Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj02.08.2012, 00:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yazar olursaniz.. Iyi satarsiniz bunu belirtmek isterim. Twisted Evil

Ben sizi düsünerek kesinlikle bir cümle yazmadim.

Fakat ûstünüze alinmisiniz bu kimin kabahti oldugunu düsünmelisiniz.!

Komple teorileriyle hedef alarak gercek disi hikayelere izin verilmeyecektir.

Bir sikayetiniz varsa support-tr( at )webme.com adresine bildiriniz, (at) yerine @ olarak düzenlemeyi unutmayiniz.

Bu mesajimdan sonra bu konu hakkinda tek virgül gönderen degerli kullanicilarimiz icin gerekli islemler baslatilacaktir..

Hic kimseyi yargisiz infaz misali yedirmem,

Yazmadan önce iki kere düsünün. Forum propoganda forumu degildir..

Kisisel sorunlarinizi özel mesaj sistemi araciyla cözünüz...

Yeri BURASI degildir...!
:
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW

En son ua1905ua tarafından 02.08.2012 00:16:04 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Mesaj02.08.2012, 00:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Herkese İyi Sahurlar Dilerim... Smile

Mesaj02.08.2012, 01:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu son mesajımdır...!
son birkaç gün içerisinde yaptıklarımdan dolayı eğer birilerinin hakkına geçmişsem özür dilerim. ua1905ua adlı moderatör hakkında yaptığım suçlamalar için de öyle. umarım beni affedebilirsiniz.
peki bundan sonra ne yapacağım derseniz açıkçası böyle küçük bir şey büyüyerek moralimi bozdu. site işlerine yaklaşık 1 yıl kadar ara vereceğim ve bedava-siteme bugünden sonra uğramayacağım.
grafikdizayn arkadaşıma ayrıca teşekkür ediyorum bana hep destek oldu, ben yoksam o vardır onun yeteneğine hayran biri olarak söylüyorum bunu.
yeni moderatörlere tavsiye niteliğinde diyorum ki yapabileceğinizden daha fazla şeyler yapın olan tabuları yıkın ve şimdikinden farklı şeyler yapmaya çalışın, bunun için kafa yorun-çabalayın. Olmayacak şeyler düşünün hayal gücünüzü geniş tutun, ben öyle yapıyorum. Bu forumu geliştirmek sizlerin elinde.
Herkese iyi forumlar hakkınızı helal edin dostlar...

webjury
Mesaj02.08.2012, 03:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Günaydın arkadaşlar. Sabahlamak hoş değil ama diziye sarınca insan sabahlıyor haliyle... Neyse iyi eğlenceler; gününüz de umarım güzel geçer.
Mesaj02.08.2012, 03:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

benimsitem1993 yazmış:
Günaydın arkadaşlar. Sabahlamak hoş değil ama diziye sarınca insan sabahlıyor haliyle... Neyse iyi eğlenceler; gününüz de umarım güzel geçer.
Fena kaptırdın o diziye Vahap Smile Günaydın.
Mesaj02.08.2012, 05:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Webjury sen çok fazla göze battın kardeşim son 3 günde yaptıklarının haddi hesabı yok
1 hafta forum banned eğer ban sürenin sonunda dewam edersen siten silinecek birileri birşeyleri çoktan haketmişse laf kalabalığına hiç gerek yok gereki cezalar verilir
kurallara uymayanın gözünün yaşına bakmam bu forumda....
Mesaj02.08.2012, 05:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sizde çok uzun süre ban veriyorsunuz.Diğer forumlarda hiç takılmıyorsunuz sanırım.Bi küfre bile 1 gün atıyorlar.Sizde en küçük şeye 1 hafta, olacak iş değil... Mad
Mesaj02.08.2012, 06:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sessiz ol tumland , ban yersin sonra sende
Mesaj02.08.2012, 06:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

tumland yazmış:
Sizde çok uzun süre ban veriyorsunuz.Diğer forumlarda hiç takılmıyorsunuz sanırım.Bi küfre bile 1 gün atıyorlar.Sizde en küçük şeye 1 hafta, olacak iş değil... Mad
Küfüre site silinir.. Çocuk oyuncağımı burası küfür etsin millet. Ağzını tutamayanların işi olmaz burada.. Hiçbir yerde hiçbir forumda cezalar bizim kadar hafif değil emin olun.
Mesaj02.08.2012, 06:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

selam arkadaşlar nasılsınız ?

sanırım yeni moderatör seçimleri olmuş seçilen arkadaşları kutlarım yenilikler gelecekmiş umarım,inşallah Smile neyse herkese gunaydın kolay gelsin...

Mesaj02.08.2012, 06:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimci-amca2 yazmış:
selam arkadaşlar nasılsınız ?

sanırım yeni moderatör seçimleri olmuş seçilen arkadaşları kutlarım yenilikler gelecekmiş umarım,inşallah Smile neyse herkese gunaydın kolay gelsin...
Smile Günaydın Semih abi Smile Teşekkür ederim tebriklerin için Smile Sen nasılsın ?
Mesaj02.08.2012, 06:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

saolasın murat bende iyiyim yine fabrikada sabahladım öldüm yorgunluktan bi foruma bakayım dedim Smile
Mesaj02.08.2012, 06:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimci-amca2 yazmış:
saolasın murat bende iyiyim yine fabrikada sabahladım öldüm yorgunluktan bi foruma bakayım dedim Smile
Kolay gelsin abi , dinlen Smile
Mesaj02.08.2012, 06:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

yok buralardayım daha sitemde de yenilikler var illa forumdamı yenilik olsun Mr. Green bende kendi siteme birşeyler yapmayı planlıyorum Mr. Green
Mesaj02.08.2012, 06:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimci-amca2 yazmış:
yok buralardayım daha sitemde de yenilikler var illa forumdamı yenilik olsun Mr. Green bende kendi siteme birşeyler yapmayı planlıyorum Mr. Green
Hayırlısı , sana bir şey danışmam lazım. Yolladım PM Smile