Çok üzüldüm kardeşim. Allah, Şafi ismi ile sana acil şifalar versin inşaallah.
Tekrarını yaşamazsın umarım. Allah'ın rahmeti, bereketi ve inayeti üzerine olsun.
Sana dua edeceğim. Selametle kalasın ... ______________
İnsanlar ikiye ayrılır. Vaktini beşe ayıranlar ve vaktini boşa ayıranlar ...
Necip Fazıl KISAKÜREK
Aleyküm Selam abim benim tekrardan aramıza gelmen gerçekten çok güzel.
Gerçektende dediğin gibi hep burada bize yardımcı oldun bir çok kişi seni tanır sevip sayar.
1 Ay önceydi sanırım rüya görmüştüm.
Rüyamda sen foruma geri dönüyordun, Allah'ın işi işte gerçekten geri geldin
İnş. gececi40 moderator ile birlikte el ele verip forumu toparlarsınız.
Ben zaten canlandırmaya çalışıyorum bunun için eğlenceli etkinlikler için başlıklar açıyorum.
Kandil günlerinde vb.. günlerde yapıyordum bu tür şeyler.
2010'da yarışmalar oluyordu bu tür şeyler için ileride sizden izin alarak forum halkıyla bir şeyler yapmaya çalışacağım inş.
Neyse başlığın amacı bu değil, Tekrardan geçmiş olsun.
Allaha emanet ol abim, Kendine iyi bak, Özel mesaj ile dediğim gibi bir ihtiyacın olursa ben buradayım.
Eyvallah pasam. Tesekkürler..
Fazla uzatmak istemem. demek rüyalarina kadar gelmisim
gececi40 olsun istanbulhati olsun, ysnsen olsun, odev-arsivleri olsun.
Hepimiz bir birimiz hepimiz.. Burada da fazla söze gerek yok..
Forum sizler icin bulunmaktadir. Yardim etmek icin destek cikmak icin izin istenmez.
Kapilar aciktir. Gönülerler..
Bu nedenle Bana herzaman ulasa bilirsin. Ve desteginiz icin tesekkürler.
bs-cim
Sizi ben anliyorum.. Fakat Allah kimsenin basina kaza bela vermesin.
Ama velakin insan ders aliyor, demek istemem..
fakat akilaniyor yada daha dogrusu bazi seyleri daha iyi anliyor.
Ve insanin bilinc altinda yatan düsünceleri ve duygulari tabiki olusuyor
______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 10.07.2012 14:37:11 tarihinde değiştirildi, toplam 5 kere değiştirildi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.