Yazar |
Mesaj |
-
online-games1
Uzman Üye
|
23.08.2012, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: Microsoft 25 yıl sonra logosunu yeniledi ! |
|
|
Dünya yazılım devi Microsoft 25 yıldır el sürmediği logosunu son yıllardaki gelişimi ve yenilikçi yaklaşımına paralel olarak yeniledi. Şirket tarafından bugün yapılan açıklama ile gün ışığına çıkan yeni logoyu bu fırsatla sizlerin de beğenisine sunuyoruz.
Bu sene neredeyse tüm ürünlerinin yeni versiyonlarını çıkartan ya da çıkartmaya hazırlanan Microsoft yeni logosunu ve logo tarzını tüm ürünlerine yansıtıyor olacağını yaptığı açıklamada duyurdu. Ayrıca açıklamada özellikle belirtilen bir diğer husus da, tüm ürünlerinde ve marka iletişiminde Segoe fontunu kullanan Microsoftun yeni logosunda da bu fontu tercih etmiş olması.
YORUMLARINIZI ALALIM ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
23.08.2012, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Logo fena değil Eskiye alıştığımız için bu biraz değişik gelmiş olabilir. |
|
↑
|
|
|
-
by-gurgen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.08.2012, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gomerc yazmış: Logo fena değil Eskiye alıştığımız için bu biraz değişik gelmiş olabilir.
Aynen |
|
↑
|
|
|
-
balikesirerdek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.08.2012, 15:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ünlü olmak böyle bir şey galiba. Ufak değişimler bile büyük bir olay gibi görülüyor. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
baslangic-sayfam
Uzman Üye
|
23.08.2012, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: Re: Microsoft 25 yıl sonra logosunu yeniledi ! |
|
|
neden bilmiyorum ama googlevari bir tasarımmış gibi geldi logoyu görünce ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın ! |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
23.08.2012, 15:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Banada biraz paintvari geldi Ne paralar almıştır logoyu çizen adam... Aslında ne kadar da basit bir logo ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
baslangic-sayfam
Uzman Üye
|
23.08.2012, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: Banada biraz paintvari geldi Ne paralar almıştır logoyu çizen adam... Aslında ne kadar da basit bir logo
gerçi ben bir logo göremedim ortada logo diyoruz ama ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
|
↑
|
|
|
-
bilgi-pinari
Uzman Üye
|
23.08.2012, 15:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
23.08.2012, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vay be 4 tane renkli kare yanına gri renkte bir yazı sonra OLAY
zaten logo olarak düşünürsek google'ın özel günlerde yaptığı gibi gösteriş beklemiyorum ama önceki bile bi 2 boyutluluk kazandırıyordu başlığı görünce baya bi heyecan yapmıştım halbuki
ben yapsaydım pencerenin içine windows yazardım en azından mantıklı olurdu ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
23.08.2012, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yıllardır ingilizce bilirim , yıllardır Windows kullanırım.. Windows'un pencere anlamına geldiğini şimdi çaktım. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
skmedia
Uzman Üye
|
23.08.2012, 18:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok hoş olmuş. ben beğendim |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
23.08.2012, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok klasik. Aşırı derece de hemde. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
webjury
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.08.2012, 19:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben bu logoda windows 8in etkisi olduğunu düşünüyorum. ayrıca logoyu beğendim sade ve yerinde olmuş |
|
↑
|
|
|
-
baslangic-sayfam
Uzman Üye
|
23.08.2012, 19:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
keşke o eski microsoft yazı tipi korunsaymış
bakınız:
______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
|
↑
|
|
|
|