Kardeş Allah bazen kulunu böylece sınar isyan mı edecek, (neden beni buldu, hep bu türden şeyler beni bulur zaten gibi) yoksa sağlıklı günlerinde aksattıklarını hatırlayıp bana daha mı yakınlaşacak diye.
" Hayır bildiğinizde şer, şer bildiğinizde hayır vardır. "
Bu olay da inşaallah Allah'a yakınlaşma adına senin için bir hayır olmuştur.
Zaman zaman gaflete dalarız ya, namazlar kılınmaz, ahiret unutulur, ölüm hiç gelmeyecekmiş, çok uzakmış gibi hayata dalınır. Tam bu sırada bir şefkat tokatı insanı kendine getiriverir.
Sen Allah'ı unutmuşsundur demiyorum ha sakın yanlış anlama kardeşim. Belki daha çok anmaya ihtiyacın vardır.
Hem Allah'u Taala bu nevden kazaları, musibet ve hastalıkları sevdiği kullarına verir ki işlemiş olduğu kusurların, günahların, aksatmış olduğu kulluğun cezasını ahirete bırakmaz. İnsan acizliğini anlar.
Burada bu türden cezalarla tabiri caizse öte karşımıza çıkacak çok daha elim cezaların önünü alır.
Allah tekrarını yaşatmasın inşaallah. Sana dua edeceğim ama sen de bize dua et olur mu ?
Çünkü hastanın duası çok daha makbuldur.
Tekrar geçmiş olsun ... Allah acil şifalar versin ...
Not: Eğer uygun görürsen bu tür durumlar (kaza, hastalık vs.) için bir tavsiyede bulunabilirim mesaj yolu ile. Tabi istersen ...