Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj18.07.2012, 11:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

ooo reyiz sen de mi geldin kadro tamamdır Very Happy
Mesaj18.07.2012, 11:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayatım olmuş "İŞLER GÜÇLER" Smile

Üyelik sistemiyle uğraşıyoruz, bir çalışmayı ekleyince 5 sayfa birden editlemeyle uğraşıyor, senin gibiyim yani Smile Razz

Sayfa çoğaltmaya başladım. Alexa değerim yükseldi hemen düzelt bakim Very Happy
Mesaj18.07.2012, 11:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

la ben en az 70 sayfayla uğraşıyorum konuşturmayın beni şimdi Very Happy
Mesaj18.07.2012, 11:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

frmbestlive sizle tanışmışmıydık? Smile

Kolay gelsin hepinize Very Happy Ben daha tasarım çiziyorum o yüzden çok konuşmayalım bu konuda lütfen Very Happy Benim işim daha zor şuan Very Happy Ama çizim ve kodlama bitince size laf edemem Very Happy
Mesaj18.07.2012, 11:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mr. Green
Mesaj18.07.2012, 11:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bilmez miyim. Ben bununla baş edemiyorum. Üyenin sayfasına bir giriyorum, site adresi,, düzenlemek için kopyaladığım üyeninkinin Smile gel de onu düzelt. Aslında 2 sn mi alır ama ona bile üşeniyorum Very Happy

İntro meselesi ne menü gizleme felan ?
Konuşuyormuşsunuz altta Smile
Mesaj18.07.2012, 11:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

styledesigner : Evet küçük bir tanışma. Ama bende çizip kodluyorum yani beni de konuşturmayın. Ben senin sen benim halimden anlarsın Razz

Gerçekten zor iş ancak sonunda güzel bir çalışma ortaya koyunca kendini havalarda uçuyormuş gibi hissediyorsun Wink
Mesaj18.07.2012, 11:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

frmbestlive yazmış:
Bilmez miyim. Ben bununla baş edemiyorum. Üyenin sayfasına bir giriyorum, site adresi,, düzenlemek için kopyaladığım üyeninkinin Smile gel de onu düzelt. Aslında 2 sn mi alır ama ona bile üşeniyorum Very Happy

İntro meselesi ne menü gizleme felan ?
Konuşuyormuşsunuz altta Smile

Benim mesajı atladın okumadan Very Happy
Mesaj18.07.2012, 11:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

frmbestlive yazmış:
styledesigner : Evet küçük bir tanışma. Ama bende çizip kodluyorum yani beni de konuşturmayın. Ben senin sen benim halimden anlarsın Razz

Gerçekten zor iş ancak sonunda güzel bir çalışma ortaya koyunca kendini havalarda uçuyormuş gibi hissediyorsun Wink

Bak 1 px'lik silgi ile geniş bir silme işleminden çıktım ve başıma bir tuhaf bir şeyler oldu Very Happy
Mesaj18.07.2012, 11:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben cevap yazarken göndermişsin, göremedim. Smile
Mesaj18.07.2012, 11:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

styledesigner yazmış:
frmbestlive yazmış:

Bak 1 px'lik silgi ile geniş bir silme işleminden çıktım ve başıma bir tuhaf bir şeyler oldu Very Happy

Şu an gülme krizindeyim. Ne yaptın öyle 1px Smile ahahaha Smile Smile bu cevabı yazarken bile gülüyorum.
Mesaj18.07.2012, 11:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ee resim ne yapacaksın Very Happy Açtım bir baktım çok detay var Very Happy Birde iyice küçülttüm resmi Very Happy %1600'lük yakınlaşma + 1 px'lik silgi Very Happy
Mesaj18.07.2012, 11:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Off off off off .. Ne yaptın sen öyle Smile

25 numaralı gözlük göndereyim mi Smile
Mesaj18.07.2012, 11:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

webjury : Adınla hitap etsem sorun olmaz dimi? Smile

Kardeş özentilik diz boyu Smile Birazdan avatar değişir. O zaman bir bak kızarsan değiştireceğim ..
Mesaj18.07.2012, 11:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

25 numara mı Shocked Olabilir Mr. Green
Önceki mesajları göster: