Eskiden buralar çok ama çok güzeldi. İçten bir şekilde söylüyorum, sabahın 8 inde kalkıp gece 2 ye 3e kadar buralarda olurduk. Kullanıcılara yardım etmek çok zevkliydi o zamanlar. Şuan da öyle ama artık girmiyorum tabi buralara. Neler neler yaşandı buralarda. Herşey güzeldi kötü anıları bile özlüyor insan. Forum un teknik destekler personelleri bu forumu, teknik destek forumu dışında eğlence amaçlı kullanılmaması için o kadar çok uğraştı ki.... Bu yüzden buralarda kimse kalmadı. Biliyoruz eğlence forumu tonlarca var ama burası bir farklıydı bizim için... Yönetim de olan büyük değişiklikler forumu günden güne kötüye götürdü. Moderatör olabilmek için bir birini satan çok kişi vardı burda. Hemde bayaaa çok.. Konuşulacak çok şey var aslında ama belli başlı arkadaşlarım var onları satmak istemem sevmem böyle şeyleri... Kimse bilmese de olur. Son sözüm siz siz olun kimseye fazlasıyla güvenmeyin... Umarım bu forum tekrar iyi günlere döner demek istiyorum ama çok zor.. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Doğru diyorsun ama yanlıs söylediklerin var, burası teknik forum olduğu için zaten heralde eğlence baslıkları yasaktır ve yasak olacaktır.
Bir çok kişi örnekler bölümünden şikeyetçi ama şöyle düşünmüyorlar zaten onlar örnek siteler 1 tanesine baksalar yeterli.
Her neyse daha bir çok konu varda söylemek istemiyorum
Bu arkadaslar nasılsınız?
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.