Mert lafım sana değil daha 2 gün önce dostum diye konuştuğum biri bana sizli bizli cevap vermeye ve resmi resmi konuşmaya başladı ve bunu moderatör olduktan sonra yaptım umarım kim olduğunu anlamıştır. ______________ Tr.gg dışı link yasak.
Arkadaşlar ben ismimdende tahmin ettiğiniz gibi @baks-bani 'nin sahibiyim.Çoğunuz tanır.Neyse foruma tekrar girme nedenim söyliyim.3-4 gün önce merak edip bsye girdim.Bir baktım ki forum mahvolmuş ama ne göreyim aramızdan birileri mod olmuş.Çok sevindim.Forumda dolaşırken birde ne görüyüm herkes foruma girmiş modlara bağırıyor çağırıyor.Allah allah dedim arkadaşlar siz modlara arka çıkacağınız yere gidip modlara arkanızı ceviriyorsunuz.Arkadaşlar belkide siz modlara destek verseniz bu forum gelişecek düzelecek.Arkadaşlar birde şimd 'yok ben bırakıyorum,yok ben sitemi siliyorum elveda' moda olmuş.Arkadaşlar nereye asıl gelme zamanı iken siz gidiyorsunuz.Ayrıca onlar gidip yönetime gidip illa bizi seçiceksiniz demediler.Onlarda sizin gibi mod olduklarını bsye girince gördüler.Onlar mod olmayıp sizlerden biri olsaydı adım kadar eminimki onlar gelir sizi tebrik eder destekçiniz olurdu ama siz...Böyle yaparak forumu çökertmeyin.Bu lafımdan sonra foruma yok ben gidecem vb şeyler yazanlar ve daha hala bu mod seçimini beğenmeyenler ayıp etmiş olurlar.
Modlara destek vereceğinize arkanızı dönmeyin!!! Ayrı mod seçilen arkadaşları tebrik ediyorum.
Arkadaşlar ben ismimdende tahmin ettiğiniz gibi @baks-bani 'nin sahibiyim.Çoğunuz tanır.Neyse foruma tekrar girme nedenim söyliyim.3-4 gün önce merak edip bsye girdim.Bir baktım ki forum mahvolmuş ama ne göreyim aramızdan birileri mod olmuş.Çok sevindim.Forumda dolaşırken birde ne görüyüm herkes foruma girmiş modlara bağırıyor çağırıyor.Allah allah dedim arkadaşlar siz modlara arka çıkacağınız yere gidip modlara arkanızı ceviriyorsunuz.Arkadaşlar belkide siz modlara destek verseniz bu forum gelişecek düzelecek.Arkadaşlar birde şimd 'yok ben bırakıyorum,yok ben sitemi siliyorum elveda' moda olmuş.Arkadaşlar nereye asıl gelme zamanı iken siz gidiyorsunuz.Ayrıca onlar gidip yönetime gidip illa bizi seçiceksiniz demediler.Onlarda sizin gibi mod olduklarını bsye girince gördüler.Onlar mod olmayıp sizlerden biri olsaydı adım kadar eminimki onlar gelir sizi tebrik eder destekçiniz olurdu ama siz...Böyle yaparak forumu çökertmeyin.Bu lafımdan sonra foruma yok ben gidecem vb şeyler yazanlar ve daha hala bu mod seçimini beğenmeyenler ayıp etmiş olurlar.
Modlara destek vereceğinize arkanızı dönmeyin!!! Ayrı mod seçilen arkadaşları tebrik ediyorum.
Baks-Bani|Team
Meraklanma bu forumdan sen ayrılmadıysan eğer yaptığın şeyden sonra kimse ayrılamaz...
Sizler galiba bu moderatör değişikliklerini bahane ettiğmizi sanıyorsunuz ama tabiki değil.. Çok iyi seçimler ve ben özellikle bu teknik ekibin Bora abimizi atlamasına şaşırdım. Hep aktif ve yardımcı olan, bizlere yardım eden bir insanın seçilmemesi.. Beni tanıdıklarım bilir bu forumda, hiç bir şekilde bu işlerde gözüm yoktur. Galiba bazıları da moderatörlere sırtımızı döndüğümüzü sanıyor. Ben hepsinin arkasındayım gayet iyi arkadaşlar seçmişler. Fakat 4 senedir bu sistemdeyim ve değişen tek şey reklamlar.. Kusura bakmayın bu saatten sonra bu sistemden bi şey bekleyemem. İyi geceler. ______________
Sizler galiba bu moderatör değişikliklerini bahane ettiğmizi sanıyorsunuz ama tabiki değil.. Çok iyi seçimler ve ben özellikle bu teknik ekibin Bora abimizi atlamasına şaşırdım. Hep aktif ve yardımcı olan, bizlere yardım eden bir insanın seçilmemesi.. Beni tanıdıklarım bilir bu forumda, hiç bir şekilde bu işlerde gözüm yoktur. Galiba bazıları da moderatörlere sırtımızı döndüğümüzü sanıyor. Ben hepsinin arkasındayım gayet iyi arkadaşlar seçmişler. Fakat 4 senedir bu sistemdeyim ve değişen tek şey reklamlar.. Kusura bakmayın bu saatten sonra bu sistemden bi şey bekleyemem. İyi geceler.
