Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj01.08.2012, 21:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

websitescores yazmış:
Farkında değilseniz söyleyeyim yeni moderatör seçimleriyle beraber aktif üyelerin hepsi gitti. Forumu sadece moderatörler kullanır oldu...
Katiliyorum modlar arlarinda paslasiyor.. Smile
Mesaj01.08.2012, 21:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bunun nedeni forumu tekrar canlandırma çalışmalarına giren moderatörler mi? Yoksa moderatör olamadıkları için forumu bırakan arkadaşlar mı?
Mesaj01.08.2012, 21:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bunu demen çok yanlış Mert , bunu der demez herkesin aklına webjury gelir benimde öyle geliyor açıkcası düne kadar çok iyiydiniz.
Mesaj01.08.2012, 21:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

grafikdizayn yazmış:
Bunun nedeni forumu tekrar canlandırma çalışmalarına giren moderatörler mi? Yoksa moderatör olamadıkları için forumu bırakan arkadaşlar mı?
Mert bence moderatorlukle alakasi yok.Zaten benim moderator olma gibi bir sansim yoktu.Hala anlamiyorsunuz artik bs baydi.Herkes degisiklik istiyor.Aktiflik istiyor.Emin olunki yenilikler yaparsaniz giden uyeelerde geri geleceklerdir...
Mesaj01.08.2012, 21:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Webjury yani Bora Abi benim bu sistemde tanıdığım nadir kişilerden ve ben onu kastetmiyorum onunla sorunumuzu özelden çözdük zaten biz.. Sizin aklınıza kim gelirse gelsin benim kastettiğim kişi farklı birisi...

Aktiflik istiyorsanız biraz güvenin ve vazgeçmek yerine bekleyin.. Gelişmeler yaşanırken çekip gitmek iyi olmaz...
Mesaj01.08.2012, 21:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başka kim olabilir ? Aykut mu ? Oda arkadaşın

Mesaj01.08.2012, 21:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kimin olduğunun öneminin dışında neden olduğu önemli.. Burada amacımız tekse moderatör olmak ya da olmamak kesinlikle sorun olmasın.. Hep birlikte el ele çok iyi yerlere gelebilir bu forum...

Fakat bu nedenlerden forumu bırakırsanız hiç ilerleme olmaz..
Mesaj01.08.2012, 21:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence kesinlikle önemli , moderatör olduktan sonra değişen üsluplar kullanıcıların dikkatini çeker biraz ince düşünün lütfen!
Mesaj01.08.2012, 22:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

İyi Akşamlar.

Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Mesaj01.08.2012, 22:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayırlı geceler arkadaşlar,

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Mesaj01.08.2012, 22:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

grafikdizayn yazmış:
Kimin olduğunun öneminin dışında neden olduğu önemli.. Burada amacımız tekse moderatör olmak ya da olmamak kesinlikle sorun olmasın.. Hep birlikte el ele çok iyi yerlere gelebilir bu forum...

Fakat bu nedenlerden forumu bırakırsanız hiç ilerleme olmaz..

Mert katılıyorum . Dost kara günde belli olur .. Sen bırakır , ben bırakır o bırakırsa ne olacak dostum ? Bir çaba vermeden hiç bir şey olmaz . Armut piş ağzıma düş mantığı çağ dışı kalmadı mı ? Herkes üzerine düşeni yapacak ve sabredecek . Gidenler gider kalan sağlar bizimdir .. Ve Bedava-sitem beni bırakmadığı sürece bırakmayı düşünmüyorum .. Bora abinin gitmesi beni derinden üzdü .. Ama yapacak bir şey yok . Herkes üzerine düşeni yapmalı . Herkese gönülden iyi geceler arkadaşlar.
Mesaj01.08.2012, 22:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Herkese hayırlı geceler..

Üslubumda bir değişiklik göremiyorum... Eğer varsa affola.. Burada amacımız belli olduktan sonra tartışma çıkarmanın bir anlamı yok..

Herkese hayırlı geceler, iyi forumlar..
Mesaj01.08.2012, 22:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

paylasim61 yazmış:
Hayırlı geceler arkadaşlar,

Saolasın Sana Hayırlı Geceler

Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Mesaj01.08.2012, 22:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar kendinizle çelişmeyin Smile Daha dün teknik ekipte görevimizi aldık.. Biz moderatör olur olmaz mı yenilik isteyesiniz geldi yoksa seçimlerden mi memnun değilsiniz anlamadım.. Biz moderatör olur olmaz ayrılıklar yaşandı.. Eğer tek neden yenilikler olsaydı , yeni moderatörlerin bir şeyler yapmasını beklemek gerekmez miydi ? Daha dün moderatör olduk. Yenilikleri elbet yapacağız.. Ama sabradin. Robot değiliz. Ayrıca öyle bir anda her şeyi değiştirmek gibi bir yetkimizde yok. Biliyorsunuz her şey Almanya'da ve Benjamin'de bitiyor.. Yenilikler olacak , büyük yenilikler olacak ve hepiniz şaşıracaksınız.. Ne yapıyor bunlar , bu forum nasıl bir anda bu hale geldi diye Smile Sadece sabır.. Bizleri yanlız bırakıp , işleri zora sokmaktansa , arkamızda olun , hep beraber başaralım Smile Ayrılıklar olmasın Smile
Mesaj01.08.2012, 22:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

online-games1 yazmış:
Arkadaşlar kendinizle çelişmeyin Smile Daha dün teknik ekipte görevimizi aldık.. Biz moderatör olur olmaz mı yenilik isteyesiniz geldi yoksa seçimlerden mi memnun değilsiniz anlamadım.. Biz moderatör olur olmaz ayrılıklar yaşandı.. Eğer tek neden yenilikler olsaydı , yeni moderatörlerin bir şeyler yapmasını beklemek gerekmez miydi ? Daha dün moderatör olduk. Yenilikleri elbet yapacağız.. Ama sabradin. Robot değiliz. Ayrıca öyle bir anda her şeyi değiştirmek gibi bir yetkimizde yok. Biliyorsunuz her şey Almanya'da ve Benjamin'de bitiyor.. Yenilikler olacak , büyük yenilikler olacak ve hepiniz şaşıracaksınız.. Ne yapıyor bunlar , bu forum nasıl bir anda bu hale geldi diye Smile Sadece sabır.. Bizleri yanlız bırakıp , işleri zora sokmaktansa , arkamızda olun , hep beraber başaralım Smile Ayrılıklar olmasın Smile

Tam üstüne bastın .. Çekip gitmek ile bu forum bir yerlere gelmez , gelemez. Herkes bu işin elinden tutacak.