Yazar |
Mesaj |
-
radyo-iddaa
Acemi Üye
|
06.07.2012, 16:08 (UTC) Mesaj konusu: cevap |
|
|
Reklam al sitene kardeşim her girişte tıklıyıcam vallaha helal olsun emeğin boşa gitmesin ______________ Radyo İddaa - İddaa'nın Radyodaki Sesi |
|
↑
|
|
|
-
mahousta
Aktif Üye
|
06.07.2012, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sistem 10 numara. site 10 numara. 10 1 0 10 10 numara başka yazcak bir şey yok.
çok özendim. süper olmuş. ayıt oldum bende. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mahousta
Aktif Üye
|
06.07.2012, 16:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
birde güzel olanı bu siteye giren url ye bakmasa ücretsiz site olduğunu anlamaz. benim siteye girdiği gibi çıkar. o derece yani.o yüzden çok beğendim ben ve tasarımımı yeni değiştirmeme rağman tasarım değiştirmeyi düşünüyorum yeniden harbi harbi dolu bir tasarım. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
webjury
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
oyunlarbilecik
Aktif Üye
|
06.07.2012, 20:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bora Abi Başarıların Devamını Dilerim Sistemin Güzel Olmuş ama Seni Baya Uğrastıracak Bi Sistem Olmuş Başarılar... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyunlarbilecik
Aktif Üye
|
07.07.2012, 22:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu Kadar Emeğe Bu Kadar Az Yorum Olması Şaşırtıcı. Evet Arkadaşlar Yorum Yok mu? Bu Kadar Emeğe______________ |
|
↑
|
|
|
-
webjury
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
webjury
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.07.2012, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Flood yapmayı sevmiyorum fakat buradan sizlere teşekkür etmek istediğim bir konu var.
Sitem beta versiyondayken günde ortalama 100 ziyaretçi alıyordu. Siteyi yapım aşamasına aldığım zamanlarda ziyaretçi sayısında neredeyse hiç düşüş yaşanmadan site günde ortalama 70 ziyaretçi aldı. Siteyi yeniledikten sonra beklediğim bir konu da ziyaretçi artışıydı ve bunu sizlerin sayesinde başardım. Çünkü şu aralar günde 200+ ziyaretçi sayısına ulaşıyorum. İlginiz için gerçekten teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
ahmetacikgoz
Aktif Üye
|
11.07.2012, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten çok güzel bir sistem yapmışsın. Emeğine sağlık. İnşallah bizler içinde yararlı bir site olacaktır. Başarılar |
|
↑
|
|
|
-
webjury
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.07.2012, 16:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ahmetacikgoz yazmış: gerçekten çok güzel bir sistem yapmışsın. Emeğine sağlık. İnşallah bizler içinde yararlı bir site olacaktır. Başarılar
inşallah.. ben de yararlı bir şeyler yapmaya çalışıyorum amacıma ulaştıysam ne mutlu bana |
|
↑
|
|
|
-
webjury
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.07.2012, 03:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteye Yeni Bir Eklenti Geliyor
Arkadaslar aklima gelen yeni bir proje ile siteye cok buyuk bir yenilik daha getirecegim. Amacım sürekli elimde olanın ustune yeni bir seyler koymak. Sadece biraz daha destek olun ve bizi takipte kalın. Tesekkurler! |
|
↑
|
|
|
-
sudancikmisbaliklar
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
bs-designs
Aktif Üye
|
14.07.2012, 17:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence 10 /9,2
Tasarımı Güzel
Gerçekten styledesigner dediği Gibi Çok Özenmişsin.
Başarılar.... |
|
↑
|
|
|
-
webjury
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.07.2012, 17:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@sudancikmisbaliklar: sağ ol
@bs-designs: öncelikle teşekkürler. 10 üzerinden puan verdiğiniz için biraz mesajlarınızı inceledim başka sitelere de puan vermiş misiniz diye. bir siteye 9,5 puan vermişsiniz bir bakayım dedim fakat kendi sitemden daha iyi görmedim açıkçası. 0,8 puanı nereden kırdığınızı öğrenebilirsem belki sistemimi geliştirebilirim çünkü şuana kadar kimse bana eleştiri yapmadı yardımcı olursanız çok mutlu olurum |
|
↑
|
|
|
-
frmbestlive
Aktif Üye
|
14.07.2012, 18:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|