Yazar |
Mesaj |
-
eozgun
Acemi Üye
|
15.08.2012, 15:22 (UTC) Mesaj konusu: eOzgun - cesur korkak webmaster . Yepyeni! |
|
|
Merhaba arkadaşlar site baştan aşağı değişti .. Tasarım hakkında görüş almayacağım sitede uzun uzun belirttim bana ait değil . Uyarlama bana ait.
İyi & kötü bütün görüşlere açığım ..
10/?______________ Yeniden Geldik BS'm internetin eOzgun'cesi! |
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
15.08.2012, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Naptın sen ya eskisi daha iyiydi...
10 / 3 Maalesef. |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
15.08.2012, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım Pek İyi Olmamış :/
10/3 |
|
↑
|
|
|
-
eozgun
Acemi Üye
|
15.08.2012, 21:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Demek ki düşündüğüm şey amacına ulaşamadı .. Sadelik .. Tasarım en kısa sürede değiştirilecektir !
Bundan sonra değerlendirme yapacak arkadaşlar lütfen yeni tasarımı değerlendirsin..
Yeni tasarım oluşturulduğunda buradan duyuru yapılacaktır.______________ Yeniden Geldik BS'm internetin eOzgun'cesi! |
|
↑
|
|
|
-
eozgun
Acemi Üye
|
16.08.2012, 01:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Duyuru:Yeni tasarım siteye eklendi .. İntro kaldırıldı ..
Değerlendirmeleri şimdi alabilirim ______________ Yeniden Geldik BS'm internetin eOzgun'cesi! |
|
↑
|
|
|
-
ahmetacikgoz
Aktif Üye
|
16.08.2012, 02:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blog sitene uygun bir tasarım düşünmüşsün. biraz değiştirirsen renklerini daha güzel olur kardeşim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
eozgun
Acemi Üye
|
16.08.2012, 16:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ahmetacikgoz yazmış: blog sitene uygun bir tasarım düşünmüşsün. biraz değiştirirsen renklerini daha güzel olur kardeşim
Dostum bu tema hazır .. Renkeriyle oynamaktansa kendi tasarımımı çizerim .. Fakat hiç vaktim yok Bulduğun bir gün aralıkta o olayı da halletmeyi planlıyorum .
Teşekkürler ______________ Yeniden Geldik BS'm internetin eOzgun'cesi! |
|
↑
|
|
|
-
eozgun
Acemi Üye
|
17.08.2012, 01:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ufak bir kaç değişiklik yaptım.. Fakat asıl sorun ise Bs ailem nerede ? Hiç yorum alamıyorum.
Güncel +______________ Yeniden Geldik BS'm internetin eOzgun'cesi! |
|
↑
|
|
|
-
kanalbizim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.08.2012, 01:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tema olarak güzel seçim, ayrıca footer daki yazı dan (Tasarım Bana Ait Değildir. Free Tasarımdır.) dolayıda tebrik ederim. |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
eozgun
Acemi Üye
|
17.08.2012, 13:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@kanalbizim: teşekkür ederim.. Tema Tugay Tekeci'ye aittir. Emeğe saygı duymak gerek.
@yusufberki: dediklerinizi yapacağım bu tema tarafımca çok edit görecek Yani tamamen değiştirmeyi bile düşünüyorum.. Sadece şablonu kalacak şekilde.. Bakalım biraz dursun. ______________ Yeniden Geldik BS'm internetin eOzgun'cesi! |
|
↑
|
|
|
-
webellek
Acemi Üye
|
17.08.2012, 14:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eozgun yazmış: @kanalbizim: teşekkür ederim.. Tema Tugay Tekeci'ye aittir. Emeğe saygı duymak gerek.
@yusufberki: dediklerinizi yapacağım bu tema tarafımca çok edit görecek Yani tamamen değiştirmeyi bile düşünüyorum.. Sadece şablonu kalacak şekilde.. Bakalım biraz dursun.
Evren beni hatılamışsındır Sitene baktım ve göze kötü gelen birşey var yani ne biliyim bunun sebebi bence sitede paylaştıklarının resminin hiç olmaması olabilir sitende resim olayını biraz arttırırsan inan göze çok hoş gelicektir başarılar dostum |
|
↑
|
|
|
-
eozgun
Acemi Üye
|
17.08.2012, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@webellek: teşekkürler öncelikle.. Aklımda çok büyük bir plan var aslında dostum.. Bu siteyi öyle bir patlatmayı düşünüyorum ki anlatamam Ama şöyle bir sorun var, tercih yaptım ve tercih sonuçları geldi.. Hangi okul, kayıtlar, bakalım cart curt biraz askıda tutuyorum siteyi..
Edit: hatırlamaz mıyım hatırladım tabii ki ______________ Yeniden Geldik BS'm internetin eOzgun'cesi! |
|
↑
|
|
|
-
eozgun
Acemi Üye
|
18.08.2012, 16:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güncel +! ______________ Yeniden Geldik BS'm internetin eOzgun'cesi! |
|
↑
|
|
|
-
eozgun
Acemi Üye
|
18.08.2012, 21:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Önemli Duyuru:
Sitemize yazarlık sistemini kurdum arkadaşlar..
Detaylı bilgi : www.eozgun.tr.gg'de !______________ Yeniden Geldik BS'm internetin eOzgun'cesi! |
|
↑
|
|
|
|