Merhabalar,
Uzun bir aradan sonra tekrar sitemizi aktif ettik.
Sitemizin tasarımını ve içeriklerini değerlendirirmisiniz?
Unutmayın İçerikler dahi herşey %100 benim yapımım. Bana ait olmayan tek şey resimler google'dan . ______________
Başarılar dillerim
tekrar aktif olmana sevindim.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
her zaman ki takipçin olarak tebrik ediyorum. Bu site ben geri döndüğümde aktifti sonradan ara vermiştin. Geri dönmene sevindim, tabi burdaydın ama farklı sitelerle Başarılar. ______________
siten çok güzel olmuş,başarılar dilerim kardeşim... ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
her zaman ki takipçin olarak tebrik ediyorum. Bu site ben geri döndüğümde aktifti sonradan ara vermiştin. Geri dönmene sevindim, tabi burdaydın ama farklı sitelerle Başarılar.
@ahmetacikgoz | Sende benim takip ettiklerimin arasındasın bunu unutma , Ben de senin geri dönmene sevindim arkadaşım .
tasarimci-amca2 yazmış:
siten çok güzel olmuş,başarılar dilerim kardeşim...
@tasarimci-amca2 | Değerli yorumun ve fikrin için teşekkürlerimi sunarım ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.