Yazar |
Mesaj |
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
29.06.2008, 17:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
slm şu an sitenizdeyim
öncelikle söğlemeden geçemiyeceğim bir şey var sitenin menü butonları gerçekten çok güzel olmuş tebrikler..
fakat sitenizdeki konular daha çok bilgi veren konular olduğ için sitenizdeki sağ tıklama engelini bence kaldırın
sitenin alt kısmı bi hayli boş bence orayada güzel bi video yada resim yayınlayabilirsiniz haftanın videosu gibi bişey olabilir
sitenin isminden belli oluyor aranılan herşey mevcut site güzel vede mimilo07 çok tanıdık geliyor bana (chetden) ama orhan yıldız demişsiniz başlıkta ben bunu anlıyamadım ? |
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2008, 17:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bjkcafe74 yazmış: bjkcafe74.tr.gg yorumlarmısın?
Siten biraz dağınık anasayfanda enlemesine büyük olan şeyleri daralt.Çünkü sitenin sağa kaymasına neden oluyor içeriğinde genel bir problem yok menün güzel.Ama dediğim gibi özellikle anasayfa çok dağınık... |
|
↑
|
|
|
-
sagopaizm
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: İstanbul - Türkiye Meslek: Öğrenci / Webmaster Bilgi: Gereksiz Mesajlara Bakmıyorum...
|
29.06.2008, 17:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istediginherseyburada yazmış:
Site Çok Başarılı Diyecek Bişi Bulamıyorum Tasarım Ve İçerik Bir Harika!!
Teşekkürler... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2008, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: slm şu an sitenizdeyim
öncelikle söğlemeden geçemiyeceğim bir şey var sitenin menü butonları gerçekten çok güzel olmuş tebrikler..
fakat sitenizdeki konular daha çok bilgi veren konular olduğ için sitenizdeki sağ tıklama engelini bence kaldırın
sitenin alt kısmı bi hayli boş bence orayada güzel bi video yada resim yayınlayabilirsiniz haftanın videosu gibi bişey olabilir
sitenin isminden belli oluyor aranılan herşey mevcut site güzel vede mimilo07 çok tanıdık geliyor bana (chetden) ama orhan yıldız demişsiniz başlıkta ben bunu anlıyamadım ?
Öncelikle yorum yapmanız beni onurlandırdı.Sitemde neden sağ tuş engeşli var menü butonlarım alınmasın diye özelllikle siteminb başlık resmi ve menü butonlşarı için seçim engeli de koydum elimden başka bişi gelmiodu çünkü.En azından engelledim..Sitem yeni tasarımdan çıktı dediklerinizi ben de düşünüyorum ama eksik sayfam var önce onları tamamlıcam sitem tam olarak 7 ağustosta doğum gününmde tamamen tamamlanacak gerçekten o zaman istediğinherşeyburada olcak...Orhan abiye gelince o şiiri sitem için yazdı ben de yayınli,im dedim çok güzel... |
|
↑
|
|
|
-
gapozkanrehabilitasyon
Acemi Üye
|
29.06.2008, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2008, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gapozkanrehabilitasyon yazmış:
Siteniz sanırım yeni.Bu yüzden eksikler normal.Başlık resmini uygun boyutlarda ayarlarsanız harika olcak bu 1
2.si içerik uygun isimle falkat oyunlar uygun deil gibi bence ama uzman sizsiniz belki oyunların faydası vardır.Bir de tasarım kodundfa bazı eksiklikler var bence yeni bir kod deneyin bir çok tasarım yapan site var http://djkresimli.tr.gg/ bu siteden bakabilirsin.Sağ kutularda boş sanırım onlara huzur verici ufak resimler huzur verici şarkılar koy bence....
En son istediginherseyburada tarafından 29.06.2008 17:49:09 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2008, 17:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sagopaizm yazmış: istediginherseyburada yazmış:
Site Çok Başarılı Diyecek Bişi Bulamıyorum Tasarım Ve İçerik Bir Harika!!
Teşekkürler...
Asıl Ben teşekkür ederim... |
|
↑
|
|
|
-
gapozkanrehabilitasyon
Acemi Üye
|
29.06.2008, 17:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş yorumun için teşekkür
logo işine gelince ben maalesef logo yapmayı bilmiyorum |
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2008, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gapozkanrehabilitasyon yazmış: kardeş yorumun için teşekkür
logo işine gelince ben maalesef logo yapmayı bilmiyorum
Resimlerim alanına yaz belki yapan çıkar... |
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2008, 17:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Yorumlarınıza Cevap Alamazsanız MeRak ETMEYİN!
Elbet alırsınız akşam 22den sonra cevap veremeyebiliyorum.O zaman bekleyin sabah veririm cevabınızı siz merak etmeyin.... Bazende sitemle uraşıo oluorum ondan gecikio... |
|
↑
|
|
|
-
djilkerr
Acemi Üye
|
30.06.2008, 02:15 (UTC) Mesaj konusu: lütfen değerlendirin |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.06.2008, 08:26 (UTC) Mesaj konusu: Re: lütfen değerlendirin |
|
|
djilkerr yazmış: www.djilkerr.tr.gg
İçeriğiin artması şart.Tasarım da lazım sitene sağ tarfı biraz boşalt.Bence gereksiz şeyler var... |
|
↑
|
|
|
-
kralmustak
Uzman Üye
|
30.06.2008, 08:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
soadturkey
Uzman Üye
|
30.06.2008, 08:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.06.2008, 09:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kralmustak yazmış: www.kralmustak.tr.gg
Tasarım ii içerik bol.Sağ taraf fazla uzun gibi bence bazı şeyleri çıkarabilirsin bi de en üstteki resimli hızlı menüye gerek yok bence... |
|
↑
|
|
|
|