Sizce sitemizde hangi tasarım olmalı |
Doguitar.tr.gg |
|
[ 7 ] |
LogoSupport.tr.gg |
|
[ 12 ] |
|
Toplam Oylar : 19 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
doguitar
Aktif Üye
|
18.08.2012, 16:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öyle kardeşim sıkıntı yok çilemizse çekerik kaderimizse gülerik ______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyunlarbilecik
Aktif Üye
|
18.08.2012, 16:38 (UTC) Mesaj konusu: Re: Yeni tasarıma geçmenin zamanı geldi bence, sizce ? |
|
|
Ben şuanki tasarımınızı gayet beğeniyorum ve ara sırada olsa sitenize de giriyorum. Ama bence yenilik iyidir...
Yeni Tasarım : http://www.logosupport.tr.gg/
Bu Sitedeki tasarıma geçilme fakat yan menüsü biraz geliştirilmeli. Özellikle kategorilerin olduğu bölüm. Başarılar...______________ |
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
18.08.2012, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: Re: Yeni tasarıma geçmenin zamanı geldi bence, sizce ? |
|
|
oyunlarbilecik yazmış: Ben şuanki tasarımınızı gayet beğeniyorum ve ara sırada olsa sitenize de giriyorum. Ama bence yenilik iyidir...
Bu Sitedeki tasarıma geçilme fakat yan menüsü biraz geliştirilmeli. Özellikle kategorilerin olduğu bölüm. Başarılar...
Profesör konuştu Tolgahan haklı ben o detayı unutmuşum yan menüyü geliştirsen daha hoş olur. |
|
↑
|
|
|
-
doguitar
Aktif Üye
|
18.08.2012, 16:50 (UTC) Mesaj konusu: Re: Yeni tasarıma geçmenin zamanı geldi bence, sizce ? |
|
|
oyunlarbilecik yazmış: Ben şuanki tasarımınızı gayet beğeniyorum ve ara sırada olsa sitenize de giriyorum. Ama bence yenilik iyidir...
Bu Sitedeki tasarıma geçilme fakat yan menüsü biraz geliştirilmeli. Özellikle kategorilerin olduğu bölüm. Başarılar...
İleri zamanda üstünde çalışıcam.Yorumun için çok teşekkürler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
doguitar
Aktif Üye
|
18.08.2012, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni tasarımı siteme uyguladım.Yorum, eleştride bulunup tasarıma katkıda bulunanlara çok teşekkür ederim.Site değerlendirmesine devam Logo sistemini oturtmaya çalışıyorum. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
eozgun
Acemi Üye
|
18.08.2012, 17:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
doguitar yazmış: Yeni tasarımı siteme uyguladım.Yorum, eleştride bulunup tasarıma katkıda bulunanlara çok teşekkür ederim.Site değerlendirmesine devam Logo sistemini oturtmaya çalışıyorum.
Abim logo sistemi hakkında bir şey geldi aklıma.. Bence gayet kullanışlı ve basit olur.. Dilersen facebook üzerinden bir konuşalım.. Bu arada tasarım gayet güzel. Yan menüye elleşme hoşuma gitti sadadsaada______________ Yeniden Geldik BS'm internetin eOzgun'cesi! |
|
↑
|
|
|
-
logosupport
Acemi Üye
|
18.08.2012, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eozgun yazmış: doguitar yazmış: Yeni tasarımı siteme uyguladım.Yorum, eleştride bulunup tasarıma katkıda bulunanlara çok teşekkür ederim.Site değerlendirmesine devam Logo sistemini oturtmaya çalışıyorum.
Abim logo sistemi hakkında bir şey geldi aklıma.. Bence gayet kullanışlı ve basit olur.. Dilersen facebook üzerinden bir konuşalım.. Bu arada tasarım gayet güzel. Yan menüye elleşme hoşuma gitti sadadsaada
Eyw. kardeşim teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
18.08.2012, 21:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım fena değil 10/9.5 > kategoriyi düzenle |
|
↑
|
|
|
-
doguitar
Aktif Üye
|
18.08.2012, 22:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gomerc yazmış: Tasarım fena değil 10/9.5 > kategoriyi düzenle
Kategoriyi düzenle derken ne gibi bi düzenlemeden bahsediyosun biraz açarsan düzenlememi ona göre yapabilirim. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
doguitar
Aktif Üye
|
18.08.2012, 23:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kategoriyle ilgili düzenleme yapıldı. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
19.08.2012, 16:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel olmuş dostum. Başarılar. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
doguitar
Aktif Üye
|
20.08.2012, 18:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler sanada dostum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
blogdefteri
Acemi Üye
|
20.08.2012, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok güzelde logo hd durmuyır yeniden yap bence logoyu |
|
↑
|
|
|
-
doguitar
Aktif Üye
|
22.08.2012, 13:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blogdefteri yazmış: çok güzelde logo hd durmuyır yeniden yap bence logoyu
Hiç dikkat etmemiştim teşekkürler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
doguitar
Aktif Üye
|
22.08.2012, 20:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Her kullanıcının ve websitenin bir kere logo istek hakkı bulunmaktadır.
Logo istek bölümü sadece bazı günlerde ve bazı zamanlarda açılacak ve sadece 5 kişinin logosu yapılacaktır.Bir nevi çekiliş gibi
Logo istekleri buradan http://www.doguitar.tr.gg/LogoSupport/thema-1-Logo-%DDste%F0i-ve-Kurallar.htm adresinden yapılacak ve kullanıcıların kendi sitelerinin iletişim kutusuna gönderilecektir.
Logo istekleri benim duyurum sonrasında başlayabilir.Buna uymayan kullanıcıların logosu yapılmayacak ve üyelikleri silinecektir.Logo duyurusu bu forumdan ve Bedava-Sitem Formundan Site-Değerlendirme altındaki başlığımın altında duyurulacaktır. ______________ |
|
↑
|
|
|
|