Merhaba arkadaşlar, internetten çok şık bir tasarım buldum indirdim ancak kodlayamadım. Nedeni ise açılır kapanır menüsü oldu. Ne yazıkki açılır kapanır menüler hakkında fazla bir bilgim yok. Biri bu tasarımı kodlamama yardım ederse çok sevinirim. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim...
S.a
temel tasarım dili-css
tasarım rengi-siyah çok bulunsun menüde gri kullanılsın. Ve menü kırmızı çerçeve içine alınsın.
sitenizin konusu-grand theft auto (GTA) oyunu
başlık resminde neler olsun?-bir gta logosu altında Turkish City yazsın. Yanınada gta oyunundan resimler olsun.
kısaca tasarımda istediklerim- bir üst menü bir de sol tarafta açılır kapanir duyuru alanı olsun. Menüdeki linklerde eklenecek yazsın.sağ tarafta açılır kapanır indir başlıklı bir kutu olsun ortadaki içerik alanı siyah, yazılar beyaz olsun.
kodları özelden bekliyorum
Bi allahın kulu ilgilenmiyor kaç gündür biraz yardim etseniz ölürmüsünüz ya biri baksın artık içerik yok sitende boşuna yapamayız derseniz o da olacak ama tasarım bulamam diye riske girmiyorum emeğim boşa gitmesin diye eski hesaplarımdada baktım hiç ilgilenmiyorsunuz hadi bi allahın güzel kulu ilgilensin modlar size sesleniyorum forumda in cin top oynuyor hiç kimse ilgilenmiyor üyeleri bırak modların ilgilenmesi gerekiyor en başta hey beni duyan varmı acaba biri bu konuyla ilgilenicekmi ilgilenmiyecekseniz niye açtınız kardeşim
gta-turkishcity : Buyrun size bir adet yaptım.. Beğenirsen boş vaktimde kodlayabilirim yan ve üst menüde eklerim tabikide çok güzel sade bir çalışma yaptım sizin sitenizede böyle bir tasarım gerekliydi sanırım iyi günlerde kullanın...
gta-turkishcity : Buyrun size bir adet yaptım.. Beğenirsen boş vaktimde kodlayabilirim yan ve üst menüde eklerim tabikide çok güzel sade bir çalışma yaptım sizin sitenizede böyle bir tasarım gerekliydi sanırım iyi günlerde kullanın...
cok hos ben kodlamak istiyorum p.mden yardim eder veya anlatilan bir site verirmisin? Cevabini bekliyorum.
Temel Tasarım dili : Css Tabanlı bir site istiyorum
Tasarımın Rengi : Kırmızı,Beyaz ,Turuncu
Sitenizin Konusu : Reklamcılık
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde 5 Yildiz Ve Yildizlarin ortasinda Next Yazsin yildizlarin sagina Dogruda Reklamcilik Yazsin Ve bu Yildizlarda Altin renginde olsun
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Sağ tarafta bir Adet menü menünün altinda Reklam alani ufak ufak 4 tane Ve tasarim profesyonel olsun olsun mesela osman talay gibi ve bir adet'de kayit ol ve giris yeri
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet dünya ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : (SOLDA) menü olacak.ve üst menü de olucak Açılır olacak.Copyright alanı değiştirilebilicek.Menülere EKLENECEK EKLENECEK şeklinde yazarsanız daha iyi olur.2Adet 234x30 boyutunda 2tane reklam alanı olsun.Ayrıca duyuru bölümüde olsun.Gerisi hoş ve estetik bir tasarım.
simdiden teşekkürler elinize sağlık
Düzeltme menü sol tarafta olucak
arkadaşlar yardım edecek birisi var mı 10 gündür bekliyorum ama kimseden ses seda yok
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet dünya ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Çift Menülü Olursa Sevinirim.1. Menü de sağ tarafta olsun...2. Menüde Üst Tarafta Ayrıca En üstte ana sayfa ve iletişim menüsü olsun (sağ) . Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.