Yazar |
Mesaj |
-
uzman-blog
Acemi Üye
|
14.08.2012, 11:11 (UTC) Mesaj konusu: yeni blog tasarimi |
|
|
bu tasarimi kendim photofiltireyle cizdim ama bi turlu uce ayirmani bulamadim olsun hem de kodlayamadim isteyenler resim bu http://a1208.hizliresim.com/10/g/bvnxk.jpg guzel blog tasarimi kodlayib gule gule kullansinlar corping bulumunu de degistire bilirsiniz... |
|
↑
|
|
|
-
bs-cim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.08.2012, 11:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kötü olmuş değmez. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
uzman-blog
Acemi Üye
|
14.08.2012, 11:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ilk cizimim bu kardes |
|
↑
|
|
|
-
turkish--people
Aktif Üye
|
14.08.2012, 12:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Photofiltre ile cizim yapılmaz. Yani yapılırda hiç güzel olmaz değmez. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
uzman-blog
Acemi Üye
|
14.08.2012, 12:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biliyorum daa ben de photoshopu indirmek istiyorum ama bi turlu bulamiyorum linkini bienler varsa lutfen yasin ama lutfen calisan olsun |
|
↑
|
|
|
-
frmbestlive
Aktif Üye
|
14.08.2012, 15:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufberki yazmış: bence ilk önce eline kağıt kalem al git sayfalarca tasarım çiz hayal gücünü geliştir internette gez fikir edin daha sonra bir tasarım yap
Arkadaş benim taktiği uyguluyor, seninle tanışmak isterim yusufberki
" ilk önce eline kağıt kalem al git sayfalarca tasarım çiz sonra tasarımı yap " |
|
↑
|
|
|
-
uzman-blog
Acemi Üye
|
14.08.2012, 18:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu gun bir iki cizim yapdim ama arkadaslar iyi olmadigini soyledi onun icin kendimi biraz daha gelisdirmek istiyorum ama cizim dersleri kodlama dersleri bulamiyorum |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
14.08.2012, 19:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
muziksarayi
Acemi Üye
|
14.08.2012, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir yerden başlamak lazım elbet emek olan herşey güzeldir zamanla ilerlersin kimse başladığı gibi güzelini yapamaz ______________ "Bu şehr-i Stanbul ki bî misl-ü bahâdır / bir sengine yekpâre Acem mülkü fedâdır.
Bu İstanbul şehri ki misli benzeri yoktur / bir taşına bütün Acem mülkü fedadır."
Nedim |
|
↑
|
|
|
-
muziksarayi
Acemi Üye
|
14.08.2012, 20:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
muziksarayi yazmış: Bir yerden başlamak lazım elbet emek olan herşey güzeldir zamanla ilerlersin kimse başladığı gibi güzelini yapamaz
Not: Ben ilk tasarımımı paintte bulduğum resimleri çizerek yaptım ve not defterinde kodladım olmuyor diye pes etmeni tavsiye etmem ______________ "Bu şehr-i Stanbul ki bî misl-ü bahâdır / bir sengine yekpâre Acem mülkü fedâdır.
Bu İstanbul şehri ki misli benzeri yoktur / bir taşına bütün Acem mülkü fedadır."
Nedim |
|
↑
|
|
|
-
uzman-blog
Acemi Üye
|
15.08.2012, 05:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim 61 .tr.gg kardes ben kiseyi kucumsemiyorum sadece ilk tasarimim oldu kimse begenmedi diyoruM. |
|
↑
|
|
|
-
turkish--people
Aktif Üye
|
16.08.2012, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siz elinize kağıt kalem alarak taslak oluşturuyonuz ben taslağıda photoshop'tan oluşturuyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
uzman-blog
Acemi Üye
|
16.08.2012, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
taslak ne ki kardes |
|
↑
|
|
|
-
muziksarayi
Acemi Üye
|
16.08.2012, 20:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkish--people yazmış: Siz elinize kağıt kalem alarak taslak oluşturuyonuz ben taslağıda photoshop'tan oluşturuyorum
sitene baktım bu söylediğine göre çok geridesin ______________ "Bu şehr-i Stanbul ki bî misl-ü bahâdır / bir sengine yekpâre Acem mülkü fedâdır.
Nedim |
|
↑
|
|
|
|