6 kişiye kafa tutup kavga etmem olabilir. (: ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Konuya gelecek olursak benim en fazla risk aldığım an yok .. Riski sevmem.. Her şeyi bir plan çerçevesinde ilerletince risk falan kalmıyor
Ee tabi insanın yanında kız arkadaşı olunca 6 değil 16 kişiye de gider yapabilir ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Bende ingilizce öğretmenine Fuck You Demiştim :S
Bide Okul Kavgası Vardı Bizim Okulu Basmışlardı Biz Camdan Bağırıp(artislik) Arkadan Kaçıyoduk ______________ fenerbahcehabermerkezi.tr.gg
Yeni gelen bir müdür vardı bizde yeni geldi bizde yeni geldi diye bi şaka yapmak lazım dedik. Güvenliğimiz akif abi gidince okula girdik. Okulun içinde arkadaşımız vardı o içerden açdı kapıyı. Müdür kapısına yazı yazdık. 1 Gün sonra geldi. Küfür falan etti. Bizde çıkışta yakaladık ittik falan ______________ Herkes birşeyi bilmek zorunda değildir. Bilgi paylaşdıkça çoğalır.
C şubesine biz 2 kişiyiz onlar tüm sınıf (kızlarda var) onlarla kavga ettiğimiz erkekler 26 kızlar 14 kızlar fenaydı ama dövdüksonra haklı biz çıktık özür dilediler bize disipline gittiler =) ______________
Sınav kağıdında cevabı bilinmeyen matematik sorusuna 4 işlem ile yanıt vermek büyük riskdir.1 hafta sonra öğretmenin sınav kağıdını sınıfa getirip yapamayanları rezil edene kadar insanın içi rahat olur lakin atmasyon cevapları liste sırasına göre okurken alınan ikinci risk ilkinden daha stres yapar ve insanı duvardan duvara vurur.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.