hakan-kocak isimli yetkili arkadaşın görevinden ayrılması sonucunda, 3 gündür bedava-sitem.com forum ve Türkiye support yetkilisi olarak göreve başladım.
Yeni dönemde ben ve diğer moderatör arkadaşlarım olmak üzere sizlere yardımcı olmaya devam edeceğiz.
bedava-sitem.com'da yeni olmamdan dolayı, forumdaki konular ve teknik destek ile ilgili soru veya sorunlarınıza diğer moderatör arkadaşlarım cevap vereceklerdir. Hesaplarınızla ilgili diğer sorunlarınız içinsupport-tr( at )webme.com adresine mail yollamanız yeterli olacaktır.
Umarım bu değişimle bazı şeyler düzene girer ve biraz olsun düzelir artık Bedava-Sitem. Bazen oluyor; özlüyoruz eski günleri.. Konuşacak çok şey var aslında ama susmak bazen en güzeli. Beni bilen bilir. (Sitesi 4 defa silinip açılan bir kullanıcı olarak konuşuyorum - skmedia). Neyse fazla uzatmadan..
eski support yönetiminin yaptığı hataların tekrarlanmaması dileğiyle...
Yeni göreviniz hayırlı olsun... ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
Eski Yönetimde Problemler Vardı.
Yeni Görevinde Başarılar
Evet, o konuda mesaj ve mailler aldık elbette ama sizden ricam eskiye ait kötü anılar var ise lütfen burada paylaşmayalım. Hata yapmak biz insanlara mahsus.
Umarım bu değişimle bazı şeyler düzene girer ve biraz olsun düzelir artık Bedava-Sitem. Bazen oluyor; özlüyoruz eski günleri.. Konuşacak çok şey var aslında ama susmak bazen en güzeli. Beni bilen bilir. (Sitesi 4 defa silinip açılan bir kullanıcı olarak konuşuyorum - skmedia). Neyse fazla uzatmadan..
Yeni göreviniz hayırlı uğuru olsun..
Burada amacımızın birbirimize yardımcı olmayı unutmazsak, emin olun herşey güzel ve sorunsuz gider. Geçmişe bazen çizgi çekmek gerek.
Hayırlı Uğurlu Olsun Bu Değişim..
Hoşgeldiniz Tarık Bey..
Yepyeni projelere ve tekrarlanması istenmeyen hataların son bulması dileği ile..
Umarım değişimler büyük çaplı olur..
Teşekkürler ve yeni görevinizde başarılar..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.