Dostum , değişen tek şey reklamlar olmayacak şu saatten sonra. Bana güvenin.. Haberler bölümünü okumuyorsunuz galiba Yada online olanlar kısmına hiç bakmıyorsunuz.. Haberlerde ne diyor , ofis değişiyor diyor , başka ne diyor , Benjamin tekrar başa geçti diyor , online bölümünde kim var ? Benjamin var.. Yenilikler olacak Sabredin , daha dün 1 bugün 2 , hemen bırakıp gitmeyin.. Baktınız olmuyor yenilikler , hala aynı tas aynı hamam.. O zaman eyvallah saygı duyarım.. Bekleyin diyorum. Bu kadar ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
En son online-games1 tarafından 01.08.2012 22:30:25 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Sizler galiba bu moderatör değişikliklerini bahane ettiğmizi sanıyorsunuz ama tabiki değil.. Çok iyi seçimler ve ben özellikle bu teknik ekibin Bora abimizi atlamasına şaşırdım. Hep aktif ve yardımcı olan, bizlere yardım eden bir insanın seçilmemesi.. Beni tanıdıklarım bilir bu forumda, hiç bir şekilde bu işlerde gözüm yoktur. Galiba bazıları da moderatörlere sırtımızı döndüğümüzü sanıyor. Ben hepsinin arkasındayım gayet iyi arkadaşlar seçmişler. Fakat 4 senedir bu sistemdeyim ve değişen tek şey reklamlar.. Kusura bakmayın bu saatten sonra bu sistemden bi şey bekleyemem. İyi geceler.
Dostum , değişen tek şey reklamlar olmayacak şu saatten sonra. Bana güvenin.. Haberler bölümünü okumuyorsunuz galiba Yada online olanlar kısmına hiç bakmıyorsunuz.. Haberlerde ne diyor , ofis değişiyor diyor , başka ne diyor , Benjamin tekrar başa geçti diyor , online bölümünde kim var ? Benjamin var.. Yenilikler olacak Sabredin , daha dün 1 bugün 2 , hemen bırakıp gitmeyin.. Baktınız olmuyor yenilikler , hala aynı tas aynı hamam.. O zaman eyvallah , sizin seçiminiz
2 sene önce de bu konu da değişecek diyorlardı.. 2 sene bekledim bir 2 sene de bekletirler. Yaşadım bunu. Bu nedenle ayrılıyorum. ______________
Dostum , değişen tek şey reklamlar olmayacak şu saatten sonra. Bana güvenin.. Haberler bölümünü okumuyorsunuz galiba Yada online olanlar kısmına hiç bakmıyorsunuz.. Haberlerde ne diyor , ofis değişiyor diyor , başka ne diyor , Benjamin tekrar başa geçti diyor , online bölümünde kim var ? Benjamin var.. Yenilikler olacak Sabredin , daha dün 1 bugün 2 , hemen bırakıp gitmeyin.. Baktınız olmuyor yenilikler , hala aynı tas aynı hamam.. O zaman eyvallah , sizin seçiminiz
2 sene önce de bu konu da değişecek diyorlardı.. 2 sene bekledim bir 2 sene de bekletirler. Yaşadım bunu. Bu nedenle ayrılıyorum.
2 sene önce , şu moderatör , bu moderatör diyordu. Bende yaşadım.. Ama şu anda bunu ben yada , o demiyor.. the-bedava-sitem-guys size ipucu veriyor ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Arkadaşlar kendinizle çelişmeyin Daha dün teknik ekipte görevimizi aldık.. Biz moderatör olur olmaz mı yenilik isteyesiniz geldi yoksa seçimlerden mi memnun değilsiniz anlamadım.. Biz moderatör olur olmaz ayrılıklar yaşandı.. Eğer tek neden yenilikler olsaydı , yeni moderatörlerin bir şeyler yapmasını beklemek gerekmez miydi ? Daha dün moderatör olduk. Yenilikleri elbet yapacağız.. Ama sabradin. Robot değiliz. Ayrıca öyle bir anda her şeyi değiştirmek gibi bir yetkimizde yok. Biliyorsunuz her şey Almanya'da ve Benjamin'de bitiyor.. Yenilikler olacak , büyük yenilikler olacak ve hepiniz şaşıracaksınız.. Ne yapıyor bunlar , bu forum nasıl bir anda bu hale geldi diye Sadece sabır.. Bizleri yanlız bırakıp , işleri zora sokmaktansa , arkamızda olun , hep beraber başaralım Ayrılıklar olmasın
Daha gün açıkçası bazı kişilerin alınmasından memnun değildim, Ama şimdi umursamıyorum hiç farketmez ve söylediklerinizi geçin bir çok moderator zamanında bu tür laflar etmişti.
