Yazar |
Mesaj |
-
online-games1
Uzman Üye
|
27.08.2012, 15:02 (UTC) Mesaj konusu: Moderatörler ile hasbihal => Bu hafta Online-Games1 sizle |
|
|
Dostlarım merhaba ,
Eskiden olduğu gibi değişmeli olarak her moderatör sizler ile hasbihal edecek..
Bu başlıkta bana kişisel sorular dahil istediğiniz soruları sorabilirsiniz.. Her soruyu cevaplamaya çalışırım
Not: Teknik konular ile ilgili sorular sormayın , cevaplanmayacaktır..
Sorulan her soru için mutlu olurum Teşekkürler.. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
En son online-games1 tarafından 18.09.2012 17:15:55 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
eglenceni-yarat
Aktif Üye
|
27.08.2012, 15:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1) Ne zamandan beri bedava-sitemdesiniz?
2) Sizce forum 2-3 yıl önceki iyi haline kavuşacak mı?
3) Moderatörlük nasıl bir duydu?
Bu üçünün cevabını istiyorum |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
27.08.2012, 15:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eglenceni-yarat yazmış: 1) Ne zamandan beri bedava-sitemdesiniz?
Bu üçünün cevabını istiyorum Öncelikle sorun için teşekkür ederim dostum
Bedava-sitem'e ilk sitem olan alternativetheraphy sitesi ile 2007 nisan ayında katıldım..
Forumun 2-3 yıl önceki halindan çok daha iyi , kaliteli ve profesyonel bir hal alacağından eminim , garantisini veriyorum..
Moderatörlük tabiki ki güzel bir duygu.. Büyük bir firmanın teknik destek ekibinde olmak gurur verici. Her şey sizler için. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
eglenceni-yarat
Aktif Üye
|
27.08.2012, 15:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: eglenceni-yarat yazmış: 1) Ne zamandan beri bedava-sitemdesiniz?
Bu üçünün cevabını istiyorum Öncelikle sorun için teşekkür ederim dostum
Bedava-sitem'e ilk sitem olan alternativetheraphy sitesi ile 2007 nisan ayında katıldım..
Forumun 2-3 yıl önceki halindan çok daha iyi , kaliteli ve profesyonel bir hal alacağından eminim , garantisini veriyorum..
Moderatörlük tabiki ki güzel bir duygu.. Büyük bir firmanın teknik destek ekibinde olmak gurur verici. Her şey sizler için.
Cevaplar için teşekkürler modum |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
bilgi-pinari
Uzman Üye
|
27.08.2012, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
27.08.2012, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgi-pinari yazmış: Forumda bizim görmediğimiz tuşların (mesela konu sil, kişi banla, konuyu kilitle, konuyu sabitle) bir ekran görüntüsünü çekip koyar mısınız?
Bedava-Sitem Forumu bir de moderatörlerin gözünden görelim
bu yasak ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
bilgi-pinari
Uzman Üye
|
27.08.2012, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: bilgi-pinari yazmış: Forumda bizim görmediğimiz tuşların (mesela konu sil, kişi banla, konuyu kilitle, konuyu sabitle) bir ekran görüntüsünü çekip koyar mısınız?
Bedava-Sitem Forumu bir de moderatörlerin gözünden görelim
bu yasak
Neden ki?______________
Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
27.08.2012, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Kişisel sorular kabul ettiğine göre
- Bedava-Sitem'e karşı ilk geldiğinde ruhen kendini nasıl hissettin?
- Çevren tarafından tanınan biri misin? Yoksa kendi çapında takılan ve pek fazla sosyal olmayı sevmeyen biri misin?
- Okul hayatın boyunca nasıl bir öğrenciydin? Hala bir değişme yok mu? Cocuktum tabiki o zamanlar Bir site oluşturacağım hevesi vardı içimde.. Heyecanlıydım yani..
Çevremde tanınırım, arkadaş arasında sevilen ve her zaman sözü geçen birisi olmuşumdur... Gerektiğinde sosyal , gerektiğinde ise asosyal olabilirim
Okul hayatımda başarılıydım.. Öğretmenlerim her zaman onlara duyduğum saygıdan söz ederdi. Derslerimde başarılıyım.. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
bilgi-pinari
Uzman Üye
|
27.08.2012, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Peki bir soru daha.
Nasıl moderatör oldunuz? Hakan Koçak falan size sordu mu moderatör olmak ister misiniz diye yoksa siz mi sordunuz moderatör olabilir miyim diye?______________
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
27.08.2012, 19:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgi-pinari yazmış: Peki bir soru daha.
Nasıl moderatör oldunuz? Hakan Koçak falan size sordu mu moderatör olmak ister misiniz diye yoksa siz mi sordunuz moderatör olabilir miyim diye? Bu bölümde benim hakkımda sorular soruyorsunuz hocam , benimle muhabbet ediyorsunuz Bu tarz konular hakkında bilgi vermem maalesef. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
bilgi-pinari
Uzman Üye
|
27.08.2012, 19:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: bilgi-pinari yazmış: Peki bir soru daha.
Nasıl moderatör oldunuz? Hakan Koçak falan size sordu mu moderatör olmak ister misiniz diye yoksa siz mi sordunuz moderatör olabilir miyim diye? Bu bölümde benim hakkımda sorular soruyorsunuz hocam , benimle muhabbet ediyorsunuz Bu tarz konular hakkında bilgi vermem maalesef.
Peki o zaman diğer sorumu cevaplar mısınız?
Nasıl moderatör oldunuz? Hakan Koçak falan size sordu mu moderatör olmak ister misiniz diye yoksa siz mi sordunuz moderatör olabilir miyim diye? ______________
|
|
↑
|
|
|
-
by-gurgen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2012, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk css derslerinizi kimden öğrendiniz? |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
27.08.2012, 19:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgi-pinari yazmış: online-games1 yazmış: bilgi-pinari yazmış: Peki bir soru daha.
Nasıl moderatör oldunuz? Hakan Koçak falan size sordu mu moderatör olmak ister misiniz diye yoksa siz mi sordunuz moderatör olabilir miyim diye? Bu bölümde benim hakkımda sorular soruyorsunuz hocam , benimle muhabbet ediyorsunuz Bu tarz konular hakkında bilgi vermem maalesef.
Peki o zaman diğer sorumu cevaplar mısınız?
Nasıl moderatör oldunuz? Hakan Koçak falan size sordu mu moderatör olmak ister misiniz diye yoksa siz mi sordunuz moderatör olabilir miyim diye? Bu soru için yazmıştım zaten ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
27.08.2012, 19:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
by-gurgen yazmış: İlk css derslerinizi kimden öğrendiniz? Arıbilgi Bilişim Teknolojileri Akademisi ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
|