Yazar |
Mesaj |
-
muziksarayi
Acemi Üye
|
20.08.2012, 14:34 (UTC) Mesaj konusu: Css menü gizlemeden tasarım |
|
|
Arkadaşlar ben bi tasarım yaptım fakat menü'mde css'in kendi menüsünü kullanmak istiyorum (menü tasarımı var) nasıl yapabilirim forumda konu gözüme çarpmadı. ______________ "Bu şehr-i Stanbul ki bî misl-ü bahâdır / bir sengine yekpâre Acem mülkü fedâdır.
Bu İstanbul şehri ki misli benzeri yoktur / bir taşına bütün Acem mülkü fedadır."
Nedim |
|
↑
|
|
|
-
muziksarayi
Acemi Üye
|
20.08.2012, 15:41 (UTC) Mesaj konusu: Ek |
|
|
Arkadaşlar örnek bu http://img.webme.com/pic/f/fatsasoft/2.bmp css menü kaldırmadan yapmak istiyorum yardımcı olabilecek yok mu?______________ "Bu şehr-i Stanbul ki bî misl-ü bahâdır / bir sengine yekpâre Acem mülkü fedâdır.
Bu İstanbul şehri ki misli benzeri yoktur / bir taşına bütün Acem mülkü fedadır."
Nedim |
|
↑
|
|
|
-
muziksarayi
Acemi Üye
|
22.08.2012, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hiç mi bilen yok? ______________ "Bu şehr-i Stanbul ki bî misl-ü bahâdır / bir sengine yekpâre Acem mülkü fedâdır.
Nedim |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
22.08.2012, 10:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu tasarımdan, bu menünün kodlarını mı almak istiyorsunuz ? ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
0yuncagim
Acemi Üye
|
23.08.2012, 06:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herhalde oraya bs menusu eklemek ıstıor yanı o tasarımı değiştirmeden oraya en son ekledıgı konu gelıcek ? oylemi |
|
↑
|
|
|
-
muziksarayi
Acemi Üye
|
24.08.2012, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
0yuncagim yazmış: herhalde oraya bs menusu eklemek ıstıor yanı o tasarımı değiştirmeden oraya en son ekledıgı konu gelıcek ? oylemi
süper, aynen dediğin gibi ______________ "Bu şehr-i Stanbul ki bî misl-ü bahâdır / bir sengine yekpâre Acem mülkü fedâdır.
Nedim |
|
↑
|
|
|
-
0yuncagim
Acemi Üye
|
28.08.2012, 04:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o olmuyor diye biliyorum :S |
|
↑
|
|
|
-
ozzblog
Acemi Üye
|
28.08.2012, 15:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim istediğin kod bu olması lasım bedava-sitemdeki bütün açtığın sayfaları otamatik oalrak css tasarıma atıyor sen elinle menü eklemiyorsun buyur kod :
Kod: /* Feld Navigation */ #nav_container { position: absolute; left: 50%; top: 230px; margin-left:-340px; border:0px solid #FFFFFF;} ul#nav { list-style-type: none;} li.nav_element |
|
↑
|
|
|
-
ozzblog
Acemi Üye
|
28.08.2012, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
flood için özür söylemeyi unutmuşum bunu css tasarımında menü eklemek istediğin yere yazacaksın |
|
↑
|
|
|
-
muziksarayi
Acemi Üye
|
29.08.2012, 15:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kod: /* Feld Navigation */ #nav_container { position: absolute; left: 50%; top: 230px; margin-left:-340px; border:0px solid #FFFFFF;} ul#nav { list-style-type: none;} li.nav_element
@ozzblog verdiğin kodu şu hale getireldim tam istediğim gibi olmasada olsun tasarıma koyduğumda tasarım bozuluyo ______________ "Bu şehr-i Stanbul ki bî misl-ü bahâdır / bir sengine yekpâre Acem mülkü fedâdır.
Nedim |
|
↑
|
|
|
|