Arkadaşlar İsteklerinizi Doğru Düzgün Yazarsanız Yardımcı Olabiliriz Ya Yarım Yamalak Söylüyorsunuz Yada Küçücük Bir Resme Çok Fazla Şey Eklenmesini İstiyorsunuz.Çok Fazla Eklenirse Hem Sıkışık Hemde Görüntüsü Kötü Olur.
Bundan Sonra Güzelce ve Açıkca Bir Şekilde Anlatırsanız Daha Çabuk Yardımcı Olabiliriz.Teşekkürler.
Arkadaşlar İsteklerinizi Doğru Düzgün Yazarsanız Yardımcı Olabiliriz Ya Yarım Yamalak Söylüyorsunuz Yada Küçücük Bir Resme Çok Fazla Şey Eklenmesini İstiyorsunuz.Çok Fazla Eklenirse Hem Sıkışık Hemde Görüntüsü Kötü Olur.
Bundan Sonra Güzelce ve Açıkca Bir Şekilde Anlatırsanız Daha Çabuk Yardımcı Olabiliriz.Teşekkürler.
resmin türü spor ile alakalı olacak (Body,fitness,kickboks) başlık resmi bu olacak,
boyutu 468x60 olacak,özellikleri şöyle olacak:kırmızı,siyah ve beyaz şeritler olacak.Üstünde Yami Spor Kulübü yazacak
banada yaparmısınız
buz mavisi ve beyaz tonlarında olsun hareketli olsun
hareketli resim isteyebilecğiniz
hazır hareketli resim bulabileceğiniz
nasıl yapıldığını öğrene bileceğiniz
program bulacağınız
chat leşebileceğiniz bir site
diye geçen olurmu kimin yapacağı onemli deyil
ve bana siteye nasıl hareketli resim konulcağını kim gösterir ben link koyuyorum ama resim olmuyo hatta köprü ile kurmuo yanı basıncada açılmıyo vede verceğiniz şeyin nasıl kullanalıcağını nasıl öğrenebilirim
resmin türü spor ile alakalı olacak (Body,fitness,kickboks) başlık resmi bu olacak,
boyutu 468x60 olacak,özellikleri şöyle olacak:kırmızı,siyah ve beyaz şeritler olacak.Üstünde Yami Spor Kulübü yazacak
banada yaparmısınız
buz mavisi ve beyaz tonlarında olsun hareketli olsun
hareketli resim isteyebilecğiniz
hazır hareketli resim bulabileceğiniz
nasıl yapıldığını öğrene bileceğiniz
program bulacağınız
chat leşebileceğiniz bir site
diye geçen olurmu kimin yapacağı onemli deyil
ve bana siteye nasıl hareketli resim konulcağını kim gösterir ben link koyuyorum ama resim olmuyo hatta köprü ile kurmuo yanı basıncada açılmıyo vede verceğiniz şeyin nasıl kullanalıcağını nasıl öğrenebilirim
Arkadaşlar.
Grafik konusunda kendinizi geliştirin.
Çalışmalar çok acemiyce olmuş, Bu grafiker seçimlerini moderatorler bu grafikerliğe adım atanları seçerler.
Fakat bunlar gerçekten basit ve sade olmuş, Yinede gösterdiğiniz ve verdiğiniz emeğe teşekkür ederim.
Söylemis olduklarım yanlıs anlaşılmasın lütfen.
Ben doğruları söyliyorum ya, Şaşırmadım bu tür çalışmaların sergilendiğine ama aday olurken koyduğunuz çalışmalar gibi bir çalışma bekler herkes.
Sizlere bir tavsiyede bulunmak isterim.
Kendinizi geliştirmek isterseniz, Kendinize bir tarz yaratın ve tarzınıza göre bir şeyler yapın.
Amacım banner istemek değil, Yeni arkadaşların ne kadar iyi olduğunu görmekti.
İyi forumlar ve başarılar dilerim.
Arkadaşlar sitenin konusu blog istediğim şey maskot tırtıl maskotları lazım 5 tane yeter isterseniz daha fazla yaparsınız yapan arkadaşa çok minnettar olurm
Arkadaşlar sitenin konusu blog istediğim şey maskot tırtıl maskotları lazım 5 tane yeter isterseniz daha fazla yaparsınız yapan arkadaşa çok minnettar olurm
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.