Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj06.07.2012, 16:08 (UTC)    
Mesaj konusu: cevap

Reklam al sitene kardeşim her girişte tıklıyıcam vallaha helal olsun emeğin boşa gitmesin
Mesaj06.07.2012, 16:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

sistem 10 numara. site 10 numara. 10 1 0 10 10 numara başka yazcak bir şey yok.
çok özendim. Smile süper olmuş. ayıt oldum bende. Smile
Mesaj06.07.2012, 16:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

birde güzel olanı bu siteye giren url ye bakmasa ücretsiz site olduğunu anlamaz. benim siteye girdiği gibi çıkar. o derece yani.o yüzden çok beğendim ben ve tasarımımı yeni değiştirmeme rağman tasarım değiştirmeyi düşünüyorum yeniden harbi harbi dolu bir tasarım.
Mesaj06.07.2012, 16:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

@radyo-iddaa: teşekkürler sayenizde emeklerim boşa gitmiyor vallahi Smile fakat reklam alma olaylarını sevmiyorum prensip olarak, eğer böyle bir şey olursa ayrı bir sayfa açılır fakat ana sayfaya reklam almayı kesinlikle düşünmüyorum Sad
@mahousta: teşekkürler değerli yorumlarınız için. ben tasarımımı tasarlarken facebook, twitter, google+ gibi siteleri örnek alıyorum. örnek aldığım nokta sade, kullanışlı ve dinamik olmaları. ben de tasarımımı hem sade hem de renk paleti geniş tasarladım. siteler her yeni hafta başı ekleniyor hizmet şartları kısmını ekleyeceğim bir ara Smile tekrar teşekkürler
Mesaj06.07.2012, 20:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bora Abi Başarıların Devamını Dilerim Sistemin Güzel Olmuş ama Seni Baya Uğrastıracak Bi Sistem Olmuş Başarılar... Wink
Mesaj07.07.2012, 22:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu Kadar Emeğe Bu Kadar Az Yorum Olması Şaşırtıcı. Evet Arkadaşlar Yorum Yok mu? Bu Kadar Emeğe
Mesaj08.07.2012, 10:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Günlük ziyaretçi sayımda herhangi bir sıkıntı yok fakat foruma az yorum geliyor gerçekten (flood yapmadığım için öyle ya da Very Happy ) . Bir de önerileri olan varsa paylaşsın lütfen güzelse yapmaya çalışırım Smile
Mesaj10.07.2012, 11:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Flood yapmayı sevmiyorum fakat buradan sizlere teşekkür etmek istediğim bir konu var.

Sitem beta versiyondayken günde ortalama 100 ziyaretçi alıyordu. Siteyi yapım aşamasına aldığım zamanlarda ziyaretçi sayısında neredeyse hiç düşüş yaşanmadan site günde ortalama 70 ziyaretçi aldı. Siteyi yeniledikten sonra beklediğim bir konu da ziyaretçi artışıydı ve bunu sizlerin sayesinde başardım. Çünkü şu aralar günde 200+ ziyaretçi sayısına ulaşıyorum. İlginiz için gerçekten teşekkürler Smile
Mesaj11.07.2012, 13:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

gerçekten çok güzel bir sistem yapmışsın. Emeğine sağlık. İnşallah bizler içinde yararlı bir site olacaktır. Başarılar Smile
Mesaj11.07.2012, 16:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

ahmetacikgoz yazmış:
gerçekten çok güzel bir sistem yapmışsın. Emeğine sağlık. İnşallah bizler içinde yararlı bir site olacaktır. Başarılar Smile

inşallah.. ben de yararlı bir şeyler yapmaya çalışıyorum amacıma ulaştıysam ne mutlu bana Smile
Mesaj12.07.2012, 03:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Siteye Yeni Bir Eklenti Geliyor
Arkadaslar aklima gelen yeni bir proje ile siteye cok buyuk bir yenilik daha getirecegim. Amacım sürekli elimde olanın ustune yeni bir seyler koymak. Sadece biraz daha destek olun ve bizi takipte kalın. Tesekkurler!
Mesaj14.07.2012, 16:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzel bir çalışma olmuş kardeşlik ellerine sağlık Smile başarılar
Mesaj14.07.2012, 17:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence 10 /9,2
Tasarımı Güzel
Gerçekten styledesigner dediği Gibi Çok Özenmişsin.
Başarılar....
Mesaj14.07.2012, 17:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

@sudancikmisbaliklar: sağ ol
@bs-designs: öncelikle teşekkürler. 10 üzerinden puan verdiğiniz için biraz mesajlarınızı inceledim başka sitelere de puan vermiş misiniz diye. bir siteye 9,5 puan vermişsiniz bir bakayım dedim fakat kendi sitemden daha iyi görmedim açıkçası. 0,8 puanı nereden kırdığınızı öğrenebilirsem belki sistemimi geliştirebilirim çünkü şuana kadar kimse bana eleştiri yapmadı yardımcı olursanız çok mutlu olurum Smile
Mesaj14.07.2012, 18:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Gerçekten çok güzel bir sistem,
Çok güzel bir tasarım,
Çok iyi bir yönetici ..

Ne diyelim başarılarının devamı ..
Önceki mesajları göster: