ARKADAŞLAR TÜM BANLARI KALDIRDIM. TAMAM YAPACAĞINIZ ELEŞTİRİYİ YAPIN , ANCAK LÜTFEN BİZLERİ RENCİDE EDECEK YORUMLARDA BULUNMAYIN. BİR HATAM OLDUYSA AFFOLA. BENİMLE SIKINTISI DERDİ OLANDA ÖZEL MESAJ ATSIN ORADAN GÖRÜŞELİM. FORUMU KİRLETMEYELİM. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
ARKADAŞLAR TÜM BANLARI KALDIRDIM. TAMAM YAPACAĞINIZ ELEŞTİRİYİ YAPIN , ANCAK LÜTFEN BİZLERİ RENCİDE EDECEK YORUMLARDA BULUNMAYIN. BİR HATAM OLDUYSA AFFOLA. BENİMLE SIKINTISI DERDİ OLANDA ÖZEL MESAJ ATSIN ORADAN GÖRÜŞELİM. FORUMU KİRLETMEYELİM.
Hatanı anlaman ne kadar iyi bir şey daha ilk günde hata yapman çok kötü bir şey gerçekten.
seneye bende olmam sınavlar dolayısıyla.. hem staj felan çok zor.. bu seneyi değerlendirmeye çalışsam da mutlaka sorunlar oluyor.. Bir lise sınavlarından kurtulduğum günler bitti üniversite sınavı kapıda seneye.. ______________
bende bırakmaya karar verdim önümüzdeki günlerde sitemi kapatacağım.. Malum sevdiğim bir hocamın öğüdüyle sınavlara şimdiden yavaşça başlayacağım.. Bedava-sitem yönetimi de değişmiş olur inşallah ben gelene kadar... ______________
bende bırakmaya karar verdim önümüzdeki günlerde sitemi kapatacağım.. Malum sevdiğim bir hocamın öğüdüyle sınavlara şimdiden yavaşça başlayacağım.. Bedava-sitem yönetimi de değişmiş olur inşallah ben gelene kadar...
Tasarımın çok iyi. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
(önceki sayfaları okudum, yine ortalık karışmış eğer emek veren kişilerin hepsi bugüne kadar moderatör olsaydı, kayıtlı kişiler listesinin altında bir o kadar moderatörler listesi olurdu.Neye göre seçim yapıldığını bilmiyorum ama, webjury ve aktif-dost 'un seçilmemelerine kızması bana biraz hırs gibi geldi. siz moderatör olmak için çalıştıysanız, belki de webme özellikle bunun için çalışmayanlar içinden seçmiş olamaz mı? ) ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
(önceki sayfaları okudum, yine ortalık karışmış eğer emek veren kişilerin hepsi bugüne kadar moderatör olsaydı, kayıtlı kişiler listesinin altında bir o kadar moderatörler listesi olurdu.Neye göre seçim yapıldığını bilmiyorum ama, webjury ve aktif-dost 'un seçilmemelerine kızması bana biraz hırs gibi geldi. siz moderatör olmak için çalıştıysanız, belki de webme özellikle bunun için çalışmayanlar içinden seçmiş olamaz mı? )
Aykut kardeşim ve Bora Abicim ikinizi de anlıyorum fakat sizde bizi anlayın.. Bizim elimizden maalesef bir şey gelmez.. Tatlıya bağlayalım şu konuyu hepimizin içi rahat etsin..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.