Öncelikle sayın moderatörüme teşekkürlerimi sunarım. Diğer yorum arkadaşlar Allah razı olsun sizlerden. Sİtemle pek ilgilenemedim YGS_LYS den dolayı inşallah en kısa zamanda tekrar başlıyorum . Hayırlı ramazanlar ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
Tek bir sitenin 2 kere tekrarlanarak seçildiğine göre çok başarılı bir site olduğu anlamına gelir, Yanlız bir çok emek harcayan kullanıcılar var ve seçilmek isteyenlerde var bence en azından diğer arkadaşlarımızada şans tanılmalı gececi40 abime akıl vermek gibi olmasın ama uzun zamandır tarih siteleri seçilmiyordu güzel tarih siteleri bu 2012 yılında gündemde gerçekten tr gg de böyle çok siteler var bence haftanın sitesi seçilirken kimin seçileceğine kullanıcılarda karar vermelidir, Aslında önceden böyle bir proje yapılmıstı.. Yanlız hile yapanlar olmustu, Bunun için tespitler edilirse eğer sitesinin silinme cezası olsun diye düsünüyorum en azından şöyle bir şey daha yapabiliriz haftanın sitesi seçilen siteden bir öneri isteyebiliriz eğer moderatorlerimizin aklına yatarsa haftaya onun sitesi seçilir.. Bu sadece öneri tabikide yapmak ve uygulamak saygı değer moderatorlerimize kalmıstır..
Tek bir sitenin 2 kere tekrarlanarak seçildiğine göre çok başarılı bir site olduğu anlamına gelir, Yanlız bir çok emek harcayan kullanıcılar var ve seçilmek isteyenlerde var bence en azından diğer arkadaşlarımızada şans tanılmalı gececi40 abime akıl vermek gibi olmasın ama uzun zamandır tarih siteleri seçilmiyordu güzel tarih siteleri bu 2012 yılında gündemde gerçekten tr gg de böyle çok siteler var bence haftanın sitesi seçilirken kimin seçileceğine kullanıcılarda karar vermelidir, Aslında önceden böyle bir proje yapılmıstı.. Yanlız hile yapanlar olmustu, Bunun için tespitler edilirse eğer sitesinin silinme cezası olsun diye düsünüyorum en azından şöyle bir şey daha yapabiliriz haftanın sitesi seçilen siteden bir öneri isteyebiliriz eğer moderatorlerimizin aklına yatarsa haftaya onun sitesi seçilir.. Bu sadece öneri tabikide yapmak ve uygulamak saygı değer moderatorlerimize kalmıstır..
evet doğru benim ikinci kere seçilmem başarıdan mı vs bilemem ama benim seçildiğim hafta ddos saldırısı var ve sitelere erişim yoktu belki bu yüzden sçilmiş olabilirim... SİZİN DEDİĞİNİZ O HAFTANIN SİTESİNE SORULSUN MEVZUUNDA HERKES KENDİ ARKADAŞINI SÖLECEKTİR BU DA PEK DOĞRU OLMAZ BENCE ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
tevhidforum ikinci kez neden seçildiğinin nedenini kendisi belirtmiş
arkadaşın içinde kalmasını istemediğimden ayrıcada başarılı bir site olmasından
dolayı seçilmiştir...
Arkadaşlar şunuda belirtmek isterimki bir çok msj alıyorum yok adayız yok seçermisiniz fln fln burada seçilebilmeniz için sitenizin yeterli olması yetmiyor
foruma katılım ve online durumlarınızada bakılıyor bilgilerinize....
Peki moderatorum acıklamanız icin tesekkür yaptıgım davranıs icin özür dilerim.
sözüm sana değil aktif-dost özürdilemeni gerektirecek bir durum yok ortada
sözüm bana sürekli bizi de haftanın sitesi yap diyen emrivaki sitelere.... ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @Sıkça Sorulan SorularGoogleye Kayıt Resimli Anlatım PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.