Arkadaşlar bu başlığa BS'de klasikleşmiş, sıkça rastladığımız, hatta bazen bıktığımız olayları yazalım. İlki benden gelsin o zaman. Birinin sitesini ziyaret ederiz, o da bizim sitemizi ziyaret eder. Bu klasikleşmiş bir BS geleneğidir herhalde.
Konun baş harflerını büyük yazınız | Ciz-Dizayn | ______________
Z.DEFTERİNE YORUM YAPARKEN BANADA BEKLERİM DEMELERİ
z.defterine atılan o mesajları silmekten bıktım zaten
z.defterini geçtim birde üstüne mesaj atıyorlar mesaj kutum en son 90 larda fln dı ama ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
eğer sitene banner alanı eklediysen gün içinde en az10 tane mesaj gelir karşılıklı banner takas yapalmmı (bana geliyor) ve hitleri 20 nin altındadır mesaj atanalrın (tabi ciddi olanlarda msj atıyor) ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM
eğer sitene banner alanı eklediysen gün içinde en az10 tane mesaj gelir karşılıklı banner takas yapalmmı (bana geliyor) ve hitleri 20 nin altındadır mesaj atanalrın (tabi ciddi olanlarda msj atıyor)
eğer sitene banner alanı eklediysen gün içinde en az10 tane mesaj gelir karşılıklı banner takas yapalmmı (bana geliyor) ve hitleri 20 nin altındadır mesaj atanalrın (tabi ciddi olanlarda msj atıyor)
Benimki belki sizinki gibi değil ama kodladığım bir çizimi firefox'ta harika chorme'de hafif kaymış İE'de bulamıyorum Opera'da idare eder. ______________
Z.DEFTERİNE YORUM YAPARKEN BANADA BEKLERİM DEMELERİ
Aynen o çok oluyor. Millet hit kazanmak için ziyaretci defterine yazıyor zaten ______________ Herkes birşeyi bilmek zorunda değildir. Bilgi paylaşdıkça çoğalır.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.