözükebiliyor. Zamanında bu yarışmayı ben yaptığım için biliyorum. Bu tartışma çıkartabilir. Yarışma başlamadan önce yarışmacılara böyle böyle diye durumu anlatman yararlı olur. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
|