Sizce sitemizde hangi tasarım olmalı |
Doguitar.tr.gg |
|
[ 7 ] |
LogoSupport.tr.gg |
|
[ 12 ] |
|
Toplam Oylar : 19 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
doguitar
Aktif Üye
|
18.08.2012, 09:56 (UTC) Mesaj konusu: Yeni tasarıma geçmenin zamanı geldi bence, sizce ? |
|
|
Uzun süredir bildiğiniz gibi GrafikDizayn'ın uyarladığım tasarımını kullanıyordum.Ama artık yeni tasarıma geçmenin vakti geldi.Sizden istediğim sadece iki tasarım içinden birini seçmek. Tabi bunu anket yoluyla yapıcaz.
Şimdiki, Sitemdeki Tasarım : http://www.doguitar.tr.gg/
Yeni Tasarım : http://www.logosupport.tr.gg/
Yeni sitemizde olacak yenilikler
Yanlız burada dikkat etmeniz gereken bir konu var.Logo istek bölümü sadece belirli günlerde açılacak ve sadece 5 kişinin logosu yapılacaktır.Bi nevi çekiliş gibi
Bunun nedeniyse üstüste talepler geliyo bu sistemle daha estetik daha iyi logolar ortaya çıkar.Tabi kendimede biraz zaman ayırayım değil mi [/b] ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kanalbizim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.08.2012, 10:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fena değil , biraz daha içerik kısmını sadeleştirmen gerekiyor. |
|
↑
|
|
|
-
doguitar
Aktif Üye
|
18.08.2012, 10:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kanalbizim yazmış: Fena değil , biraz daha içerik kısmını sadeleştirmen gerekiyor.
İçerik kısmının gerektiği kadar sade olduğunu düşünüyorum.Yorumun için teşekkürler... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
doguitar
Aktif Üye
|
18.08.2012, 11:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Lütfen yorum yapmasak bile anketi dolduralım.Yeni tasarımı sizlerin görüşüne göre belirliycem.Şimdiden teşekkürler sağolun... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
webjury
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.08.2012, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyah rengini çok kullanmışsınız. yan menüdeki başlıklar da estetik durmamış bence önceki hali daha iyi |
|
↑
|
|
|
-
doguitar
Aktif Üye
|
18.08.2012, 11:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webjury yazmış: siyah rengini çok kullanmışsınız. yan menüdeki başlıklar da estetik durmamış bence önceki hali daha iyi
Evet onlar benimde gözüme battı menüdeki başlıklarda farklı renkler deniycem.Yorumun için teşekkürler. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
18.08.2012, 11:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben her türlü sevdim yani her türlü gider
10/10 |
|
↑
|
|
|
-
doguitar
Aktif Üye
|
18.08.2012, 11:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chickenblog yazmış: Ben her türlü sevdim yani her türlü gider
10/10
Çok teşekkürler Bi kaç düzeltme yaptıktan sonra daha güzel olur diye düşünüyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
doguitar
Aktif Üye
|
18.08.2012, 13:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar saat 00.00' a kadar lütfen anketi doldurun.O saatte ne yapacağıma karar vericem.Tabi bu arada önerilerinizi ve site değerlendirmesini yaparsanız sevinirim.Değerlendirme ve eleştriler LogoSupport' takine göre yapılırsa sevinirim. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-designs
Aktif Üye
|
18.08.2012, 14:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siten Güzel Gözüküyor Başarılar
Değerlendirmem
10/9 |
|
↑
|
|
|
-
webellek
Acemi Üye
|
18.08.2012, 15:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Açıkçası 2. tasarım benim pek hoşuma gitmedi 1. tasarımada sadece ben oy vermişim şaşırdım |
|
↑
|
|
|
-
doguitar
Aktif Üye
|
18.08.2012, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webellek yazmış: Açıkçası 2. tasarım benim pek hoşuma gitmedi 1. tasarımada sadece ben oy vermişim şaşırdım
Özelde gelen önerileride sayarsak 3'e 3 son bir oya kaldı işimiz Yorumun için çok sağol ______________ |
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
18.08.2012, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Değiştir bence tasarımı cankuş |
|
↑
|
|
|
-
eozgun
Acemi Üye
|
18.08.2012, 16:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Abim kesinlikle http://www.logosupport.tr.gg/ burdaki tasarım..
Bu arada benden çekeceğin var kaç gündür görüşemiyoruz adsaadas ______________ Yeniden Geldik BS'm internetin eOzgun'cesi! |
|
↑
|
|
|
-
doguitar
Aktif Üye
|
18.08.2012, 16:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|