Öncelikle şunu söylemeliyim. Tasarım ücretsiz indirilmesi için paylaşılmış. Ben sadece resim uploadı, ufak düzenlemeler ve tasarımı ayırma işini yaptım.
Tasarım .com, .net, .org sitesinden alındığı için link veremiyorum. Copyright kısmında görürsünüz.
Çalıntı değil, zaten yazıda belirttim. Başka sitenin kodlaması ancak ben düzenleme yaptım, BS ye uyarladım, resimleri upload felan filan. Zaten copyright'ta göreceksin yapanların adları mevcut.
Çalıntı değil, zaten yazıda belirttim. Başka sitenin kodlaması ancak ben düzenleme yaptım, BS ye uyarladım, resimleri upload felan filan. Zaten copyright'ta göreceksin yapanların adları mevcut.
unsaldizayn : Teşekkürler
Tema yapımcısının izni olmadan yapılan her hangi birşey çalıntıya girer...
Temanın orijinal sitesini inceledim site tasarımı psd olarak dağıtılıyor. Arkadasımızda bsye uyarlamıs. Ayrıca footerde tasarım sahibinin sitesi + adıda bulunuyor.
Yenisin galiba .. ?
Adam kullanmamız için paylaşmıl, indirme linki vermiş, alın kullanın demiş .. Sen okumadan yorum yazarsan böyle olur ..
Yeni mi?
Bedava-Sitem'in eskilerinden sayırlır Muhammet abim.
Şakaydı zaten, bende ilk başladığım sıralarda görmüştüm. Oruçlu kafa ne dediğini bilmiyorum. Ben şaka manasında söylemiştim, gerçekten kırdıysam özür dilerim.
bs-cim : Teşekkürler
paylasim61 : Aykut'a gereken cevabı yazdım kardeş, tekrardan söylüyorum şakaydı. Seni çok öncelerden görmüştüm zaten.
[b]systemwarez : Bu tasarım bir .com'lu sitede psd olarak ücretsiz + indirme linkiyle , .net'li sitede ise css olarak ücretsiz + indirme linkiyle paylaşılmıştır. Normalde .com için oluşturulan bu tasarım CSS için de kodlanmışsa dağıtmak için kodlamışlardır.
[/b]
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.