Yazar |
Mesaj |
-
chickenblog
Uzman Üye
|
18.08.2012, 11:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemiz son hali ile karşınızdadır. İyi günler iyi forumlar iyi arfeler iyi bayramlar. |
|
↑
|
|
|
-
doguitar
Aktif Üye
|
18.08.2012, 12:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eski tasarımına yakın bi tasarım olmuş. Tasarımlarını beğeniyorum zaten çünkü üstünde büyük bi emek var.Eline sağlık kardeşim ne kadar bakground taraftarı olmasanda bi dene derim
Değerlendirme : 9,5/10 ______________ |
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
eozgun
Acemi Üye
|
18.08.2012, 17:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şu " blöööööğ " olayına bitiyorum ya.. Cidden bitiyorum Çok güzel, siteye bir çekicilik bir "yi beni recep" havası katıyor
Başarılar abim. 10/9..
Bir arkadaş yorum yapmış ve o yorum herşeyi açıklıyor.
"Kırılan 1 puan daha iyisini yapman içindir."______________ Yeniden Geldik BS'm internetin eOzgun'cesi! |
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
19.08.2012, 16:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hoş olmuş ama biraz göz yoruyor. Başarılar. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
19.08.2012, 17:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Hoş olmuş ama biraz göz yoruyor. Başarılar.
Ben varya göz yoruyor yorumunu yorum olarak ve eleştiri olarak kabul etmiyorum çok saçma bir yazı.! |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
19.08.2012, 17:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chickenblog yazmış: benimsitem1993 yazmış: Hoş olmuş ama biraz göz yoruyor. Başarılar.
Ben varya göz yoruyor yorumunu yorum olarak ve eleştiri olarak kabul etmiyorum çok saçma bir yazı.!
Eleştiri kabul edemeyecek bir bünyeye sahipsen eğer, bu bölüme başlık açma mübarek. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.
En son benimsitem1993 tarafından 19.08.2012 17:17:44 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
19.08.2012, 22:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: chickenblog yazmış: benimsitem1993 yazmış: Hoş olmuş ama biraz göz yoruyor. Başarılar.
Ben varya göz yoruyor yorumunu yorum olarak ve eleştiri olarak kabul etmiyorum çok saçma bir yazı.!
Eleştiri kabul edemeyecek bir bünyeye sahipsen eğer, bu bölüme başlık açma mübarek.
Laf yetiştirmeyi kesermisin seninle kimse geçinemiyor zaten !!. |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
20.08.2012, 08:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chickenblog yazmış: benimsitem1993 yazmış: chickenblog yazmış: benimsitem1993 yazmış: Hoş olmuş ama biraz göz yoruyor. Başarılar.
Eleştiri kabul edemeyecek bir bünyeye sahipsen eğer, bu bölüme başlık açma mübarek.
Laf yetiştirmeyi kesermisin seninle kimse geçinemiyor zaten !!.
Hee sen aktif-dost yandaşısın. Dostum adam olan benle geçinmesini başarıyor. Adamım, yorum kabul edemeyecek bir bünyeye sahipsen neden burada başlık açıyorsun? Hayır egonu tatmin etmediğim için ben mi suçluyum? Hadi be ordan! ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
20.08.2012, 09:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Brader bana ego mego deme aktif-dost ile 1 aydır görüşmüyorum beni ilgilendirmez onunla aranızda ne yaşadıysanız yaşadınız. Senin benim ile muhattap olmanı ve yorum atmanı istemiyorum artık yorum atmayı kes ve konuyu uzatıp kirletme. Haydi güle güle. |
|
↑
|
|
|
-
balikesirerdek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.08.2012, 09:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chickenblog yazmış: Brader bana ego mego deme aktif-dost ile 1 aydır görüşmüyorum beni ilgilendirmez onunla aranızda ne yaşadıysanız yaşadınız. Senin benim ile muhattap olmanı ve yorum atmanı istemiyorum artık yorum atmayı kes ve konuyu uzatıp kirletme. Haydi güle güle.
Derim çünkü olay bundan ibaret. Sen de insan taklidi yapmayı kes. Eyvallah eleştiriyi kabul edemeyen varlık. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
20.08.2012, 09:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar merhaba ,
Öncelikle bu bölümün adı "Site değerlendirme alanı" dır.. Eğer bu bölüme bir başlık açıyorsanız , sitenize gelecek her türlü eleştiriyede açık olmalısınız.. Eğer eleştiriye katlanamıyorsanız , Bedava Siteni Tanıt bölümünde başlık açınız.. Bunun yüzünden tartışma istemiyorum.. Bu seferlik ceza vermiyorum.
Not olarak , bu durum tekrarlanırsa , başlık kilitlenir. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
En son online-games1 tarafından 20.08.2012 09:37:30 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
21.08.2012, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|