Benim baslıgımı kirletip küfür etmeye ve insanların huzurunu bozmaya hakkın yok bu yüzden özel mesaj üzerinden dewam edelim baslık daha fazla kirletmeyelim lütfen buda size uyarim olsun ve kulağınıza küpe olsun..
En son aktif-dost tarafından 17.09.2012 14:22:39 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
İnformess fransızca'da bilgili anlamına gelmektedir. Asıl doğru yazılışı "İnformês" 'tir. Benim esinlenmem sonucu "İnformess" ortaya çıkmıştır. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
@baslagic-sayfam,
benim ilk sayfam falan değil. ilk açtığımda igoogle gibi bir hizmet vermeye başlamıştım. sonra vazgeçtim ve isim de böyle kaldı... ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
sitenin ismini arıyodum bulamadım bir türlü sonradan klavyeye baktım end tuşunu gördüm sonuç forumend bu arada end tuşunun ne işe yaradıgın yeni ögreniyom
Bu arada neden yorrum atan bazı kişilerin sitesi açılmıyor bilen varsa siteme mesaj atabilir
İyi Günler ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.