1 Yazilip cizilen romanlara bir anlam veremiyorum.. Ve hayla sesizlikle izlemeye devam ediyorum.
2 Kimin secildigi önemli degil, Kimin görev yaptigi önemli degil. Ne ugruna mücadele etigi önemli.
3 bedava-sitem moderatörü kesinlikle hic bir konuda kisisel davranamaz, ve dost bildigi insanlara öncülük taniyip, es gecip bosver takilsin diyemez,
4 Bir ekip kurmak yolunda yeni bir sayfa acilirken, ve yeni yüzler bu göreve gelmisken, secilmeyen degerli bedava-sitem kullanicilari burada, kisisel davranip duygulariyla hareket etigini burada bulunan bazi mesajlarda görebiliyorum.. yada kendi özelimde yasiyorum..
5 Zaten bunu yapan bir insan hic bir zaman Bedava-Sitem hizmetinin Teknik destek forumu oldugunu, ve Webme Gmbh Firmasinin Resmi sitesi oldugunu, Ve bizlerin Teknik Destek Personeli olarak yetkilendirildiyimizi ne yaziki bilemiyeceklerdir. Ve üstüne alan Degerli kullanicilarimizin konulari kisiselestirip hep ark niyet arayarak sürekli mesajlarini ileterek bir deprem etkisi yartamak istemelerini tekrar yan cizgiden inanamayarak hayretler icerisinde izliyorum.
6 Burada hic bir zaman görev yetki ve renkler konusmaz.,. Renk ugruna mesaj iletilmez. Bunu yapan kim varsa. Hic bir zaman bu yetkiye sahip olamayacaktir.
Duygularina yenik düsen ve kisisel davranip konulari karamsar bir durum olarak nitelendiren kisilere ve bu yolda kararlar alanlar zaten hic bir zaman Bedava-Sitem ugruna mücadele etmemistir. Bunu yapanlar tespit edildikleri durumunda, Kapilar kapatilacaktir, ve anahtarlari alinacaktir..
7 Kiskanclik ve cekememezlik, bir ortami en cabuk yok eden ve en tehlikeli hastaliktir. Ve bir yere bulastigi zaman, Malesef üzüntüler ve yol ayrilimlari olur..
Hit, reklam, pagerank, ün ugruna degerlerini kaybeden ve nitekin bencil yaklasimlarla karalama kampanyalari baslatip huzur bozan aciklamalarda bulunan kullanicilarimizi Kiniyorum. Ve Ne ugruna mücadele etiklerini düsünmelerini diliyorum..
Selametle.
______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 01.08.2012 22:49:42 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
ua şuana kadar hiç bir hata yapmama ramen blogizim siilindi ve ben sizlerden gerekli açıklama istedim üst yönetim dahil hiç biriniz yapmadınız , eyvallah diyip susmamı beklemezdin herhalde ? ______________ Tr.gg dışı link yasak.
Ben çıkıyorum geç oldu , yarın girdiğimde yanıtına bakarım vermemiş olsanda seni anlarım gereksiz yere silindi çünkü
Hakaret Etmedim
Saygısızlık Yapmadım
Sitem silindi itiraz ettim ve cevap vermeyeceklerini söylediler
Sitem çalındı ve çalınan sitem silindi
Üstüne bir de ilgilenecem diyen arkadaşlar hiç bir şey yapmadı , ______________ Tr.gg dışı link yasak.
Yav arkadaslar hadi forumu moderatoru gectim.Bedava-sitem yonetiminin hepsinde bir umursamazlik var.Kendimi bildim bileli sitedeki ornekler bolumu ayni.Bakin elin Almanina .Bir Alman kadar olupta degistiremmedik su ornekler bolumunu.Hani biz sorunlari soyleyince elbet bir cozum bulunuyordu.Yok oyle bir dunya arkadaslar.En basitinden bir ornekler dedik herifler basimiza raklam ozgurlugu paketini cikartti..Helal olsun baska birsey demiyorum...
Yav arkadaslar hadi forumu moderatoru gectim.Bedava-sitem yonetiminin hepsinde bir umursamazlik var.Kendimi bildim bileli sitedeki ornekler bolumu ayni.Bakin elin Almanina .Bir Alman kadar olupta degistiremmedik su ornekler bolumunu.Hani biz sorunlari soyleyince elbet bir cozum bulunuyordu.Yok oyle bir dunya arkadaslar.En basitinden bir ornekler dedik herifler basimiza raklam ozgurlugu paketini cikartti..Helal olsun baska birsey demiyorum...
zamanında incelemiştim bu sayfayı kıskanmıştım bedava-sitem.com adına çok güzel olmuş. ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.