Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj09.08.2012, 12:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Geçmiş Olsun
Mesaj10.08.2012, 11:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeşim benim umarım bundan sonra trafiğe daha çok dikkat edersin.

Hayat derslerle dolu. Yaşarkende ölürkende bir okulun içerisindeyiz aslında...

askerdeyim bende biliyosun fazla görüşemiyoruz. umarım daha iyiye gidiyodur sağlığın.

inşallah bir an önce tamamen sağlığına kavuşup normal hayatına kaldığın yerden devam edersin.
askerlikte bitiyor 5 gün kaldı bol bol görüşmek dileğiyle Wink

Mesaj10.08.2012, 13:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hocam çok geçmiş olsun trafik kurallarına uymayan bir çok kişi var özellikle kırmızı ışıkta geçen mi dersiniz hatalı sollamalar mı dersiniz bu yaz yaşadım Allahtan bir şey olmadı ama çok tehlikeli bir durumdu kocaman tır önünde 10 normal araba ve onların önünde iki kamyon . arabaların sollamaya cesaret edemediği yerlerde kamyonu herkesin arkasından sollamaya çıkıyor kaçacak yeride yok deli cesareti olsa gerek karşıdan araba gelince yol verin diye basmasını biliyor kornaya ne işin var senin orda koca tırın gireceği yerde yok ama akıllanır mı devam yandakine bas kornayı yol açar sana insan hayatını riske atmamak için onun gibi hayvan değiller ya onlar da Allahtan iyileşmişsiniz hocam kazanacağı 5 dakika uğruna bir insanın belki 30-40 yılını riske edecek insanın insanlığından şüphe etmek lazım .
Mesaj19.09.2012, 09:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

sonsahne yazmış:
Kardeşim benim umarım bundan sonra trafiğe daha çok dikkat edersin.

Hayat derslerle dolu. Yaşarkende ölürkende bir okulun içerisindeyiz aslında...

askerdeyim bende biliyosun fazla görüşemiyoruz. umarım daha iyiye gidiyodur sağlığın.

inşallah bir an önce tamamen sağlığına kavuşup normal hayatına kaldığın yerden devam edersin.
askerlikte bitiyor 5 gün kaldı bol bol görüşmek dileğiyle Wink

Senin yerin bende herzaman ayri oldugunu bilirsin ustam. Herzaman aklimda olan biri oldugunu da bilirsin.

Insan hergün bir yeni hayat dersi aliyor. Buda hayatin tabiki ta kendisidir.
Bazi insanlar bu dersleri görmemezlikten geliyor, bir kisim farketmiyor..
Bir hayat okadar kisa ki, herseyin degerini zamaninda ve yerinde bilmek gerekir.

Basliga yazdigini görmedim.. Bundan dolayi kusura bakma.

Askerlik de bitmis artik seni rahat birakmam Razz

Selametle pasam.

Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Önceki mesajları göster: