Senin üzerine grafiker yok bence Ama tasarımda resimleri çok kullanıyorsun...
Yazı tipi nedeniyle bunları böyle yapıyorum.. Merak etmeyin.. Sade çizmekte olduğum temaya bu gece ya da yarın geçeceğim.. Adam akıllı bir tasarım tasarlıyorum merak etmeyin bol resimde yok
Ben herkesi davranısı ile tanırım, Fakat uyarıyı nasiyatı herkese doğruyu güzeli göstermeyi çalısan birisiyim.
Teknik forumda ben kendimi yardım etmeye atadım yıllarca ve hala yardımlarımı nasiyatlarımı esirgemeyeceğim.
Sende böyle birisin.
Cidden böyle olmak insana huzur ve sakinlik veriyor.
Bilmiyorum ben mi? öyle hissediyorum ama bu böyledir yani.
Tekrardan basarılar dilerim kardesim.
Senin üzerine grafiker yok bence Ama tasarımda resimleri çok kullanıyorsun...
Yazı tipi nedeniyle bunları böyle yapıyorum.. Merak etmeyin.. Sade çizmekte olduğum temaya bu gece ya da yarın geçeceğim.. Adam akıllı bir tasarım tasarlıyorum merak etmeyin bol resimde yok
Ayrıca TEŞEKKÜR EDERİM
İşte şimdi oldu mert bu tasarım hakkında resimlerden ziyade koyu pembe rengi fazla boğmuş gibi tasarımı. ama yeni tasarımın eminim iyi olur çünkü şu resimle yazı dengesini kurmayı öğrendin gibime geliyor
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.