Yazar |
Mesaj |
-
htmlmekani
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
gultaygur
Acemi Üye
|
29.06.2008, 16:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kuralları zaten okudum ve aykırı bır durum söz konusu deıl |
|
↑
|
|
|
-
htmlmekani
Uzman Üye
|
29.06.2008, 17:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gultaygur yazmış: kuralları zaten okudum ve aykırı bır durum söz konusu deıl
Kurallar gereği ne şekil olursa olsun download linki yayınlamak yasaktır. Aşşağıdaki sayfanda download Linki İçeriyor.
http://gultaygur.tr.gg/-Oe-ss-sorular%26%23305%3B-.htm
Bu sitenin silenmesine neden olabilir ______________
En son htmlmekani tarafından 29.06.2008 17:08:03 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
gultaygur
Acemi Üye
|
29.06.2008, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bunun kanunen bir saıncası yok!
devlet herkes edienbılsın diye acık bırakıyır bız kuıllndıkmı suc oluyor acıkcası bir türlü anlamdım.
konuyu sildim zaten |
|
↑
|
|
|
-
htmlmekani
Uzman Üye
|
29.06.2008, 17:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gultaygur yazmış: bunun kanunen bir saıncası yok!
devlet herkes edienbılsın diye acık bırakıyır bız kuıllndıkmı suc oluyor acıkcası bir türlü anlamdım.
konuyu sildim zaten
İlgin için tşk ederiz.
Sitene gelince :
Tasarımın güzel fakat kolonları düzenlemen gerekiyor - çünkü şu an tasarım kaymış durumda.
Tasarımın en üstündeki resme bi anlam vermedim kendi sitene link vermişsin kaldırman daha iyi olacaktır.
Toplist olayına fazla girmemen tavsiyemdir
En altta fazla reklam koymuşsun alt alta reklam için e fazla 2- veya 3 tasarıma dağılmış şekilde koyman görsellik için daha güzel olacaktır.
İçerik ise yeterli değil daha fazla içerik gerekiyor sitene .
iyi çalışmalar - başarılar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
htmlmekani
Uzman Üye
|
30.06.2008, 08:25 (UTC) Mesaj konusu: Re: www.htmlmekani.Tr.Gg - Şimdi, Sizin YorumLarınızı BekLiy |
|
|
htmlmekani yazmış: Arkadaşlar Tr.Gg nin En iyi html kod sitesi olma yolunda emin adımlarla yürüdüğümüze inanıyoruz ve htmlmekani.tr.gg olarak Şimdi Sizin Sitemizi Yorumlamanızı İstiyoruz.
Sitemizde beğendiğiniz,beğenmediğiniz, sitemizde ekstra olmasını istediğiniz,Sitemizde Hakkında olumlu olumsuz her türlü Yorumlarnızı Bekliyoruz... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
htmlmekani
Uzman Üye
|
30.06.2008, 09:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-sitem de Sitelerine Emek Vermiş ve Değerli Yardımsever Arkadaşlarımızın Sitemiz Hakkında Yorumlarını Bekliyoruz.
Sizlerin Yorumları Sayesinde Çok daha iyi olacağımıza inanıyoruz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
esraovali
Aktif Üye
|
30.06.2008, 09:37 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
yorumlarınız super ama,
sitem hala yapılanma surecinde oldugundan şimdilik sadece tavsiyeleri dinliyecem:)
selametle ______________ bu site sürekli yenileniyor www.esraovali.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
htmlmekani
Uzman Üye
|
30.06.2008, 09:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ |
|
↑
|
|
|
-
sabriyurga
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
htmlmekani
Uzman Üye
|
30.06.2008, 10:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ana sayfa - Tasarım Daha ilgi çekici olmalı.
Tasarım sağa kaymış eklediğin bazı kodlar kaynaklanıyor bunu düzenlersen çok iyi olur.
Şık bir başlık resmi şart - Eğer yapamıyorsan promosyon sayfasından bu konu ile ilgili fayadalanabilirsin.
Sağ kolona düzen gerekiyor
Eminim gün geçtikçe dahda güzel olacaktır - başarılar ...
Şimdi sizin yorumunuzu alalım sitemiz ile ilgili ? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sabriyurga
Acemi Üye
|
30.06.2008, 10:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
4 4 lük site sizinki tebrikler ama ben gerçekte html ile değilde script uzmanıyım.html yi yeni öğrendim.yorumalrınız için teşekkürler bunları değerlendrip yeniden yorumlamanız dileğiyle.ancak ben güzel bir banner istiyorum.eğer siz güzel yaapbilirseniz.olabilir
Not.Ben Firefoxtan Giriyorum.Fazla Bİr Sorun Göremedim.Siz İnternet Explorerdan mı Girdiniz?
En son sabriyurga tarafından 30.06.2008 10:31:26 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
site-tanitimi
Acemi Üye
|
30.06.2008, 10:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Senin Siteyi Yorumlamaya gerek yok htmlmekani Tr.Gg nin sunduğu hizmetten en iyi şekilde faydalanıyorsun. Siten Çok güzel eline sağlık
Emeğe saygı duyalım arkadaşlar - Bir Yorum sizde yazın .................... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
htmlmekani
Uzman Üye
|
30.06.2008, 11:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sabriyurga yazmış: 4 4 lük site sizinki tebrikler ama ben gerçekte html ile değilde script uzmanıyım.html yi yeni öğrendim.yorumalrınız için teşekkürler bunları değerlendrip yeniden yorumlamanız dileğiyle.ancak ben güzel bir banner istiyorum.eğer siz güzel yaapbilirseniz.olabilir
Not.Ben Firefoxtan Giriyorum.Fazla Bİr Sorun Göremedim.Siz İnternet Explorerdan mı Girdiniz?
Evet i.e den siteni ziyaret ettim
Sana tavsiyem siteni i.e ye göre tasarla .. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
htmlmekani
Uzman Üye
|
30.06.2008, 12:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site-tanitimi yazmış: Senin Siteyi Yorumlamaya gerek yok htmlmekani Tr.Gg nin sunduğu hizmetten en iyi şekilde faydalanıyorsun. Siten Çok güzel eline sağlık
Emeğe saygı duyalım arkadaşlar - Bir Yorum sizde yazın ....................
Güzel yorumunuz için çok tşk ederim
çalışmalarınızda başarılar dilerim... ______________ |
|
↑
|
|
|
|