Yazar |
Mesaj |
-
yusufberki
Uzman Üye
|
13.08.2012, 12:39 (UTC) Mesaj konusu: REP sistemi istiyor,destek bekliyorum |
|
|
Merhabalar dostlarım modlarım görevliler..
forum içinde kullanıcıların birbirine + layabilecekleri bir rep sistemi istiyorum ve bu konuda desteklerinizi bekliyorum ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
|
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.08.2012, 12:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Daha önce defalarca talep edilen bu uygulama, defalarca cevapsız veya karşılıksız kaldı. Burada bir şeyin değişmesi, kullanıcıların değil webme şirketinin istek,arzu ve para kazanma talebine bağlıdır. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
hackeradversary
Acemi Üye
|
13.08.2012, 13:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
+Rep sistemi olursa herkes fake site ile kendine rep verir. Saçma bence. |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
tr-vipgames
Acemi Üye
|
13.08.2012, 13:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yusuf haklı, öyle bir sistem olsa iyi olur. |
|
↑
|
|
|
-
turkish--people
Aktif Üye
|
13.08.2012, 13:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu sistem bu foruma uygulanamaz çünkü bildiğim kadarı ile forum vbulletin veya v.s sunucularından oluşöuyor bs'nin kendi yaptığı bir forum sistemi heralde. Aralarında bu konu hakkanda profesyoneller ve Php'den anlayanlar varsa yapılabilir. Ama bedava sitem formu biraz değişik çünkü üye olup da katılmak yerine site kurulunca katılınıyor ve fark ederseniz sitelerimize doğrudan ulaşa biliyoruz. Ayrıca forum resimleride çok küçük ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hackeradversary
Acemi Üye
|
13.08.2012, 14:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hala karalıyım , adam zaten fake site açmış forumda saçma sapan konu açarak +250 mesaj. ______________ HackedBy - Adversary ™ | Mesaj Bırakabilirsiniz. |
|
↑
|
|
|
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.08.2012, 19:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkish--people yazmış: Bu sistem bu foruma uygulanamaz çünkü bildiğim kadarı ile forum vbulletin veya v.s sunucularından oluşöuyor bs'nin kendi yaptığı bir forum sistemi heralde. Aralarında bu konu hakkanda profesyoneller ve Php'den anlayanlar varsa yapılabilir. Ama bedava sitem formu biraz değişik çünkü üye olup da katılmak yerine site kurulunca katılınıyor ve fark ederseniz sitelerimize doğrudan ulaşa biliyoruz. Ayrıca forum resimleride çok küçük
Öncelikle hemen şunu belirtmek isterim ki Bedava-Sitem forumu özel yapım bir forum değil bir script (phpBB) forumdur. Bedava-Sitem gibi bir multisiteye sahip webme şirketinin bünyesinde çok sayıda php yazılımcısının olduğunu düşünüyorum. Uzman bir PHP yazılımcısının bu eklentiyi sıfırdan yazması bir gününü almaz.Kaldı ki phpBB için hazır eklentilerde mevcut.
Ancak bu sistemi kurmak çok fazla bellek tüketeceğinden dolayı yanaşmıyor olabilirler. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
erenza91
Acemi Üye
|
18.08.2012, 10:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence gerekli bir uygulama ama birisinin yardımcı olacağını sanmıyorum. ______________ ereneturrkkkkkkk-* |
|
↑
|
|
|
|